Delen vinden we super lief

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap zal schitteren op het witte scherm en zal op 9 oktober in release gaan. De kinderen kennen het van TV en ook kiezen ze vaak voor deze serie op Netflix. Om dit samen met onze lezers te vieren organiseren we een (online) winactie en geven hierbij 4 gratis kaarten weg zodat jullie deze leuke film met het hele gezin kunnen gaan zien!

Shaun het Schaap: het ruimteschaap

De allerleukste schaap die we kennen is terug en ook is er een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. We maken kennis met Lu-La, die een echte kleine dondersteen is. Ook is ze nieuwsgierig en ietwat verdwaald.

Trailer Shaun het Schaap

Superkrachten

Als er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in. Deze film gaan de kinderen leuk binden en vooral op het grote scherm!

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap is de nieuwste film van de Aardman Studio’s en draait vanaf 9 oktober in de bioscoop. En om dit te vieren mogen wij 4 tickets weggeven! Meedoen is ook deze keer eenvoudig! Laat hieronder een berichtje achter, of laat ons via de Facebook winactie post weten met wie je dolgraag de bioscoop in wil duiken! We maken de winnaar op de release datum 9 oktober bekend!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief