Delen vinden we super lief

Mijn dochter (5) gaat maar wat graag naar school. Ze heeft leuke vrienden en ze is bovendien ‘verliefd‘. De kalverliefde is aandoenlijk om te aanschouwen, vooral omdat ze nu extra indruk wil maken op deze jongen. “Mam” vertelde ze me… ‘op mijn broodtrommel staat nog een oude foto, dat kan echt niet!” Het was onderstaand design en hij is nog heel goed bruikbaar, maar ik begrijp haar probleem. Je wilt immers niet als baby gezien worden in de kleuterklas. Ze was hier namelijk 4 en nu is ze immers al 5!

broodtrommel mymepal campus set
Mama, dit ben ik niet meer hoor!

Dat begrijp ik als meelevende moeder en koop haar een nieuwe broodtrommel voor het behalen van haar zwemdiploma. En omdat haar vriendje snel jarig is, krijgt hij ook een eigen ontworpen lunch box. twee goede redenen om weer te mogen bestellen bij MyMepal!

De blits maken

Met de nieuwe lunchbox kan dochterlief de blits maken bij haar klasgenootjes en grote liefde op school. Ze wilde haar familie op de cover… én een eenhoorn! Die blijft tomeloos populair in huize Olivette.“Olivier hoeft op de foto hoor niet mama, hij zit een klas naast me! “”Hem mis ik nooit zo” vervolgde ze.

Om scheve gezichten te voorkomen heb ik een foto van ons vijfjes uit het archief gehaald van het bohemian huwelijk waar we afgelopen zomer samen waren. Ziet de grote liefde van dochterlief gelijk met welke schoonfamilie hi jee maken gaat krijgen.

Zijn jullie ook zo fan van de lunchboxen van MyMepal? Wat me vooral opvalt is de kwaliteit. Het is nu het tweede exemplaar en ook haar grote broer heeft zijn eigen piraten broodtrommel set. maar zoals je ziet wordt de bovenplaat op den duur outdated.

bento box, mymepal, lunchbox, ontbijt

Winactie

lunchbox, mymepal

In samenwerking met MyMepal mogen we maar liefs 5 lunchboxen campus weg geven die je naar hartenlust zelf kunt ontwerpen! Hoe tof is dat! Meedoen is eenvoudig!

  • Een berichtje onder deze blog voldoet, of onder de winactiepost op Facebook.
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en zouden het tof vinden als je ons volgt op onze kanalen! Sharing is caring en vinden we tof!
  • De winactie loopt t/m aanstaande zondag waarna de winnaars in de week erna bekend worden gemaakt. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht via een PM, of je achtergelaten e-mailadres.. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!
  • De 5 winnaars maken we aanstaande zondag 23 Februari bekend! Veel succes!!
bento box, mymepal, lunchbox, ontbijt
Uiteraard werd kleine Lucas niet vergeten! Nog even en hij mag ook voor het eerst naar school. Hij was helemaal blij met zijn monster truck!

Veel succes en wellicht mag jij je eigen design snel ontwerpen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube|  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief