Graag stel ik familie OLIVETTE aan jullie voor:
Papa Kay (40), Mama Marjolein (38) en onze 3 vrolijke kids, die elke dag als avontuur zien:  Olivier (5), Yvette (4) en kleine Lucas (1 jaar). Onze 2 katten Rosé en Selva die Amsterdam graag ontdekken. niet te vergeten.

We reizen veel en gaan er veel op uit waar de inspiratie voor OLIVETTE vandaan komt. Mijn kennis, kunde, ervaring, schrijflust & creativiteit kan ik hierdoor optimaal benutten. Op mijn LinkedIn profiel is hier meer over terug te vinden.

OLIVETTE is uitgegroeid tot een toonaangevende persoonlijke & populaire, “Feel good, Family & Lifestyle blog”. Er wordt met plezier & enthousiasme aan gewerkt en heeft een mooie plek verworven in bloggersland.

Merkwaarden Olivette:

Moederschap, Verrassend, Kwaliteit, Persoonlijk, Stijl, Selectief, Positief, Professioneel, Kleurrijk, Uniek, Spontaan, Family, Echt, Herkenbaar, Fun, We blijven bij onszelf, Regelmaat, Duurzaamheid, Verantwoordelijk, Enthousiasme, Eerlijk doch positief & Vrolijk

olivette

Op olivette.nl geven we onze lezers een kijkje in ons hectische wereldje waar “fun” de hoofdrol speelt. We schrijven over trends, gadgets, lifehacks, wat ons bezighoudt en over wat (aanstaande) ouders interesseert. We zijn vooral niet te serieus. Wij vinden het een avontuur om te testen, anderen te informeren en te inspireren. Alle ballen worden hoog gehouden en af en toe valt er eentje.

Welkom in de wereld van Olivette!

Contact

We zijn heel graag met onze lezers in contact en vinden het leuk als je een reactie achterlaat. We doen ons uiterste best om op de vele reacties te reageren. Misschien iets later, maar dan heeft Olivier zijn kasten leeg getrokken, Yvette de muur onder gekleurd, of Lucas de planten uit de tuin getrokken. Met onze drie belhamels is er altijd wat te doen.

Olivette

Ook werken we veel en graag samen met gastbloggers en met jou! want iedereen heeft een mooi verhaal te vertellen. Heb jij een mooi verhaal, herinnering of concept die je graag een platform geeft? Laat het ons weten en neem contact met ons op via: info@olivette.nlIMG_8856

Samenwerking

Lijkt het je leuk om samen te werken? We sturen ons mediakit met plezier op en ook voor tips, tricks of inspiratie staan we open. Familie Olivette is dol om op avontuur te gaan en we delen onze ervaringen graag met geïnteresseerden. Papa, mama en de kids in huize Olivette kijken uit naar een leuke samenwerking en wensen jullie een hele fijne dag

Een blije groet, Cordialement,

Marjolein Goedhardt-Westerbaan

Email : info@olivette.nl
www.olivette.nl
Twitter Facebook Youtube Instagram

Privacy beleid Olivette.nl http://olivette.nl/privacy/

olivettepuntnlDisclaimer

Wij gaan zorgvuldig om met alle persoonsgegevens zoals dit binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens is aangegeven. Persoonsgegevens worden nooit doorgegeven, enkel in het geval van winacties.

Winacties

We delen heel graag onze ontdekkingen met onze lezers en geven veel weg. Veel producten ontvangen we of kopen we zelf. Het komt ook voor dat wij producten ontvangen in ruil voor een advertorial. Winnaars ontvangen van mij een persoonlijk bericht na het winnen bij een winactie en worden bij accoord bekend gemaakt. Blijf de blog en facebookpagina wel goed in de gaten houden of je gewonnen hebt.

De prijzen die beschikbaar worden gesteld door externe bedrijven, worden na het sluiten van een actie, zo snel mogelijk verstuurd. Het transport wordt opgepakt door de mediapartner. Hier kunnen geen rechten aan worden verleend. Mocht het onverhoopt kwijt raken in de post kan ik niet voor vervanging zorgen. Uiteraard doe ik hier mijn best voor en heb ik veelal een track & trace voorhanden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en over de inhoud van de winactie kan niet worden gediscussieerd, of in geld uitgekeerd worden. Na het sluiten van een winactie, vragen wij de winnaar binnen 5 dagen contact met ons op te nemen. Als hij/zij zich dan niet heeft gemeld, wordt de prijs nogmaals verloot onder de deelnemers. Al onze producten worden zo snel mogelijk verstuurd vanuit Olivette of onze partner die de prijs ter beschikking stelt. Dit kan ook enkele dagen duren. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Bij het meedoen van een winactie is delen en taggen niet verplicht, maar uiteraard wel toegestaan. Je doet mee door een reactie achter te laten onder de winactie blogpost en door de post op Facebook te liken, of hier een een reactie achter te laten. Ook deelnemers zonder Facebook maken uiteraard kans. Dit kun je aangeven in je comment. Het kan voorkomen dat in de voorwaarden gevraagd wordt om een FB pagina van een bedrijf te liken. De voorwaarden staan altijd duidelijk in de blog vermeld. De lengte van een winactie kan variëren van 3 t/m 7 dagen. Ook dit wordt duidelijk gecommuniceerd. na het sluiten van dit termijn worden de reacties niet meer in de loting meegenomen.

Aansprakelijkheid

We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, door handelingen, content en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op Olivette. Ondanks onze zorgvuldigheid zou kunnen gebeuren dat er informatie niet volledig of geheel up-to date is. Wij doen hier onze uiterste best voor en controleren onze content voor publicatie. Daarnaast dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de linken waar wij naar verwijzen. Hier gelden dan ook de voorwaarden van de betreffende website.

Copyright

De teksten, afbeeldingen en vormgeving is eigendom van family Olivette. Mocht u content willen gebruiken, neem dan contact met ons via info@olivette.nl Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de rechten die zijn verbonden aan beeldrecht, merkenrecht en auteursrecht van de partners waarmee wij samenwerken. Mocht je menen auteursrecht te bezitten op geplaatste content, neem dan contact met ons en dan lossen we uiteraard op door de credits te vermelden.

Reviews

Wij krijgen regelmatig producten opgestuurd of diensten aangeboden van (web)winkels, merken of mediabureaus. Je kunt gesponsorde content herkennen aan een remark onderaan het artikel. hier wordt altijd naar verwezen. Uiteraard kopen we zelf ook veel producten en geven hier altijd een eerlijke mening over. Wij delen graag onze favorieten en kiezen er ook voor om ergens niet over te schrijven als een product ons niet aan het hart ligt. Het opsturen van producten betekend dus niet automatisch een (positieve) publicatie. Het is in een review duidelijk of wij het toegestuurd hebben gekregen, of dat wij het zelf gekocht hebben.

Partners die vertrouwen hebben in familie Olivette:

Olivette staat in de top 100 van beste mama bloggers en in de Ultieme Mama Blogs Lijst; De Mamablogs.

 

Monsterjam Winactie

Algemene spelvoorwaarden Monster jam Winactie 2018

Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Olivette , de organisator nedelrand zijn van toepassing op het kleine promotionele kansspel Monster jam Winactie 2018

 1. dat zal plaatsvinden van zondag 15 april tot en met zondag 22 april (de Actie).
 2. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie.
 3. Aan de deelname aan de Actie worden door de Organisator geen kosten verbonden.
 4. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die:
  1. 18 jaar of ouder is en zich via een reactie op facebook onder winactie, of onder de blogpost op Olivette.nl hiervoor heeft aangemeld; of
  2. jonger dan 18 jaar is en zich met verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger via een reactie onder de facebook post of onder de blog van olivette.nl hiervoor heeft aangemeld.
 5. Uitgesloten van deelname zijn personen jonger dan 18 jaar die géén toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben verkregen voor deelname aan de Actie, Deelname is niet toegestaan voor werknemers (of hun directe familie) van organisator of van enige andere onderneming die beroepsmatig betrokken is bij deze wedstrijd
 6. Op zondag 22 april worden uit alle Deelnemers 1 prijswinnaar getrokken en worden de volgende prijzen verdeeld (de Wedstrijdprijzen):
  1. 1 keer 4 kaarten voor Monsterjam 2018
  2. 42,90 per ticket
  3. 1 prijs word ter beschikking gesteld
 7. Eventuele bijkomende arrangementen en kosten zijn niet inbegrepen in de Wedstrijdprijzen. Dit omvat eventuele reisarrangementen (waaronder parkeren) en accommodatie.
 8. In het geval dat het evenement waarop de Wedstrijdprijzen zien wordt afgelast, zal de Organisator zich inspannen om de betreffende Prijswinnaar alternatieve tickets aan te bieden, afhankelijk van de beschikbaarheid.
 9. De Organisator kan de Wedstrijdprijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.
 10. Prijswinnaars worden via de Facebook post of onderaan de blogpost gecontacteerd om binnen 48 uur te reageren en op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wedstrijdprijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.
 11. Op de Wedstrijdprijzen kan tot en met 25 april 2018 aanspraak worden gemaakt door de Prijswinnaars. Na deze datum vervalt iedere aanspraak op de Wedstrijdprijzen van rechtswege. Organisator behoudt zich het recht voor om voor de betreffende Wedstrijdprijs in dat geval een andere winnaar aan te wijzen.
 12. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de Organisator Olivette disclaimer
 13. Prijswinnaars stemmen ermee in dat de Organisator de door de Deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevens mag delen met derden uitsluitend ten behoeve van de uitvoering van de Actie en de uitreiking van de Wedstrijdprijzen (zoals gedefinieerd in punt 13).
 14. Prijswinnaars moeten bereid zijn om deel te nemen aan relevante publiciteitsacties rondom de Actie.
 15. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van de Deelnemers gewijzigd.
 16. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deze Spelvoorwaarden zijn opgesteld met inachtneming van de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014 (de Gedragscode). Organisator handelt in overeenstemming met deze Gedragscode.
 17. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator.
 18. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan schriftelijk contact worden opgenomen met de Organisator via: info@olivette.nl