Delen vinden we super lief

schattige babykleertjesHebben jullie een favoriete webshop waar je altijd slaagt? Eigenlijk kopen wij vaak online & offline bij dezelfde winkels. Toch merk ik dat ik naar andere webshops en merken uitwijk en het online bestellen steeds belangrijker wordt.
Tijdsgebrek, gemak en ook de prijs speelt daarbij een rol. Onze oudste wordt een stoere vent(5) en mijn dochter kiest vaker voor sportieve kleertjes. En nu Lucas uit zijn voegen groeit, wordt het tijd voor iedere een nieuwe, hippe outfit. Wij slaagden bij de webshop schattige om babykleertjes….

Keuze is reuze

Er liggen stapel kleertjes klaar voor kleine lucas(2) die worden doorgegeven door z’n grote broer. Maar toch toch zijn ze vaal en smoezelig. En dat kleine mannetje verdiend ook echt iets tofs. Mijn moederhart maakt echt een sprongetje als mijn kindjes nieuwe kleren aan hebben. Ik ben alleen wel zo’n idiote moeder die de nieuwe kleertjes aantrekt op een verjaardag waarbij je op ontdekkingstocht gaan…. gelukkig ben ik goed met wassen, oeps…schattige babykleertjes

Merk babykleding in de Sale

Ik ben er dol op om mooie merken te kopen voor een zacht prijsje. Ook vind ik keuze uit merken heel belangrijk. Als ik een foto zie met een toffe outfit, ben ik vaak snel verkocht. Dat is ook wel de reden ik vaak terecht kom op de website van schattige babykleertjes. Enerzijds slaag ik op 1 adres voor de drie kids en anderzijds voelt het vertrouwd en hebben ze de merken waar ik van houd.

  • SALE bij schattige babykleertjes

Naast de nieuwste collecties, kun je hier ook voordelig slagen in de goed gevulde sale categorie. De kleding die je hier aantreft zijn soms extreem laag geprijsd en ook nog eens super leuk. De items komen vaak uit vorige seizoenen van o.a Dirkje, Quapi, Name It, B.Nosy, Absorba, Noppies, Born to be Famous, B.Nosy en nOeser.
Fijne merken, hippe modellen en ook nog eens voor een scherpe prijs. Altijd tof als extra items.schattige babykleertjes

Schattigebabykleertjes.nl

Baby’s groeien snel waardoor ik naast de mooie merken ook veel extra’s in de sale koop. Ik ben liever niet al te veel geld kwijt aan té dure merken, aangezien ze het in rap tempo zijn ontgroeid.
Toch houd ik wel van mooie merk kleding. je ziet het er vaak wel van af! Daarom struin ik vaak het web af voor fijne aanbiedingen zodat ik kleding op de groei kan kopen.
Vooral als de kortingen extreem hoog zijn. Er is niets mis mee om alvast hippe setjes klaar te hebben liggen. Voor de kleine sale prijsjes in de webshop van schattige babykleertjes hoef je het echt niet te laten.

Instagram post schattige babykleertjes

We zijn goed geslaagd of niet?

Hippe babykleding en kinderkleding

schattige babykleertjes

De webshop is favoriet omdat het alles aanbied waar ik momenteel behoefte aan heb: hippe babykleding, kinderkleding, babyschoentjes en babyspullen voor de newborn baby, dreumes, peuter en tiener. Online kinderkleding bestellen biedt een enorm gemak. Ik ken de maten van mijn kinderen en niets is fijner dan achter je laptop te kruipen en te struinen tussen al dat leuks.

Vooral omdat Schattige babykleertjes heel vele merken in hun portfolio heeft, weet ik altijd te slagen voor iets tofs. Mijn laatste bestelling was een noppies trui, Name-It vest en een Dirkje broek. Op de foto’s zie je hoe tof het staat.

  • Maten

    schatiige babykleertjes

De kleding collecties lopen van newborn maat 40 t/m maat 140. Voor de drie kids kan ik hier dus slagen, ideaal! Je vindt de hipste merken en in de sale categorie vele aantrekkelijke koopjes. Ik zwicht hier toch altijd weer voor extra aankopen, bovenop al het leuks! En als het echt een miskoop is, dan kun je binnen 30 dagen je GRATIS retourneren.

Handig om te weten

Orders besteld vóór 23:30 worden dezelfde werkdag verzonden en dat al GRATIS vanaf 20 €! En als je getipt wil worden over leuke aanbiedingen, of specials dan raad ik het aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Niet goed voor je portemonnee, maar ze hebben dan ook zoveel leuks! En mijn kids zie ik gewoon ook heel graag in toffe, hippe kleding, wat dacht je van de volgende,

Merken schattige babykleertjes

“Koko Noko, Dirkje, Name It, Noppies, Tumble ‘N Dry, Quapi, B.Nosy, Noeser, Babyface, Moodstreet, Vingino, BESS, Blue Seven, Bampidano, Le Chic, 4President, Little Ninni Vi, Ninni Vi, DJ Dutchjeans, Dutch Dream Denim, Born to be Famous, Imps&Elfs, 22Legends, Zero2Three, Bla Bla Bla, Zebra, Snooze Baby, Puckababy, O’ Chill, O’ Chillie, B’ Chill,  Baby de Luxe, BeeBieLove, Charlie Choe, Vingino Daley Blind, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kiezeltje, Lentiggini, Lofff, Baby Dutch, Melton, Lodger, Bergstein”

Een aanrader dus! Laat je het me weten als  je er geslaagd bent? En hebben jullie overigens favoriet merken waar je warm voor loopt

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief