Delen vinden we super lief

Het is vandaag wereld knuffeldag dat over de grens massaal wordt gevierd, waaronder bij de oosterburen met “Knudeltag”! In huize Olivette knuffelen we heel wat af en is het iedere dag wel “knuffel je kind dag”. Vandaag heb je een goede smoes om die leuke buurman, leraar, collega, of supermarkt manager een dikke knuffel te geven. Een knuffel is namelijk een makkelijke en tegelijkertijd een zeer veelzeggende blijk van waardering.

Heb je vandaag niemand om mee te knuffelen, dan is er een geniale oplossing bedacht door Japanse onderzoekers, de Sense-Roid. Onderstaand filmpje maakt nog eens duidelijk dat knuffels zo belangrijk zijn.

Oxytocine kom maar op…

Dus eigenlijk zou iedereen zo’n pak aan moeten schaffen. Nooit gebrek aan oxytocine, ofwel het knuffelhormoon. Op deze Knudeltag, la journée des calins, Hug Day of gewoonweg Knuffeldag, geeft iedereen in de wereld vandaag extra blijk van waardering. Het is een initiatief dat ik zeer kan waarderen en waar wij vrolijk van morgen. Straks onze straatkrant verkoper ook maar een extra grote knuffel geven.

Ik ben dol op deze themadagen! En heb je niet genoeg aan intimiteit houdt dan ook de ‘Internationale Kus Dag in de gaten! Zo’n liefdevolle dag kunnen we wel gebruiken na Blue monday!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.Delen vinden we super lief