Delen vinden we super lief

De L.O.L. Surprise! O.M.G. -poppen hebben hun meest hippe outfits aan en pakken alles grootser aan, dan menig ander soortgelijk pop. Je kunt wel zeggen dat deze O.M.G.-pop menig kinder harten heeft verovert. Het succes van L.O.L gaat onverminderd door en ze blijven innoveren, blijkt ook tijdens de Spielwarenmesse in Neurenberg waar je alle ontwikkelingen en trends kunt spotten.

speelgoedbranche, L.O.L Surprise OMG! “Let’s Be Friends” verzamelboek vol stickers en ruilkaartspel
Mijn eigen O.M.G.-poppen 😀

Stijlvolle O.M.G.-pop

De fashionpoppen met de naam LO.L. Surprise! O.M.G.™-stelen op indrukwekkende wijze de show met hun immens populaire jongere zusjes. Deze stijlvolle poppen vind je in winkels over het hele land en ze zijn ook online te koop voor een adviesprijs van € 34,99. De O.M.G.-pop stond hoog op het verlanglijstje van mijn dochter, maar we grepen keer op keer mis. De populariteit is immens, dat ook wel mede door het toffe unboxen komt!

Smashing outfits voor de O.M.G.-pop

De L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpoppen gaan gepaard met de meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hipste haarstijlen en stoerste schoenen, Zoals de L.O.L fans gewend zijn, is het uitpakken ook deze keer een hele ervaring! De 23 centimeter grote nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten uit de eerste serie van L.O.L. Surprise! De familie wordt als het ware uitgebreid.

In de eerste L.O.L. Surprise! O.M.G.-serie maken we kennis met: Swag, de grote zus van M.C. Swag; Royal Bee, de grote zus van Queen Bee; Lady Diva, de grote zus van Diva; en Neonlicious, de grote zus van Neon QT. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen ongekend DE SHOW STELEN!

Stijliconen

Bij de O.M.G.-poppen draait alles om fashion en bling bling. Deze bekende L.O.L. Surprise!-uitpak verrassingen hebben overigens ook een nieuw jasje gekregen. Nu lijkt het alsof de poppen gaan winkelen in de meest stijlvolle shops! De nieuwe O.M.G.-poppen zitten in een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset. Hier kunnen de O.M.G.-pop haar outfits showen en met haar modieuze accessoires de blits maken. Je kunt de verpakking uit elkaar schuiven om het silhouet van de pop te ontdekken, de biografie te lezen en natuurlijk ook om de eerste set verrassingen te vinden!

We Care

De hippe kleren zitten in nieuwe, recycleerbare verpakkingen. Fijn om te weten want ik geef veel om de wereld en duurzaamheid. En laten we wel wezen dat het uitpakken gepaard gaat met veel plastic. Het ziet er overigens uit als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen etc! Als je de verpakking verder opent, kom je bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar favoriete outfit mag aantrekken. Bij het uitpakken ontdek je dat elke pop een originele, unieke volledige look heeft, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering!

Kleurrijk L.O.L. Surprise! huis in hartje Amsterdam

Vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls

In totaal zijn er vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls met de namen Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious. Alle poppen zijn apart verkrijgbaar die in een verpakking zitten die je ook nog weer kunt gebruiken. In de doos van elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop zitten zo’n 20 verrassingen – en zodra alle verrassingen zijn uitgepakt, kan de verpakkingen gebruikt worden als deel van de speelset.

Wij vinden het te gek en sparen nog even verder voor onze eigen O.M.G.-pop!

Kleurrijk L.O.L. Surprise! huis in hartje Amsterdam

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook| Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief