Delen vinden we super lief

Zwitsal is onze all-time favoriet. Ik denk dat we inmiddels wel alle producten hebben uitgeprobeerd en getest. De herkenbare gele flessen zijn overal bij ons thuis te vinden, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Ook mijn haren was ik er regelmatig mee. Je kindje knuffelen en deze herkenbare geur opsnuiven is heerlijk.

We hebben al eerder mama’s blij gemaakt met riante Zwitsal cadeau pakketten en doen dit graag nog een keer. Gewoon omdat het kan. Daarnaast is de geur onweerstaanbaar en is een must voor elke (aanstaande) mama. We hebben ons voorgenomen om vaker leuke acties te organiseren met producten waar wij, of onze kindjes zo fan van zijn.

Prijzenpakket

Het prijzenpakket bestaat uit o.a grote flessen bodymilk, wasgel, crème, babyolie en heerlijk ruikende producten. Heb je zelf een kleintje, ben je zwanger, of wil je iemand met een baby blij maken moet je vooral meedoen! We stellen het pakket zelf samen en is gevuld met de lekkerste producten van Zwitsal. De winnaar wordt geselecteerd emt de goodluck fairy die een deelnemer o pfacebook selectert. Als hij / zij een vriend of vriendin heeft getagd, worden er twee pakketten weggegeven. Hoe leuk is dat!zwitsal winactie

Hoe doe je mee aan de Zwitsal winactie?

Meedoen is eenvoudig. Like de pagina van Olivette en geef onderaan de facebookpost van de Zwitsal winactie aan waarom je het Zwitsal cadeaupakket zou willen winnen. Als je een dierbare tagt, verwennen we hem/haar met hetzelfde pakket t.w.v 35€. We geven dus niet 1, maar 2 Zwitsal pakketten weg. Dus laat ons snel weten wie jij zo’n pakket gunt!

De prijswinnaar wordt persoonlijk aangeschreven en wordt daarna op onder aan het Facebook bericht bekend  gemaakt. Niet gewoonen? Wees niet getreurd, wij lanceren regelmatig leuke winacties. De ene keer met onze partners en de andere keer uit eigen initiatief. Gewoon omdat we onze lezers ook graag onze favoriete producten willen laten ontdekken. De winactie sluit op  17 september.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

NB: Deze winactie organiseren we zelf en is niet gesponsord!


Delen vinden we super lief