Delen vinden we super lief

Na een dag werken, speeltuinen bezoeken en spaghetti onder de kinderstoel vandaan vegen, is het eindelijk tijd voor wat ‘me-time‘. De kindjes liggen op bed, dus de voetjes mogen omhoog. Ik vind het heerlijk om gewoon een lekkere feel-good-movie te kijken. Gelukkig kan dat tegenwoordig altijd en overal met de super romantische streamingdienst ‘WithLove‘.

Waarom?!

Als moeder van een peuter van drie, hoor ik deze vraag regelmatig. “Waarom?!” Te pas en te onpas passeert deze vraagde revue en ook nu! “Mama, waarom zit je voor de tv te dromen?” “Tsja, goede vraag meisje”. Waarom, is het toch zo heerlijk om helemaal weg te zwijmelen bij een romantische feel good film? Ik kan er helemaal in op gaan!

In de vraag geef ik het antwoord al weg. Je kan je even helemaal mee laten nemen in heerlijke romantiek. Alle zorgen van de dag liggen ver achter je. Als het niet echt je dag is en je wel wat opbeuring kunt gebruiken, of gewoon omdat een happy-feeling zo fijn is. Voor deze momenten ben je extra happy met de romantische streamingdienst ‘WithLove!

Romantische film kijken met je man

Mijn schatje is helemaal fan van Rocky, Rambo en The Godfather. Maar ook van Max Verstappen en Mathieu van der Poel. Super leuk hoor, maar ik vind zeven dagen in de week sport wat veel. Net als opgepompte mannen die in een kleine twee uur de mensheid redden, of kampioen van het één of ander worden. Geef mij maar wat mierzoete romantiek. Gelukkig zijn er genoeg films waar jij helemaal blij van wordt en manlief stiekem ook. Zo niet, dan is het soms ook lekker om allebei je eigen ding te doen. “Hij Max en jij Hugh” De streamingdienst WithLove is mijn ‘new best friend!

Romantiek op de buis met WithLove

Wat is er nou fijner dan een beetje romantiek in huis? Buiten is het koud, een lekker glas rode wijn voor je neus en een heerlijke zwijmelfilm op de buis. Heer-lijk! Absolute relaxte me time! Ik zeg niet snel nee tegen Richard Gere en Hugh Grant in de huiskamer. Ze staan garant voor een avondje romantiek, een (glim)lach op je gezicht en een fijn beeld. ‘With Love’ brengt heel wat uurtjes ‘first dates’, onmogelijke liefdes en zelfs bruiloften.

Meer dan films

Zoals bij de meeste streamingsdiensten worden er niet alleen films aangeboden, maar ook series. Heb je genoeg romantiek in huis? Laat dan de film zitten en zet gezellig het open haard aan. Met een druk op de knop heb je ook zo een “warm” haardvuurtje op je beeldbuis.

Winactie

Klinkt WithLove als muziek in je oren en ben ben jij klaar voor onbeperkte romantiek op de buis? Dan hebben we goed nieuws: we mogen maar liefs drie gratis jaarabonnementen van WithLove weggeven. Meedoen is eenvoudig!
Opgeven kan via deze link. Geef je hier op en kies in het dropdownmenu voor Olivette. Je krijgt dan een vouchercode voor een gratis proef maand. Aan het einde van de actie wordt uit deze groep de winnaars gekozen!

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en zouden het tof vinden als je ons volgt op onze kanalen! En het achterlaten van een foto, of tag ook helemaal leuk!

huwelijk, trouwen withlove
“Let Love Rule” met WithLove. .. zijn jullie ook zo’n romanticus?

De winactie loopt t/m 27 november waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan! Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Veel succes en wellicht ben jij voorlopig niet van de buis te slaan. En dat helemaal voor niks!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief