Delen vinden we super lief

werkende moeders

Graag stel ik me aan jullie voor. OLIVETTE omvat ook wel alle avonturen van ons gezin:
Papa Kay (43), Mama Marjolein (42) en onze 3 kinderen, die elke dag als een groot avontuur zien:  Olivier (2013), Yvette (’14) en kleine Lucas (’16). Waarbij we onze 2 katten Rosé en Selva niet te vergeten, die de wereld rondom het huis graag ontdekken..

man cave, mancave, lavistique, poes, kat, huisdieren, portret

We zijn een ondernemend gezin en gaan er graag op uit, waar ook wel de inspiratie voor OLIVETTE vandaan komt. Mijn kennis, kunde, werkervaring, schrijflust & creativiteit kan ik hierdoor optimaal benutten. Op mijn LinkedIn profiel is hier meer over terug te vinden.

olivette

Persoonlijke blog

OLIVETTE is uitgegroeid tot een toonaangevende persoonlijke, niet-commerciële & populaire, “Feel good, Family & Lifestyle blog” met een bereik van meer dan 23k unieke lezers per maand. Over die cijfers maak ik me nooit druk, mijn doel is met name inspireren, fijne vondsten delen en het verschil maken.

Er wordt met plezier & enthousiasme aan de blog gewerkt en heeft een mooie plek verworven in bloggersland. We delen onze vondsten, over het wonen in de Hermitage, de avonturen op de sprookjescamping en veel meer… met altijd die persoonlijke insteek.

Olivette, blogger

Merkwaarden Olivette:

Moederschap, Kwaliteit, Persoonlijk, Stijl, Professioneel, Vrolijk, Kleurrijk, Eigen, Spontaan, Family, Echt, Fun, We blijven bij onszelf, Regelmaat, Duurzaamheid, Verantwoordelijk, Enthousiasme, Eerlijk doch positief

olivette

Op olivette.nl geven we onze lezers een kijkje in ons hectische wereldje waar “fun” de hoofdrol speelt. We schrijven over trends, gadgets, lifehacks, wat ons bezighoudt en over wat (aanstaande) ouders interesseert. We zijn vooral niet te serieus en vinden het een avontuur om te testen, anderen te informeren en te inspireren. Alle ballen worden hoog gehouden en af en toe valt er eentje.

Welkom in de wereld van Olivette!

Contact

We zijn heel graag met onze lezers in contact en vinden het leuk als je een reactie achterlaat. We doen ons uiterste best om op de vele reacties te reageren. Misschien iets later, maar dan heeft Olivier zijn kasten leeg getrokken, Yvette de muur onder gekleurd, of Lucas de planten uit de tuin getrokken. Met onze drie belhamels is er altijd wat te doen en naast deze persoonlijke blog is mijn baan uiteraard ook een belangrijkste pijler.

Olivette
IMG_8856

Ook werken we veel en graag samen met gastbloggers en met jou! want iedereen heeft een mooi verhaal te vertellen. Heb jij een mooie anekdote, herinnering, goed doel, initiatief of concept die je graag een platform geeft? Laat het ons weten en neem vooral contact met ons op via info@olivette.nl

Samenwerking

Lijkt het je leuk om samen te werken? We sturen ons mediakit met plezier op en ook voor tips, tricks of inspiratie staan we open. Familie Olivette is dol om op avontuur te gaan en we delen onze ervaringen graag met geïnteresseerden. Papa, mama en de kids in huize Olivette kijken uit naar een leuke samenwerking en wensen jullie een hele fijne dag

Marjolein Goedhardt-Westerbaan
Email : info@olivette.nl
Twitter| Facebook |Youtube| Instagram
Privacy beleid Olivette.nl

Disclaimer

Wij gaan zorgvuldig om met alle persoonsgegevens zoals dit binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens is aangegeven. Persoonsgegevens worden nooit doorgegeven, enkel in het geval van winacties en in goed overleg.

Winacties

We delen heel graag onze ontdekkingen met onze lezers en geven veel weg. Veel producten ontvangen we of kopen we zelf. Het komt ook voor dat wij producten ontvangen in ruil voor een advertorial. Winnaars ontvangen van mij een persoonlijk bericht na het winnen bij een winactie en worden bij accoord bekend gemaakt. Blijf de blog en facebookpagina wel goed in de gaten houden of je gewonnen hebt.

De prijzen die beschikbaar worden gesteld door externe bedrijven, worden na het sluiten van een actie, zo snel mogelijk verstuurd. Het transport wordt opgepakt door de mediapartner. Hier kunnen geen rechten aan worden verleend. Mocht het onverhoopt kwijt raken in de post kan ik niet voor vervanging zorgen. Uiteraard doe ik hier mijn best voor en heb ik veelal een track & trace voorhanden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en over de inhoud van de winactie kan niet worden gediscussieerd, of in geld uitgekeerd worden. Na het sluiten van een winactie, vragen wij de winnaar binnen 5 dagen contact met ons op te nemen. Als hij/zij zich dan niet heeft gemeld, wordt de prijs nogmaals verloot onder de deelnemers. Al onze producten worden zo snel mogelijk verstuurd vanuit Olivette of onze partner die de prijs ter beschikking stelt. Dit kan ook enkele dagen duren. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Bij het meedoen van een winactie is delen en taggen niet verplicht, maar uiteraard wel toegestaan. Je doet mee door een reactie achter te laten onder de winactie blogpost en door de post op Facebook te liken, of hier een een reactie achter te laten. Ook deelnemers zonder Facebook maken uiteraard kans. Dit kun je aangeven in je comment. Het kan voorkomen dat in de voorwaarden gevraagd wordt om een FB pagina van een bedrijf te liken. De voorwaarden staan altijd duidelijk in de blog vermeld. De lengte van een winactie kan variëren van 3 t/m 7 dagen. Ook dit wordt duidelijk gecommuniceerd. na het sluiten van dit termijn worden de reacties niet meer in de loting meegenomen.

Aansprakelijkheid

We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, door handelingen, content en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op Olivette. Ondanks onze zorgvuldigheid zou kunnen gebeuren dat er informatie niet volledig of geheel up-to date is. Wij doen hier onze uiterste best voor en controleren onze content voor publicatie. Daarnaast dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de linken waar wij naar verwijzen. Hier gelden dan ook de voorwaarden van de betreffende website.

Copyright

De teksten, afbeeldingen en vormgeving is eigendom van family Olivette. Mocht je content willen gebruiken, neem dan contact met ons via info@olivette.nl Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de rechten die zijn verbonden aan beeldrecht, merkenrecht en auteursrecht van de partners waarmee wij samenwerken. Mocht je menen auteursrecht te bezitten op geplaatste content, neem dan contact met ons en dan lossen we uiteraard op door de credits te vermelden.

Reviews

Wij krijgen zo nu en dan producten opgestuurd of diensten aangeboden van (web)winkels, merken of mediabureaus waar altijd naar wordt verwezen. Uiteraard kopen we zelf ook veel producten en geven hier altijd een eerlijke mening over. Wij delen graag onze favorieten en kiezen er ook voor om ergens niet over te schrijven als een product ons niet aan het hart ligt. Het opsturen van producten betekend dus niet automatisch een (positieve) publicatie. Het is in een review duidelijk of wij het toegestuurd hebben gekregen, of dat wij het zelf gekocht hebben.

Partners die vertrouwen hebben in familie Olivette:

Olivette staat in de top 100 van beste mama bloggers en in de Ultieme Mama Blogs Lijst; De Mamablogs.

Door het plaatsen van de wedstrijd stemmen partners ermee in zich te houden aan alle toepasselijke wetten, waaronder de Nederlandse Gedragscode voor Promotionele Kansspelen.

Liefs Olivette


Delen vinden we super lief