Delen vinden we super lief

Bij ons thuis geen poespas en idioterie. We houden van een eenvoudige inrichting met unieke en toegankelijke designs en objecten. Het moet passen bij onze basics, mooi zijn, maar wel rust uitstralen. Met 2 rondrennende kleintjes is het elke dag in no-time een grote bende. Roomblush is dan ook niet voor niets een webshop waar ik dol op ben. En nu extra leuk nieuws, ze komen met een kindercollectie, leuk! 

Roomblush-mini

Roomblush-mini is geboren; de eerste kindercollectie van het Belgische merk Roomblush. Het merk kent leuke producten met speelse, frisse designs. Leuk voor zowel jongens als meisjes en goed te mixen en matchen met de hele basis collectie.

Speelmatten en kussentjes 
Het bestaande assortiment gebruikte ik al op de kamers van onze kindjes. Het gezicht achter het Belgische label is Eline, zelf ook moeder. Ze kon het niet laten om ook een complete collectie voor de allerkleinsten te maken. En daar zijn we  heel blij mee. De kinderlijn bevat onder meer speelmatten. Ideaal voor onze belhamels om op te ravotten. Waar mijn oog vooral op viel zijn de zachte dekbedovertrekken en dekentjes voor baby’s, grappige kussentjes, gymzakjes en vlaggetjes met quotes. Kijk maar online, hier un je onwijs veel inspiraties opdoen.
Roomblush
Het Belgische merk werd drie jaar geleden opgericht door ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau, vanuit een passie voor kleur en de inspiratie van alledag. Wat begon met een collectie behangpapier is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig homelabel én een community voor iedereen die een mooi interieur een warm hart toedraagt. Daar willen wij wel bijhoren  en heb me gelijk ingeschreven.
Want hun motto bevalt me wel; Playful interiors make you smile.

55d363ade4b7c_s_roomblush_nl_fluffy_00016-3 55d36249a3b29_s_roomblush_nl_arrow_salon_10behang 55d3629dedfb7_s_roomblush_nl_botanic_green_00025

 

 

 

roomblush_1256 569ca2fa83c8a_s_roomblush_com_beeldsteil_roomblush_1288-255d36410e2dfe_s_roomblush_nl_rb103 55d3613ede526_s_roomblush_nl_arrow_kitchen_00003


Delen vinden we super lief