Delen vinden we super lief

the addams family

Bizar & angstaanjagend

De gehele “Addams Family” heeft er geen idee van dat velen hen een bizar en beangstigend gezin vinden. Ze hebben een bijzonder huishouden, maar zelf vinden ze hun macabere leefstijl doodnormaal. Dat maakt de film zo grappig.

Uiteindelijk wil ik dat mijn kids ook meegeven; wees jezelf en trek je niets aan van alles en iedereen om je heen!

We zijn klaar voor de premiere met de Cate cape, een spookachtige jurk en met een bijpassende toverstaf met glitter pailletten maken we de outfit af met niet te vergeten glitterschoenen en spannende oorclips. Spooky gekleed met Souza.

Trailer “The Addams family”

Als je dacht dat jouw familie vreemd is, dan hoef je je geen zorgen te maken! Na het zien van onderstaande trailer en de film zie je dat deze bijzondere, bizarre en gekke ‘The Addams Family’ in de verste verte niet op je eigen kroost lijkt… ok, ok misschien op je schoonfamilie na, dat daargelaten! ;-D Zelf zijn we thuis ook wel in voor wat griezelen en spoken. Met Halloween pakken we ieder jaar ook echt enorm uit!

Stemmencast spelletje

Ik ben benieuwd of je in de originele versie van de trailer de stemmen hoort van o.a. Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler en Allison Janney! Het blijft leuk om stemmen te raden, al gaat het me beter af in onderstaande Nederlandse versie!

De film werd in de VS zeer goed ontvangen en bracht in het openingsweekend maar liefst 30 miljoen dollar binnen! Dit begrijpen we wel na het zien van de trailer! De film is grappig en zit vol leuke, gekke opmerkingen! Er wordt zelfs al gesproken over een tweede versie die in 2020 uit komt! Cewl!

Gekke Addams Family

The Addams Family gaat over een rijke familie die deels uit monsters bestaat en alles geweldig vindt wat macaber is. De familie heeft er helemaal geen erg in dat de buitenwereld hen zo vreemd en angstaanjagend vindt. Dat maakt de film zo mooi en puur! In de jaren ’30 van de vorige eeuw maakten vader Gomez, moeder Morticia, de kinderen Pugsley en Wednesday en butler Lurch hun debuut als strip in het tijdschrift The New Yorker. Later werden er zelfs meerdere films, series en musicals over de familie geproduceerd. 

NL Trailer The Addams family

Het verhaal

Bij de Addams familie nemen ze het op tegen een sluwe reality-tv-host terwijl ze zich ook voorbereiden op de komst van hun familie voor een grote feest, uiteraard in Addams-stijl. Morticia, is toegewijd aan haar man en kinderen en vormt de bleke lijm die haar clan bij elkaar houdt. Gomez is sinister en hartstochtelijk verliefd op zijn vrouw. Hij heeft een vreselijk plan bedacht waar hij niet over op kan houden! Wednesday is een briljante en sinistere tienermeisje met lange vlechten en dead-pan humor. Het is een film vol onheil, chaos, vleermuizen en schedels. Een film die we echt aanraden als je wel van wat gekkigheid houdt!

De Nederlandse stemmencast

Ter gelegenheid van Halloween maakt Universal Pictures de Nederlandse stemmencast van The Addams Family bekend. Paul Groot en Monic Hendrickx hebben de stemmen ingesproken van Gomez en Morticia Addams. Vajèn van den Bosch en Roman Derwig zijn te horen als hun kinderen, Wednesday en Pugsley. Tjitske Reidinga is Margaux Needler en haar dochter Parker Needler wordt ingesproken door Pip Pellens. Cees Geel spreekt de stem in van Oom Fester en Lenette van Dongen is Omi. Herken je de stemmen in de trailer?

Was je ook zo’n fan van The Addams Family en krijg je er niet genoeg van? Dan is de komische musical, met onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef, ook echt iets voor jou. Terug in de tijd, maar dan wel in een modern jasje.

THE ADDAMS FAMILY draait vanaf 4 december in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

Winactie Adams Family(gesloten)

Wil jij wel eens bij een officiële Universal Pictures film première aanwezig zijn? We mogen 4 kaarten weggegeven voor dit fantastische spektakel op zondag 1 december. Je zult oog in oog komen te staan met diverse BN’ers, waaronder de stemmencast. Maar ook een rits aan BN’ers hebben zich al aangemeld en zullen over de rode, of misschien wel ‘zwarte‘ loper verschijnen.

DATUM: zondag 1 december A.S.
LOCATIE: PATHÉ ARENA
ARENA BOULEVARD 600, AMSTERDAM
INLOOP: 09.45 UUR

DRESSCODE: Griezelig

Meedoen is eenvoudig! Laat ons hieronder of op de Facebook winactie post weten dat je graag kans wilt maken en met wie je naar de premiere zou willen gaan. Aanstaande woensdag maken we de winnaar bekend die met z’n viertjes over de loper mag lopen en aanwezig mag zijn bij het mega spektakel. Save the Date!

Ze zijn vreemd, griezelig en ze komen eraan! The Addams Family draait vanaf 30 november in de bioscoop!
#TheAddamsFamilyNL

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief