Delen vinden we super lief

woezel-pip-op-zoek-naar-de-sloddervos-guusje-nederhorst-boek-cover-9789025869601

De gelijknamige film is recent in première gegaan en is een groot succes in de bioscoop. Helemaal leuk. Het kleurrijke boek is ook een groot succes bij onze kindjes en is al veeldudig voorgelezen. Wij willen er ook iemand van jullie blij mee maken. Dat is immers onze missie; onze favorieten delen met onze fans & lezers. We hebben een extra exemplaar gekocht om we gete geven. Gegarandeerd een groot voorlees succes! Doe mee en maak kans op dit leuke boek.

Moraal

Het boek heeft een stevige

kaft en heeft veel leuke illustraties waar je kindjes heerlijk bij kunnen wegdromen. Het verhaal is net als in de film, fun, superschattig en heeft een perfect moraal; Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren en de Wijze Varen is ook bijna jarig. Het is dus groot feest in de tovertuin. Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Zou het komen door de Sloddervos…..?

Die pakt alles wat je niet opruimt en verstopt dit, vertelde de Wijze Varen. Woezel en Pip geloven er niks van, maar als er steeds meer spullen verdwijnen, beginnen ze te twijfelen. Zou hij dan toch bestaan? Zonder cadeau is het echter geen feest. Woezel en Pip, hun neefje Charlie en hun vriendjes gaan op zoek naar de Sloddervos en het cadeau. het moraal is ook wel; ruim je rommel op. Dit wist bij vele mama’s een glimlach op hun gezicht te toveren.

scale

Verkrijgbaar

Het boek de sloddervos is verschenen in januari 2016 en nu vrijwel overal te koop o.a bij de bruna en bol.com Leeftijd 0-5, 112 pagina’s
Guusje Nederhorst | ISBN 978902586960 | €9,99 | Uitgeverij Leopold

 


Delen vinden we super lief