Delen vinden we super lief

Stella fietsen

Het is hoog tijd voor een nieuwe, goede fiets en zit hiermee momenteel in een oriënterende fase. We zijn op zoek naar een E-bike waarmee ik lange tochten mee kan maken, mijn kinderen mee kan vervoeren en ook mee naar mijn mijn werk kan fietsen. En zou ik er vervolgens ook in de stad mee kunnen manoeuvreren?
Eigenlijk ben ik dus op zoek naar een alleskunner. Samen met de kinderen, onze eigen review squad, hebben we een afspraak gemaakt bij het testcentrum van Stella fietsen. Ik wil immers heel graag een goed advies inwinnen om de juiste keuze te maken.

De juiste fiets

Fietsen is heerlijk vooral met lachende, kirrende kindjes, maar ik schaar me echt niet onder de fiets-experts. Als ik meer dan 10 km hebt afgelegd, ben ik afgemat! Laat staan met mijn bakfiets. Amsterdam is een stad met veel heuvels, afdalingen en uitdagingen. En als we naar het strandje willen op IJburg hebben we een eindje te overbruggen. Ik smacht dan ook naar een E-bike, maar wel een goede en het oog wil ook wat…. Lees je mee met mijn zoektocht?

New best Friend

Onze elektrische fiets wordt onze trouwe vervoersmiddel voor de mooie zomerse dag, of als ik in de stromende regen mijn zoontje naar school moet brengen. Ook bezoek ik vaak het centrum van Amsterdam, maar dat is toch een aardig stukje fietsen. Fietsen is ontzettend leuk en dat moet het ook blijven. Dat is ook de reden dat ik voor kwaliteit ga!  Met een elektrische fiets zullen we écht de wereld ontdekken.

Mijn vakantie geld heb ik gereserveerd voor een nieuwe E-bike, maar geen duizenden Euro’s. Ik heb geen weet van wat een E-Bike precies kost, maar wil wel een goede en doordachte keuze maken. Wat lijkt het mij een verademing om, met behulp van de lichte ondersteuning, altijd met de wind in de rug te fietsen!

Stella fietsen

Testcenter

Ik zou echt nooit een fiets kopen zonder de fietsen zelf te ervaren en er een rondje op te fietsen. Dan is het natuurlijk een uitkomst dat merken testcentra hebben waar je de Elektrische fiets zelf kunt ervaren.
Mijn agenda gaf mij de mogelijkheid om naar Purmerend af te reizen om in het testcentrum zelf de fiets te kunnen ervaren. Om uit te zoeken welk model bij me past heb ik ook de de AD fietstest gedaan en hier rolde verrassend ook Stella uit. Aangezien het vakantie was gingen de kinderen vrolijk mee. Konden ze gelijk de zitjes uitproberen! Stella fietsen

Stella winnaar E-BikeMijn E-bike test

Wat ik extra belangrijk vind aan de plek waar ik mijn E-bike fiets koop, is de service. Ik hoor vaak genoeg dat mensen niet tevreden zijn over de accu en motor en ik moet er niet aan denken om ergens te stranden met mijn kinderen. In het testcentrum viel mijn oog op deze E-bike, het juweeltje Vicenza Superior Nero. Ik ben er eerlijk gezegd wel gevoelig voor als de consumentenbond het als beste koop bestempeld. Wie ben ik dan om dat tegen te spreken.

Ook de E-bike Stella ‘Livorno Champagne’ spreekt me aan, “It’s in the name!” Maar in het gesprek met de adviseur kwmaen we al snel op de Fiore, een mama fiets waarmee je op 1 accu maar liefst 100km kunt afleggen!

John wist me te vertellen dat Stella standaard kosteloos bij de klanten langs komt voor een reparatiebeurt! Tof, dat vind ik service. En als je dan leest dat de elektrische fietsen van Stella al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland zijn uitgeroepen, weet ik het zeker dat ik goed zit.

Voordelen Stella E-bike’s op een rijtje:

 • 5 jaar garantieStella fietsen
 • Prijswinnende e-bikes!
 • Materialen van A-merken als Axa, Shimano, Hesling en Samsung.
 • 90 mobiele teams
 • Levertijd 5 dagen
 • Thuis of op je werk compleet & afgesteld afgeleverd incl. uitgebreide uitleg
 • Gratis levering
 • Rechtstreeks aan de consument te leveren, lage prijzen
 • Nederlands kwaliteitsproductStella fietsen
 • Gratis proefrit en service
 • Geen voorrijkosten

Videoimpressie Stella

In onderstaande video ben je er een klein beetje bij. Is het geen juweeltje. Ik ben verliefd geworden op deze mamafiets en zitjes van bobike.

Video

Ambassadrice Anita Witzier aan het woord over Stella fietsen

Stella fietsenStella fietsen mamafiets

Ik heb gekozen voor een E-Bike van een van de grootste en bekendste leveranciers van elektrische fietsen in Nederland. Nooit geweten dat ze zo bekend staan voor hun kwaliteit en service. Mijn zoektocht begon online en door het bezoeken van een testcentrum ben ik overtuigd. Het spreekt me aan dat ze tot 5 jaar garantie durven te geven op hun fietsen. Dan geloof je als merk in je product en dat kan ik waarderen.

En als Stella ook nog eens diverse keren tot beste elektrische fietsen van Nederland is uitgeroepen, dan weet ik zeker dat ik de goede keuze heb gemaakt. De betaalbare prijs, korte levertijd en gratis bezorging bevestigd dit ook nog eens extra.  Ik hoor vaak genoeg dat mensen niet tevreden zijn over de accu en motor en ik moet er niet aan denken om ergens te stranden met mijn kinderenStella fietsen

Hebben jullie ook ooit een E-Bike overwogen? Bij de aanschaf van onze bakfiets had ik stiekem spijt en ga nu toch echt voor een E-Bike. En wil je er meer over weten? de koffie staat altijd klaar in één van de testcentra!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.Stella fietsen

 

 


Delen vinden we super lief