Delen vinden we super lief

HOLIDAY ON ICE is terug met de spectaculaire nieuwe uitvoering A NEW DAY! De succesvolste ijsshow ter wereld bestaat maar liefst 80 jaar waardoor je kunt rekenen op een extra feestelijke jubileumshow! Wij hebben onze tickets gereserveerd en extra leuk we mogen 2 keer 2, of 4 tickets weggeven! Lees snel verder hoe je kans maakt!

Holiday on Ice: A NEW DAY

Laat je verwonderen door de magie van Holiday on Ice, een show die al tientallen jaren harten over de hele wereld verovert. Maar dit jaar is extra speciaal, want 2023 markeert het 80-jarig jubileum van de meest succesvolle ijsshow ter wereld. In dit feestelijke jaar is een betoverende nieuwe jubileumshow gecreëerd die slechts een beperkt aantal keer in Nederland te zien zal zijn: A NEW DAY. Wij vonden het een ultiem familie uitje en zullen ons in Amsterdam verwonderen over dit hoogstaande spektakel. En wist je dat er dit jaar 2 Nederlandse top kunstschaatsers mee doen? Wij zullen uikijken naar Sophie & Florian!

Holiday on ice, uittip, HolidayOnIce, A New Day, jubileumshow, Ijsschaatsen

De magie van ijsschaatsen

Een van de grootste redenen voor het blijvende succes van Holiday on Ice is de ongelooflijke vaardigheid van de schaatsers. Deze getalenteerde artiesten repeteren onvermoeibaar tot wel negen uur per dag om hun prestaties op het ijs naar een hoger niveau te tillen. Maar hun toewijding beperkt zich niet tot het ijs – ze brengen ook uren door in de dansstudio om elke beweging perfect te maken. De toewijding van de atleten draagt bij aan het succes van Holiday on Ice. Uiteraard samen met de outfits, het decor en de muziek. Je weet vaak gewoon niet waar je moet kijken!

Een harmonie van muziek & licht

Bekende artiesten zoals Phil Collins en Sarah Connor hebben bijgedragen aan de muzikale soundtrack van Holiday on Ice, waardoor elke uitvoering een onvergetelijke ervaring wordt. Maar dat is niet alles – de lichtshows en geluidstechnologie dragen bij aan de magische sfeer van de show. Zodra de schaatsers op het ijs stappen en de muziek begint, worden toeschouwers meegezogen in een betoverende wereld van emotie en schoonheid.

Holiday on ice, uittip, HolidayOnIce, A New Day, jubileumshow, Ijsschaatsen

Kostuums waar je ‘U’ tegen zegt

Een ander aspect dat Holiday on Ice uniek maakt, zijn de prachtige kostuums van de cast. Meer dan 30.000 verschillende outfits maken deel uit van de rijke geschiedenis van de show, en sommige zijn zelfs ontworpen door beroemde modeontwerpers zoals Harald Glööckler. Deze kostuums voegen een extra laag van visuele pracht toe aan de al indrukwekkende uitvoeringen.

Holiday on ice, uittip, HolidayOnIce, A New Day, jubileumshow, Ijsschaatsen

A NEW DAY: Een betoverend avontuur op het ijs

In het jubileumjaar 2023 presenteert Holiday on Ice met trots A NEW DAY, een spectaculaire nieuwe show geregisseerd door de getalenteerde Francisco Negrin. Deze adembenemende voorstelling neemt je mee op een reis met Aurora, een vrouw uit een kleurloze en vreugdeloze wereld. Wanneer ze onze aarde bezoekt, ontmoet ze Adam, een jonge man die haar kennis laat maken met de schoonheid en diversiteit van onze wereld.

Aurora wordt meegesleept in een avontuur waar mysterieuze krachten proberen haar terug te trekken naar haar eigen kille planeet. Dit leidt tot een spannende achtervolging in een show vol kleur en spectaculaire verrassingseffecten. A NEW DAY is zonder twijfel een meesterwerk op het ijs dat je niet mag missen.

Winactie

Om het 80-jarig jubileum van Holiday on Ice te vieren, mogen we 2 * 2, of 4 tickets weggeven voor deze ongelooflijke show. Grijp deze kans om met je vrienden of familie te genieten van een betoverende avond op het ijs.

Meedoen is eenvoudig:

* Een berichtje onder deze blog is voldoende en een extra reactie onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op beide pakketten! Olivette is ook actief op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
* De winnaar wordt 24 november bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
* Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Holiday on ice, uittip, HolidayOnIce, A New Day, jubileumshow, Ijsschaatsen

Tickets

Wil je verzekerd zijn van een plekje deze winter? Aarzel niet en reserveer nu je tickets voor A NEW DAY. Deze jubileumshow belooft een spektakel te zijn dat je zeker niet wilt missen.

A NEW DAY’ is te zien voor- en tijdens de kerstvakantie. Vanwege de enorme vraag zijn er extra middagshows ingelast. Tickets zijn beschikbaar vanaf €29,90 en voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar al vanaf €19,90 via deze link.

A NEW DAY is te zien in:
Groningen – Martiniplaza: 8 t/m 10 december 2023
Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023
Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023
Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023
Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief