Delen vinden we super lief

Als je ooit hebt gedroomd van een spannend avontuur op een ranch vol schattige dinosaurussen, dan is Dino Ranch: Ride to the Rescue de game waar je op hebt gewacht. Deze game, gebaseerd op de populaire animatieserie Dino Ranch, neemt je mee op een onvergetelijke reis naar een wereld vol mysterie en plezier.

Dino Ranch: Ride to the Rescue

Mijn tiener heeft het spel afgelopen week utigebreid getest en hij was blij verrast. Heironder enkele highlights van deze vrolijke, uitdagende videogame…

1. Het Grote Eierenmysterie

Het verhaal begint wanneer de eitjes van de schattige Dinomites plotseling verdwijnen uit de broederij van de Ranch. De rust op de Ranch staat op het spel, en het is aan jou om het dino-tastische trio, bestaande uit Jon, Min en Miguel, te helpen de gestolen eieren te vinden en veilig terug te brengen naar de Ranch. Maar wees op je hoede, de ondeugende Tinhorns kunnen iets te maken hebben met deze mysterieuze verdwijning.

2. Een Avontuur Vol Missies

Beter internet thuis, internetabbonnement, internet, Nintendo Switch, game, computerspelletje

Dino Ranch: Ride to the Rescue neemt je mee op een avontuur vol spannende missies en nieuwe dinosauruseieren om uit te broeden. Samen met de beste ranchers, begin je aan een reis vol actie en ontdekking. Het is een kleurrijk spel dat de kinderen wist te plezieren. Vooral onze benjmain van 7 keek steeds nieuwsgierig over de schouders van zijn broer mee.

3. Racen met Jon en Blitz

Ga op een razendsnelle rit door de ranch en de omgeving met Jon en zijn trouwe vriend Blitz. Race samen om de verloren eieren te vinden en laat je geweldige lassovaardigheden zien in dynamische minigames.

4. Liefde en Zorg voor Dinosaurussen

Stap in de cowboyschoenen van Min en Clover, de verzorgers van de broederij. Laat je liefde zien en zorg voor de schattige dinosaurussen terwijl je ze voedt en ervaar de pure vreugde van het uitbroeden van nieuw gevonden eieren. Onderstaande trailer geef je een leuke inkijk in de game.

5. Vindingrijkheid met Miguel

Elk avontuur vereist vindingrijkheid van je kinderen waarbij Miguel klaar staat om te helpen. Werk samen met hem om essentiële gereedschappen te bouwen en obstakels te overwinnen met de krachtige Tango.

6. Ontdek en Beleef

Met het spel Dino Ranch: Ride to the Rescue beleef je de wereld van Dino Ranch van dichtbij. De game zit boordevol verrassingen en uitdagingen die fans van de animatieserie zeker zullen waarderen.

Tot slot

Of je nu een fan bent van de Dino Ranch-animatieserie of op zoek bent naar een leuk avontuur, deze game heeft voor ieder wat wils. Dino Ranch: Ride to the Rescue brengt het plezier en de magie van Dino Ranch naar je gamingconsole. Dus waar wacht je nog op? Duik in dit dino-avontuur en help Jon, Min en Miguel de dag te redden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief