Delen vinden we super lief

Graag stel ik familie OLIVETTE aan jullie voor:
Papa Kay (40), Mama Marjolein (40) en onze 3 vrolijke kids, die elke dag als avontuur zien:  Olivier (6), Yvette (5) en kleine Lucas (3 jaar). Onze 2 katten Rosé en Selva die Amsterdam graag ontdekken. niet te vergeten.

We reizen veel en gaan er veel op uit waar de inspiratie voor OLIVETTE vandaan komt. Mijn kennis, kunde, ervaring, schrijflust & creativiteit kan ik hierdoor optimaal benutten. Op mijn LinkedIn profiel is hier meer over terug te vinden.

Olivette

OLIVETTE is uitgegroeid tot een toonaangevende persoonlijke & populaire, “Feel good, Family & Lifestyle blog”. Er wordt met plezier & enthousiasme aan gewerkt en heeft een mooie plek verworven in bloggersland.

Olivette, blogger

Merkwaarden Olivette:

Moederschap, Verrassend, Kwaliteit, Persoonlijk, Stijl, Selectief, Positief, Professioneel, Kleurrijk, Uniek, Spontaan, Family, Echt, Herkenbaar, Fun, We blijven bij onszelf, Regelmaat, Duurzaamheid, Verantwoordelijk, Enthousiasme, Eerlijk doch positief & Vrolijk

olivette

Op olivette.nl geven we onze lezers een kijkje in ons hectische wereldje waar “fun” de hoofdrol speelt. We schrijven over trends, gadgets, lifehacks, wat ons bezighoudt en over wat (aanstaande) ouders interesseert. We zijn vooral niet te serieus. Wij vinden het een avontuur om te testen, anderen te informeren en te inspireren. Alle ballen worden hoog gehouden en af en toe valt er eentje.

Welkom in de wereld van Olivette!

Contact

We zijn heel graag met onze lezers in contact en vinden het leuk als je een reactie achterlaat. We doen ons uiterste best om op de vele reacties te reageren. Misschien iets later, maar dan heeft Olivier zijn kasten leeg getrokken, Yvette de muur onder gekleurd, of Lucas de planten uit de tuin getrokken. Met onze drie belhamels is er altijd wat te doen.

Olivette
IMG_8856

Ook werken we veel en graag samen met gastbloggers en met jou! want iedereen heeft een mooi verhaal te vertellen. Heb jij een mooi verhaal, herinnering of concept die je graag een platform geeft? Laat het ons weten en neem contact met ons op via: info@olivette.nl

Samenwerking

Lijkt het je leuk om samen te werken? We sturen ons mediakit met plezier op en ook voor tips, tricks of inspiratie staan we open. Familie Olivette is dol om op avontuur te gaan en we delen onze ervaringen graag met geïnteresseerden. Papa, mama en de kids in huize Olivette kijken uit naar een leuke samenwerking en wensen jullie een hele fijne dag

Marjolein Goedhardt-Westerbaan
Email : info@olivette.nl
Twitter| Facebook |Youtube| Instagram
Privacy beleid Olivette.nl http://olivette.nl/privacy/

Disclaimer

Wij gaan zorgvuldig om met alle persoonsgegevens zoals dit binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens is aangegeven. Persoonsgegevens worden nooit doorgegeven, enkel in het geval van winacties.

Winacties

We delen heel graag onze ontdekkingen met onze lezers en geven veel weg. Veel producten ontvangen we of kopen we zelf. Het komt ook voor dat wij producten ontvangen in ruil voor een advertorial. Winnaars ontvangen van mij een persoonlijk bericht na het winnen bij een winactie en worden bij accoord bekend gemaakt. Blijf de blog en facebookpagina wel goed in de gaten houden of je gewonnen hebt.

De prijzen die beschikbaar worden gesteld door externe bedrijven, worden na het sluiten van een actie, zo snel mogelijk verstuurd. Het transport wordt opgepakt door de mediapartner. Hier kunnen geen rechten aan worden verleend. Mocht het onverhoopt kwijt raken in de post kan ik niet voor vervanging zorgen. Uiteraard doe ik hier mijn best voor en heb ik veelal een track & trace voorhanden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en over de inhoud van de winactie kan niet worden gediscussieerd, of in geld uitgekeerd worden. Na het sluiten van een winactie, vragen wij de winnaar binnen 5 dagen contact met ons op te nemen. Als hij/zij zich dan niet heeft gemeld, wordt de prijs nogmaals verloot onder de deelnemers. Al onze producten worden zo snel mogelijk verstuurd vanuit Olivette of onze partner die de prijs ter beschikking stelt. Dit kan ook enkele dagen duren. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Bij het meedoen van een winactie is delen en taggen niet verplicht, maar uiteraard wel toegestaan. Je doet mee door een reactie achter te laten onder de winactie blogpost en door de post op Facebook te liken, of hier een een reactie achter te laten. Ook deelnemers zonder Facebook maken uiteraard kans. Dit kun je aangeven in je comment. Het kan voorkomen dat in de voorwaarden gevraagd wordt om een FB pagina van een bedrijf te liken. De voorwaarden staan altijd duidelijk in de blog vermeld. De lengte van een winactie kan variëren van 3 t/m 7 dagen. Ook dit wordt duidelijk gecommuniceerd. na het sluiten van dit termijn worden de reacties niet meer in de loting meegenomen.

Aansprakelijkheid

We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, door handelingen, content en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op Olivette. Ondanks onze zorgvuldigheid zou kunnen gebeuren dat er informatie niet volledig of geheel up-to date is. Wij doen hier onze uiterste best voor en controleren onze content voor publicatie. Daarnaast dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de linken waar wij naar verwijzen. Hier gelden dan ook de voorwaarden van de betreffende website.

Copyright

De teksten, afbeeldingen en vormgeving is eigendom van family Olivette. Mocht u content willen gebruiken, neem dan contact met ons via info@olivette.nl Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de rechten die zijn verbonden aan beeldrecht, merkenrecht en auteursrecht van de partners waarmee wij samenwerken. Mocht je menen auteursrecht te bezitten op geplaatste content, neem dan contact met ons en dan lossen we uiteraard op door de credits te vermelden.

Reviews

Wij krijgen regelmatig producten opgestuurd of diensten aangeboden van (web)winkels, merken of mediabureaus. Je kunt gesponsorde content herkennen aan een remark onderaan het artikel. hier wordt altijd naar verwezen. Uiteraard kopen we zelf ook veel producten en geven hier altijd een eerlijke mening over. Wij delen graag onze favorieten en kiezen er ook voor om ergens niet over te schrijven als een product ons niet aan het hart ligt. Het opsturen van producten betekend dus niet automatisch een (positieve) publicatie. Het is in een review duidelijk of wij het toegestuurd hebben gekregen, of dat wij het zelf gekocht hebben.

Partners die vertrouwen hebben in familie Olivette:

Olivette staat in de top 100 van beste mama bloggers en in de Ultieme Mama Blogs Lijst; De Mamablogs.

Door het plaatsen van de wedstrijd stemmen partners ermee in zich te houden aan alle toepasselijke wetten, waaronder de Nederlandse Gedragscode voor Promotionele Kansspelen.

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN DISNEY ON ICE TICKET GIVEAWAY

 1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Olivette gevestigd aande knoopkruid in Diemen], zijn van toepassing op het kleine promotionele kansspel Disney On Ice ticket giveaway dat zal plaatsvinden op 27 december om 19:30 in Utrecht
 2. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie. De Organisator behoudt zich het recht voor Deelnemers (zoals gedefinieerd onder spelvoorwaarde 4) van de Actie uit te sluiten in geval van schending van deze Spelvoorwaarden.
 3. 4.     Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die18 jaar of ouder is en zich via [Facebook of onderaan de blog in de genoemde actie periode hiervoor heeft aangemeld en een reactie heeft achtergealten
 4. personen jonger dan 18 jaar en werknemers (of hun directe familie) van organisator of van enige andere onderneming die beroepsmatig betrokken is bij deze wedstrijd 
 5. 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival op vrijdag 27 december om 19.30 uur met een waarde van € 24,50 per ticket.
 6. Eventuele bijkomende kosten en arrangementen zijn niet inbegrepen in de Wedstrijdprijzen. Dit omvat eventuele reisarrangementen (waaronder parkeren) en reiskosten, en kosten voor accommodatie.
 7. De Organisator kan de Wedstrijdprijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.
 8. Prijswinnaars worden via een persoonlijke email op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wedstrijdprijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten. 
 9. Op de Wedstrijdprijzen kan 48 uur tot na de berichtgeving aanspraak worden gemaakt door de Prijswinnaars. Na deze datum vervalt iedere aanspraak op de Wedstrijdprijzen van rechtswege. Organisator behoudt zich het recht voor om voor de betreffende Wedstrijdprijs in dat geval een andere winnaar aan te wijzen. 
 10. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Organisator. 
 11. De Organisator kan de door de Deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevens delen met derden ten behoeve van de uitvoering van de Actie en de uitreiking van de Wedstrijdprijzen. 
 12. Prijswinnaars moeten bereid zijn om deel te nemen aan relevante publiciteitsacties rondom de Actie.
 13. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van de Deelnemers gewijzigd.
 14. De Actie mag door de Organisator op ieder moment worden gewijzigd, geschorst, ingetrokken of beëindigd.
 15. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deze Spelvoorwaarden zijn opgesteld met inachtneming van de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014 (de Gedragscode). Organisator handelt in overeenstemming met deze Gedragscode. 
 16. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator. 
 17. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan schriftelijk contact worden opgenomen met de Organisator via info@olivette.nlof via Dm via de social media kanalen

Delen vinden we super lief