Delen vinden we super lief

Coeup de coeur
De snijplanken van Joseph Joseph kent vast iedereen. Bij ons zijn alle grote dingen van het keukenblad vermeden, maar sinds deze collectie kleurrijke gadgets in de markt zijn, mag het best even rondslingeren. Je wordt gewoonweg vrolijk van alle frisse kleuren en het maakt het koken een stuk leuker. Onlangs lag de rasp in de schoen bij papa Olivette (hij was heel lief geweest) En ook gaven we dit cadeau aan een jarige vriendin. Het is een Eye-catcher dat het koken ook nog eens leuker en makkelijker maakt. Je raadt het vast al, wij willen graag iemand blij mee maken met deze magische rasp van Joseph Joseph.

De opvouwbare Joseph rasp
Deze opvouwbare rasp van Joseph Joseph is zeer gebruiksvriendelijkheid en wordt in een beschermkoffer geleverd waardoor het veilig opgeborgen kan worden. Het handvat bovenaan zorgt voor een goede grip en de extra clip zorgt ervoor dat de rasp beter op zijn plaats blijft en gesloten blijft. De roestvrijstalen raspbladen zijn geschikt om fijn, grof, kint of slicer te raspen. Hij is compact waardoor het weinig ruimte inneemt in de keuken. Vooral bij ons een zeer gewaardeerde asset om de spaarzame ruimte in de keuken nuttig in te richten.

Winnen?
Met veel plezier verloten wij een exemplaar. Meedoen is eenvoudig:  Like onze facebook pagina  en geef hieronder aan waarom je rasp zou willen winnen. In de kerstvakantie verloten we de rasp onder alle deelnemers.

Veel succes

Meer informatie over de rasp op de website van Joseph Joseph. Hij is zowel te verkijgen bij Bol.com als Ah.nl v.a €44,95
NB Deze winactie is niet opgezet in samenwerking met Joseph Joseph. Wij geven dit weg omdat wij dit onze Coeup de coeup is. $R45WDXU 9200000020658055_6 imgres imgres


Delen vinden we super lief