Delen vinden we super lief

Al meer dan 9 jaar schrijven en spelen de lofzangers liedjes op maat. ⁣Op mijn werk werden we deze zomer verrast met een optreden en liedje waarmee we persoonlijk bedankt werden voor onze inzet en harde werken in deze gekke tijden. Met dit persoonlijke lied vol anekdotes was het verrassingsoptreden een mega succes. ⁣

80 jaar, lofzangers, feest, jubileum, 80e verjaardag, tip, feestje
Lofzangers, een muzikale verrassing voor iedereen !

Het was zo’n origineel en onvergetelijk cadeau dat altijd is blijven hangen en ook zelf zou willen zette. voor als ik het weer in mijn hoofd zou halen om een surprise party te organiseren. Hier had ik mijn 40 jarige husband destijds ook graag mee verrast!

En toen was er daar dat moment en benaderde ik de lofzangers voor een verrassing optreden. Ik wilde het namelijk dolgraag aan onze (bonus) opa cadeau geven namens ons gezin voor zijn 80e verjaardag.

lofzangers, 80 jaar, 80e verjaardag, verrassing, surprise

Origineel cadeau

Lofzangers, 80
Vier de liefde met Lofzangers
waarmee je zorgt voor een romantische serenade. Hoe leuk is het als ze jullie lievelingsliedje spelen, op een locatie naar keuze? Ideaal als cadeau tijdens een jubileum. Of wat dacht je van een verrassingsoptreden onder het slaapkamerraam, of in een leuk restaurantje tijdens een diner voor..

Deze 80e verjaardag vierden we grOOts in een kleine setting. Dankbaar dat we toch een klein feestje konden organiseren met de huidige adviezen vanuit het kabinet. 80 jaar is bijzonder en omdat hij zo dierbaar is, hebben we heerlijk over the top uitgepakt alsof er 100 man aanwezig was.

Er werd een passende Lofzanger ingepland in overleg met Annemarie waarmee je per app contact hebt. Ze gingen aan de slag met onze input, anekdotes en tekst. De songtekst was spot on, ontroerend en gemaakt op een liedje naar keuze, dat voor Mark James Brown ‘I feel Good‘ was! ⁣Hij was er zo van onder de indruk en beduusd, en wij evenzo.

Lofzangers, 80
Lofzangers schreef een zeer toepasselijk lied waarbij ze perfect gebruik hebben gemaakt van onze input!

Mini optreden

Bij binnenkomst zong Chris onze lofzanger eerst ‘happy Birthday’ en bracht vervolgens een persoonlijke boodschap over, zette het nummer in en vervolgde met liedjes die we voor Mark hebben aangevraagd. We hebben zelfs nog een dansje gewaagd op ‘tutti frutti’ Love it! Een cadeau dat echt een aanrader is!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief