Delen vinden we super lief

sherlock gnomessherlock gnomesOnze geliefde tuinkabouters uit GNOMEO AND JULIET zijn terug op het grote scherm in de film SHERLOCK GNOMES met een sprankelend avontuur in Londen. In onze tuin waakt ook onze eigen tuinkabouter en bij onze kinderen spreekt hij tot de verbeelding. Je kunt wel raden dat wij heel snel richting de bioscoop afreizen! Onderstaande trailer wist mij al te enthousiasmeren. En herken je de stemmen?

In dit vervolg SHERLOCK GNOMES op de zeer populaire 1e versie zijn weer dezelfde stemmen te horen:  James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith, Stephen Merchant en Ozzy Osbourne. Ook zul je de stemmen herkennen van Johnny Depp als Sherlock Gnomes, Chiwetel Ejiofor als Watson en Mary J. Blige als Irene. Een rij topacteurs die deze film naar een hoger level brengen. Mijn kinderen kunnen niet wachten om hier naar toe te gaan toen ze de trailer hadden gezien. Er zitten zoveel grappige momenten in de film.

Het verhaalsherlock gnomes

Het verhaal is pakkend en leuk in elkaar gezet. Als Gnomeo en Juliet met vrienden & de hele familie arriveren in de stad, beginnen ze eerst met het lenteklaar maken van de tuin. Een niet onbelangrijke klus. Ze komen ze erachter dat iemand in Londen tuinkabouters ontvoert uit de tuinen. Als Gnomeo & Juliet thuiskomen en ze niemand meer in hun tuintje aantreffen, dan is er maar één tuinkabouter die ze kunnen inschakelen…

“SHERLOCK GNOMES”.

Deze beroemde detective arriveert samen met assistent Watson om de zaak te onderzoeken en uiteraard op te lossen. De zoektocht wordt een te gek avontuur waarbij ze allerlei nieuwe personages ontmoeten en de stad verkennen.

Trailer Nederlands SHERLOCK GNOMES

De film is ook met Nederlandse stemacteurs ingesproken. Weet jij ze te herkennen? Ik blijf dit een leuke spelletje vinden.

Stemacteurs SHERLOCK GNOMES NL

In de Nederlandse versie worden de stemmen ingesproken door o.a. Sander de Heer (Sherlock Gnomes), Peggy Vrijens (Juliet), Ricardo Blei (Gnomeo), Huub Dikstaal (Watson), Pepijn Gunneweg (Paris), Nurlaila Karim (Irene), Owen Schumacher (Moriarty). een aantal namen waren me bekend en de anderen ben ik even gaan opzoeken.

Vanaf afgelopen 13 april draait SHERLOCK GNOMES in de bioscoop. Zowel in de originele en Nederlands gesproken versie en ook in 3D. We kunnen onze brilletjes dus weer op zetten. Op de website sherlockgnomesfilm.nl vindt je alle theaters waar de film draait.

Goed nieuws SHERLOCK GNOMES winactie

Ik heb vandaag een leuke pakket mogen ontvangen van Universal pictures met te leuke goodys en 2 bioscoopbonnen. Nu kunnen wij dit zelf houden, maar des te leuker om dit windkant voor de film SHERLOCK GNOMES weg te geven.

Wil jij deze winnen? Laat dan een berichtje achter op Facebook of hieronder met wie jij naar deze film zou willen gaan en wellicht bij je de gelukkige winnaar van het Sherlock Gnomes pakket! We zouden het uiteraard ook leuk vinden als je onze andere social media kanalen liked: Instagram Twitter Facebook Youtube

Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

sherlock gnomes


Delen vinden we super lief