Delen vinden we super lief

Minnie Mouse feestje

Ons meisje wordt 2 jaar oud en ook al ben ik hoogzwanger en de dag er voor uitgerekend, ik zal en zal haar ook een leuk thema feestje geven en er een top feestje van maken. Bij 1 jaar herinneren kleintjes het nog niet zo enorm, behalve van de foto’s, maar nu ze twee wordt, zingt ze al fanatiek “hieperdepiep hoera’ en hebben cadeautjes een magische uitwerking.

IMG_5564
IMG_3452

Thema feestje


Voor mijn zoontje had ik onlangs het thema paw-patrol en heb ik me enorm uitgesloofd. Voor mijn meisje wordt het thema minnie mouse. Aan het einde van de disney serie ‘Mickey Mouse house club’ (Nickelodeon) zingt de hele cast de jippie dans. We springen dan met z’n allen omhoog en gaan we gek mee-dansen om vervolgens naar bed te gaan. Overslaan kan echt NIET, ze is een echte Minnie-Fan. 

Pinterest fan

Op Pinterest kun je helemaal los om inspiratie en ideeen op te doen voor thema feestjes. Het was lastig kiezen, maar ik heb een paar eye catchers geselecteerd en ben aan de slag gegaan. Mijn advies; zorg voor 1 mooi gedekte tafel. Al die slingers, servetjes en poster vallen vaak niet allemaal op. 1 mooie ‘center piece’, een top taart en een mooi gedekte tafel in thema voldoet al snel. Succes gegarandeerd!

IMG_3434

Tips en tricks voor een tof themafeest

Thema fonts Zoek online op ‘Free downloads templates +thema” (In mijn geval minnie mouse)

Uitnodigingen Hier begint het allemaal mee, de uitnodiging. Als
je handig bent met Photoshop, kun je los met kleuren, templates, etc. Een andere eenvoudig tool is canva.com Een echte aanrader. je kunt naar hartelust ontwerpen maken, teksten toevoegen, in elke formaat uitprinten en het werkt heel eenvoudig.

IMG_5596

Outfit: De outfits moeten natuurlijk ook helemaal matchen met het thema. Een shirtje en een strijkapplicatie is snel gemaakt Voor het minnie thema ging ik struinen naar bestaande producten. Die zijn er volop. Bij de zeeman zag ik shirtjes, bij de Zara een te-mooi vest. Jurkjes, tutu’s je kunt je hart op met het Minnie thema.

Mijn keuze viel voor een knal rode tutu met witte stippen. Een vriendin van me had mijn dochter al een te-gek gafe tutu gemaakt als haar kraam cadeau. Die draagt ze heel veel, dus heb haar héééél lief aangekeken om een minnie variant te maken. Ze zag er echt smashing uit! “Lang leve Nynke!”

fontsminnieparty

Disney lettertype Om deze fonts te downloaden voldoet een klik op de link hier onder. Hopelijk weet je er raad mee en kun je helemaal los Waltograph / Fineliner Script / CAC Pinafore / Mickey Ears / Lauren  Script / Minnie / Gigi / Curlz / Pacifico / Harrington / Sketch / Serif

IMG_5603

Taart Bij taart is het de vraag; “Wordt het maken, of bestellen?  Dat is hier elke keer weer een dilemma. Ik ben deze keer voor de Hema taart gegaan met chocolade vulling. Mijn lichaam werkte niet echt mee om uren in de keuken te gaan staan. Ik denk dat mijn meisje me wel vergeeft, want ze straalde van oor tot oor toen ze het kaarsje mocht uitblazen. Met canva.com kun je een mooi design opmaken en in 1 keer uploaden bij de Hema.

Letterslinger  Er zijn veel letters te downloaden met het Minnie mouse thema. Ik heb de letters op een bestaande rode slinger geplakt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan 😀

>Video impressie

Het feestje was een groot succes. De glimlach op het gezicht van mijn meisje was het grootste geschenk! En de kleine in mijn buik liet nog twee weken op zich wachten.precies 10 dagen later melde mijn kleine Lucas zich.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief