Delen vinden we super lief

Wij zijn altijd in voor een vrolijke animatiefilm en TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS heeft mijn aandacht getrokken! Win jij straks vier première kaarten waar ook de Nederlandse stemmencast bij aanwezig is? Lees dan snel verder…doelen voor 2018 family first win 4 kaarten Ted en het geheim van Koning Midas

Afgelopen jaar hebben de kinderen kennis gemaakt met de bioscoop en dat smaakte naar meer. De Emojifilm, My Little Pony, de verschrikkelijke ikke en Coco waren een groot succes. De blije koppies, schitterende oogjes en verwondering  is waar je het voor doet. In de vakantie periode is het altijd een goed idee om met de kinderen naar de bioscoop te gaan. Ik vraag dan ook graag bioscoopbonnen voor hun verjaardagen. Een ideaal cadeau, want een tripje naar de bios is niet heel voordelig. Extra leuk dus dat ik 4 première kaarten mag weggeven in een win actie!

Première TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS

Voor de film “Ted en het geheim van koning Midas” hebben wij een uitnodiging van Universal Pictures mogen ontvangen om er verslag van te doen. Hiervoor klim ik heel graag in de pen, want ik had de trailer al voorbij zien komen en deze film stond zeker op onze wishlist. Ik vertel jullie er dan uiteraard alles over!

We trekken dan zeker onze mooiste outfit samen met oma Judith. Kleine Lucas bewaakt met opa Mark het fort. Sorry jongen je bent nog iets te jong! Het enthousiasme van kinderen als ze er op uit gaan is zo aanstekelijk, waar je zelf ook blij van wordt.

De stemmencast is bij deze familie premiere op 11 februari aanwezig, waar deze mama extra enthousiast over is. Want hé die leukerd van een Jan Kooijman heeft de stem van Ted ingesproken…

Stemmencast Ted…

Er zitten bekende namen in de film. Wat dacht je van leukerds als Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) & Ferry Doedens (Collega van Ted). Ik ben benieuwd of ik de namen zou hebben geraden als ik het niet bij voorhand zou weten. Altijd een leuk spelletje om te spelen tijdens de film.

win 4 kaarten Ted en het geheim van Koning MidasHet verhaal

Zonder al te veel weg te geven over het verhaal van Ted en zijn grote geheim, hierbij de hoofdlijnen; Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Zij heeft bewijs van het bestaan van een bijzondere halsketting. Er heerst namelijk een mythe over de mysterieuze koning Midas die alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen met deze halsketting.

De hereniging met Sara wordt bruut verstoord als een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Jeff de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Een schattig avontuur dat mijn kinderen zeker zal aanspreken. Onderweg ontmoet Ted nieuwe vrienden… Maar ook nieuwe vijanden,dat het verhaal extra spannend houdt.

We zijn nieuwsgierig naar de film en kunnen niet wachten. Toch moeten we helaas nog tot 11 februari wachten. Wel extra leuk dat we 4 kaarten mogen weggeven in een wel hele toffe win actie.

Win 4 officiële première kaarten

Wil jij ook wel eens over de RODE LOPER lopen en een officiele PREMIÉRE bijwonen in aanwezigheid van de imponerende stemmencast? Doe dan snel mee met onze win actie!

We mogen 4 exclusieve premiére kaarten weggeven zodat je met je familie, vrienden, of gezin deze unieke ervaring kunt beleven. Neem je camera mee, want je zult veel sterren spotten. Uiteraard zijn ook wij er ;-D De premiere vindt plaats in Pathé  Amsterdam Arena op zondag 11 februari inloop 10:00. De winnaar maak ik a.s woensdag 31 januari bekend onder deze Facebook winactie post

Meedoen is eenvoudig

Tag diegene waarmee je graag over de rode loper wil lopen en deel de winactie  facebookpost. Dat is alles wat nodig is. Heel veel succes! Voor de voorpret alvast een leuke preview # Veel kijkplezier!

Trailer TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS

14 februari gaat deze film in premiere en is te volgen op Facebook

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief