Delen vinden we super lief

Kay en ik zijn afgereisd naar TastyComedy in Scheveningen voor een leuke avond uit. Er werden ons heerlijke gerechten voorgeschoteld terwijl we werden vermaakt door stand-up comedy, livemuziek en een hilarische show. Samengaand met het fantastische uitzicht dat de Pier van Scheveningen biedt. Het was een avond waarin we veel hebben gelachen, gegrinnikt en gesmuld. Lees je mee…. 

Plezier

Met al het geregel, georganiseer en ontwikkelingen rondom ons drukke gezin is het een luxe om af en toe er tussen uit te gaan met je partner in crime. Naast een geweldige papa, broer, zoon, collega en vriend is Kay mijn grote liefde. Hiertasty comedy moet je als stel altijd in blijven investeren en vooral ook quality time met elkaar inplannen. Ook zonder kinderen. Het leven kansoms zo hard zijn waardoor het af en toe fijn is om heel hard te lachen en onbezorgd iets te ondernemen. Dat heeft het overlijden van mijn schoonvader en papa van Kay maar weer bewezen.

We hebben er enorm naar uitgekeken om weer tegen elkaar aan te kruipen en ons weer als verliefde pubers te gedragen tijdens een avondje uit met zijn tweetjes. En zo kwamen we bij TastyComedy terecht waar ons een avond vol lol te wachten stond. Wat is er immers leuker dan heel hard lachen! Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Ik had er veel over gehoord en gelezen en was reuze nieuwsgierig naar hoe het zich zou gaan vorm gegeven.

Het concept TastyComedy

Het concept van TastyComedy is tof. Terwijl je geniet van 4 gangen diner is er een comedyshow aan de gang die een MC bij elkaar klets. Dit is ook wel de 4e comediant van de avond, want wat doet hij het leuk. ( Harry Glotzbach) Hij zweept het publiek op en brengt de stemming er gelijk in. De grappen en grollen vliegen je om de oren. Onze tafel in de zaal kon niet beter, met op de achtergrond de skyline van Scheveningen. Je zit gewoon midden op zee TastyComedymet een panoramisch uitzicht, omlijst met live-muziek. Wat wil je nog meer. Bij het boeken kun je kiezen om dicht in het midden te zitten aan kleinere tafeltjes, de 1e ring of de buitenste ring. Naar mijn idee zit je overal goed, omdat het een ronde zaal is. De komedianten staan precies in het midden en zijn getraind om rond te draaien.

Rare tafelgenoten

Wij zaten aan een hoge tafel voor 6 personen aan de buitenste ring (tafel 26) met perfect uitzicht op de stand-up comedians. En je raadt het al, we hadden 2 andere stellen bij ons aan tafel zitten. Het was die avond volle bak, dus bij pech, konden we nergens anders aanschuiven ;-D We hadden even het idee dat we de tafel voor ons alleen hadden, maar op de valreep kwamen er twee stellen aangeschoven. Gelukkig hadden ze geen honger want de lekkere broodjes met tapenade hadden we al bijna opgepeuzeld.Het was een leuk gezelschap bij elkaar. Het waren wild vreemden, maar aan het einde van de avond leek alsof we ze al jaren kenden. Ze hadden ook een hele goede wijn keuze, de na-apers ;-D Over de drankenkaart is bij tasty comedy ook goed nagedacht. Cocktails, wijn, bier… voor elk wat wils en ook voor elke portemonnee. De zaal biedt plek aan 320 bezoekers dat er voor zorgt dat er een leuke buzz gaande is. Je hoort dan ook veel geniffel en gelach om je heen. Dat komt de sfeer enorm ten goede.

Locatie

De Pier aan de boulevard in Scheveningen is zeer bekend en is een zeer bijzondere locatie. Het staat bekend als badplaats en zijn Tastycomedytoerisme. Vanaf de pier kijk je uit op de zee, het Kurhaus en het strand. Met dit prachtige uitzicht stonden producenten Robin de Levit, Kees Abrahams (Soldaat van Oranje, Anne, Sky) & Rick Gemser van het Palazzo elkaar aan te kijken en waren het unaniem eens: “Deze plek is bijzonder en daar moeten we iets nieuws gaan ontwikkelen”. Geen standaard avondje uit, maar een concept van verschillende elementen die mensen zoeken als ze willen genieten. Als ik dan bij mezelf ten raden ga zijn die elementen;

“leuk gezelschap, lekker eten & heel veel lachen! Als daar dan ook nog eens een unieke locatie aan toegevoegd wordt, is voor mij de avond compleet”

Onze avond

In mum van tijd waren we in Scheveningen en parkeerden we de auto op de geadviseerde plek. Mijn schoonmoeder vond het leuk om op te passen en was vroeg in Diemen. Hierdoor konden Kay en ik iets eerder weg en konden we voor de show begon (19:00) nog even over de Boulevard struinen en pootje baden in de zee. We waren op tijd op de plek van bestemming waar TastyComedy en lieten ons verrassen. De line-up was té leuk: 🎤 MC Harry Glotzbach, Berit Companjen, Daan van der Hoeven & Wouter Monden shineden op het comedy-podium ✨ Tafelgenote (Melanie) en ik konden het niet laten en zijn als ware groupies met de komedianten op de foto gegaan.tastycomedy

Grappen en grollen

Elke avond is bij TastyComedy anders en een wisselende line-up van komedianten staan garant voor een avond boordevol goede grappen en hilarische verhalen. De livemuziek vind ik een plus en geeft de avond extra klasse. In het begin van de avond stond ze verlegen te zingen, tot ze los ging en de zaal in zwierde. We hadden Florien als blije en enthousiaste gastvrouw die helemaal opging in de entourage. Het ontbrak ons aan niets, behalve drie keer een kurkentrekker. Florien haar collega (zonder rode bretels, misschien 1e avond?) vergat keer op keer de wijnflessen van mij en tafelgenoten te openen. Het is je vergeven hoor, Florien schoot ons gelijk te hulp. Echt respect voor het personeel dat hun benen uit het lijf rent. 320 zitplaatsen verzorgen van eten en drankjes in steeds korte momenten is niet niks. Ik vond de kwaliteit van het eten dan ook goed te noemen. Ik zag online her en der negatieve recensies, maar hier ben ik het niet mee eens! Het was echt goed, vers en ook op het bord zag het er top uit, Check mijn foto maar.

Parkeren

Je kunt parkeren bij parkeergarage “Scheveningen bad” Een enorme parkeergarage op 8 minuten loopafstand Adres voor je navigatie-systeem: ‘Zwolsestraat Scheveningen’. Bij het inrijden van de parkeer garage is het slim om helemaal naar achteren te rijden, dat scheelt een heel stuk lopen. Aanrader: Bestel vooraf online een parkeervoucher die je op de locatie kunt inwisselen voor een uitrij kaart, berehandig en veel voordeliger dan de standaard tarieven. Wij moesten 17,50 betalen omdat ik zo blond was om hier niet aan te denken.

Menu

Het menu dat ons werd geserveerd door TastyComedy delen we graag met jullie, maar uiteraard is dit onder voorbehoud. Het niveau en kwaliteit van het eten is echt goed. Onze hele tafel deelde deze mening. Wij komen hier zeker graag nog een keer, voor de show, de gezelligheid en ook het eten.Tasty comedy

  1. Voorgerecht: Gemarineerde zalm op een krokante bodem met een atjar van verse komkommer met wasabi mayonaise en gele frisée met pijpjeskruid
  2. Soep: Romige pompoensoep met een lichte oriëntaalse twist
  3. Hoofdgerecht: Tournedos met rode wijn saus en geroosterde voorjaarsgroentes
  4. Dessert: Crème brûlée met een huisgemaakte lolly’s van vanille ijs en rode vruchten garnituur

Qua drinken koos ik voor een fles witte wijn & Kay een Radler, de arme ziel. Note tot myself: boek een hotel in Scheveningen de volgende keer. En kom ook iets eerder! Dan gaan we ook in het reuzenrad, kunnen we iets langere borrelen in een strandtent en harinkje pakken op de boulevard.

Bedrijfsuitje

Voor een bedrijfsuitje is deze locatie ook uitermate geschikt. En ook voor een bachelor party of een feest kun je je hier prima TastyComedytoeven! Ik zwengel het idee zeker aan bij de HR afdeling bij mij op het werk. Over het menu wordt ook nagedacht. Ik heb bijvoorbeeld een collega die vegetarisch is. Dat is bij TastyComedy geen probleem Voor elke gang is er een vegetarische of lactosevrije variant beschikbaar. Ook houden ze rekening met eventuele zwangerschappen of het eten van geen rundvlees. Floris vroeg hier ook gelijk naar, heel netjes. Wat wel jammer is, is dat ze helaas geen gluten-vrij menu kunnen aanbieden Ik heb er nog even specifiek naar gevraagd, aangezien mijn collega een gluten allergie heeft, maar dan neem ik voor haar gewoon gluten vrije crackers mee ;-D  Alle gerechten zijn verder ‘halal proof’ en zijn daar ook voor gecertificeerd.

Conclusie

We hebben echt een leuke avond uit gehad bij TastyComedy. De hele avond hebben we samen gelachen en genoten. We genoten van het eten tijdens de optredens en het prachtige 180 graden uitzicht over de zee. Wat wil een mens nog meer? Samen met de live muziek en heerlijke drankjes hebben we een top avond gehad. Deze avond konden we helaas niet overnachten in Scheveningen, dat zou de avond echt compleet maken. De show duurt tot c.a 11:00 waarna je nog een afzakkertje kunt nemen in het Scheveningse nachtleven. Deze verantwoordelijke ouders hebben zich gedragen en zijn braaf richting huis afgereisd. Morgenvroeg zijn er weer rond rennende kindjes die onze dedicated aandacht willen. Oma blijft logeren, dus misschien sturen we ze stiekem richting haar kamer ;-D …

“Omaaah wakker worden..de zon schijnt”

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 49,50 euro  De prijzen zijn inclusief show, live-muziek en een 4-gangen diner, excl drankjes. Hier te bestellen

Videoimpressie

Winactie (winactie gesloten)

We waanden ons bij TastyComedy de hele avond in een warm bad met onwijs leuke tafelgenoten, heel veel gelach en hilarische anekdotes. Ik kon het dan ook niet laten om het team van Tasty Comedy mijn blog te laten lezen en ze tegelijkertijd voor de fijne avond te bedanken. Dit vonden ze zo leuk dat ik twee entree tickets mag weggeven. Hoe tof is dat! Als je wint ontvang je twee tickets voor een avondvullende stand-up comedy show met een te gekke line-up, live muziek en ook nog eens een 4-gangen diner. De totale waarde is €120,- Doe dus snel mee!

Meedoen is eenvoudig:
Like de Facebook pagina van Tasty comedy en vertel ons onder de Facebook post op Olivette met wie jij dit fantastische avondje uit wel zou willen winnen. De winactie delen zou natuurlijk helemaal top zijn. We maken de winnaar volgende week zaterdag 29 juli bekend. Spannend…. Wieweet ga jij straks met je favoriete tafelgenoot het ultieme avondje uit beleven!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief