Delen vinden we super lief

Onze bonus opa werd 80 jaar en daar wilden we niet stilletjes aan voorbij gaan. Het is een ieder niet vanzelfsprekend gegeven om deze fantastische, respectabele leeftijd van 80 jaar te halen. En laat onze topper zich ook nog kwiek en topfit te voelen.

We vinden het daarom extra belangrijk om onze dierbare op deze dag in de bloemetjes te zetten. Het zijn hele gekke tijden, maar we proberen met alles wat we doen positief te blijven en het leven te blijven vieren. Daarmee wordt het allemaal net even iets luchtiger als je in het joie de vivre’ blijft geloven.

Groot feest, opa is 80 jaar

Onze (bonus) opa wilde zelf graag een groot feest gegeven met alle toeters en bellen, maar dat zit er nu helaas niet in! Maar nu hij de 80 jaar heeft bereikt, hebben we natuurlijk wel een goede reden om op een andere manier er een groot feest van te maken!

Een helium ballon versturen is altijd een goed idee. Je creëert er echt een dikke WOW mee! Greetz werd regelmatig ingezet om dierbaren te verrassen!

Om deze mijlpaal feestelijk in te luiden, wilden we er iets heel bijzonders van maken met wat kan én mag. We hebben onze verschillende tips verzameld over hoe je dit feest toch groots kunt vieren. Lees je me?

Tip 1: pak de organisatie van het feest niet in je eentje op

De laatste maanden van het jaar zijn bij ons iedere jaar een gekkenhuis! En als je een verrassingsfeestje organiseert, of een bijeenkomst waar de jarige Jet vanaf weet, gaat dat veel tijd kosten. Lijkt het je wel heel veel werk om alles zelf te organiseren?

Vraag dan hulp en schakel een sidekick in. Mijn man hielp me bij de happerij, de kinderen werden ingezet voor feest versieringen, mijn lieve buurvrouw bood aan om met de kinderen te gaan bakken en oma Judith en dochterlief Raquel hielpen bij de input die we nodig hadden voor de omlijsting. Teamwork makes dreamwork.

Dankzij de buurvrouw Sille werden er koekjes gebakken met de tekst; ‘Hoera Opa mark is 80 jaar’ Hiermee betrokken we de dineren met de voorbereidingen. Trots dat ze waren!

Bij grotere feesten, die echt weer gaan komen, kun je ook één of meerdere kleinkind(eren) vragen om een deel van de organisatie op zich te nemen. Hulp bij het opmaken van een adressenlijst met genodigden of de creatie van een mooie uitnodiging via Greetz is dan in mum van tijd gemaakt. De adressen kun je hier eenvoudig uploaden en het design is in mum van tijd gemaakt!

Bij Greetz maak je online al snel 5 tot tig uitnodigingen naar wens. Snel, praktisch en kwalitatief

Tip 2: neem tijd voor de gastenlijst

80 jaar, 80 , verjaardag, verassingsfeest, surprise party, cadeau tip
Congratulations on eight decades of life! You’ve seen the world change tremendously, been through many personal hardships and triumphs, and guess what? You turned out all right.

Hoe groot of hoe klein je het in normale omstandigheden wilt vieren, is afhankelijk van wie de jarige er graag zelf bij zou willen hebben. Omwille het virus hebben we dit jaar beperkingen, maar gelukkig mochten we drie gasten erbij hebben. En het is een no brainer dat zijn dochter Raquel erbij is, zij is onmisbaar.

En nodig je (in betere tijden) de gehele familie uit inclusief kinderen, (achter)kleinkinderen, neven en nichten, of houd je het klein? En wellicht is de jarige wel heel close met buren, of is degene actief bij een sportschool of zoals bonus opa Mark lid van een Lions club vol vrienden? Maar misschien wil je ook wel collega’s, vrienden en andere bekenden uitnodigen. En als je de hele lijst af hebt, ga er dan nog eens kritisch doorheen met iemand die het feestvarken goed kent. Je wilt niet een belangrijk persoon missen in het overzicht. Ons feestje blijft bij 3 gasten, meer mag niet van Rutte.

Koekjes bakken met de buurvrouw en met secure feestelijk versieren Het ‘opzuigen’ van de versieringen met een rietje was hun favoriete bezigheid.

Tip 3: de versieringen maken het extra feestelijk

Een feest is pas compleet als je de juiste decoratie hebt. We zijn wederom geslaagd om er een memorabel feest van te maken voor de jarige met thema aankleding. Van toffe helium ballonnen die besteld zijn bij Greetz, slingers en vlaggenlijnen, tot alles wat nodig is om de tafel feestelijk op te maken. En dan kiezen we voor 80 jaar feestartikelen met opdruk, die mogen uiteraard niet ontbreken.

80 jaar, 80 , verjaardag, verassingsfeest, surprise party, cadeau tip
We Love it when a plans comes together….

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten en daarom dienen we de snacks en een stukje taart feestelijk op. De tafeldecoratie is een echte eyecatcher en dat geldt ook voor de vrolijk gekleurde servetten. Om de tafel verder te kunnen stylen bestelden we glitter 80 jaar borden, bekers en bestek.

En het tafelkleed pimpten we extra door er confetti glitter 80 jaar op te verdelen. De helium ballonnen waren besteld bij Greetz en stonden als verrassing voor de voordeur. Hiermee hadden we gelijk een goede start van de feestelijke middag.

80 jaar feestartikelen

Tip 4: de geschikte locatie

In andere tijden hadden we zeker een locatie afgehuurd voor de 80 jarige feestneus. In Diemen heb je bijvoorbeeld het birdhouse met een ruime tuin, of bij de geitenboerderij is het ook goed toeven zodat kinderen kunnen spelen en volwassenen afstand kunnen houden.

Deze 80e verjaardag vieren we klein bij ons thuis, aangezien de jarige toch bij ons zal zijn die middag. En thuis kunnen we het extra feestelijk aankleden, versieren en perfect voorbereiden.

Remember, 80 is just a number – a BIG, round number.

Tip 5: maak een persoonlijke uitnodiging

Wat is er leuker dan een gepersonaliseerde uitnodigingskaart met een leuke foto! En nog beter, hang deze foto overal op van de voordeur tot aan de WC! Je kunt bij Greetz heel eenvoudig een eigen kaart maken, of nog leuker een uitnodiging voor de genodigden en die per post versturen!

I’m not 80! I am 18 With 62 years experience!

Tip 6: muziek

De muziek is een belangrijk onderdeel voor een feestelijk sfeer. Om deze 80e verjaardag extra speciaal te maken hebben we Lofzangers ingehuurd waarmee we een verrassingsoptreden cadeau gaven. We hebben een persoonlijk lied laten maken voor onze bijzondere jarige waarvoor we vooraf een vragenlijst hebben ingevuld. Echt een aanrader om te doen!

Met livemuziek op de stoep voor je huis, in je woonkamer, tuin of op kantoor voelt de jarige jop zich echt jarig. Dit was een moment om nooit meer te vergeten. Een cadeau dat uniek, bijzonder en persoonlijk is! En voor na het persoonlijke optreden heb je uiteraard altijd Spotify dat vol staat met feestelijke mappen.

Tip 7: geniet zelf ook!

En dan is er eindelijk het moment dat het feest gevierd wordt. Met een goede voorbereiding ben je er klaar voor en kun je zelf ook gaan genieten. De 80 jarige verjaardag van onze dierbare vierden we klein waardoor dit gegarandeerd lukte. Klein en fijn vol bijzondere momenten.

An ordinary “Happy Birthday” doesn’t quite cut it when a precious is turning 80

Tip 8: het cadeau

Toen ik de jarige vroeg wat hij graag wilde hebben, was zijn antwoord dat hij alles al heeft wat het hartje begeert, ‘o.k, tien jaar jonger wellicht’ Een verrassingsfeestje cadeau geven, hoe klein ook, met alle feestelijkheden, is altijd een goed idee. Hij kreeg nog wel een bijzonder Whisky boek als echte kenner en liefhebber. Cadeautje horen er immers bij!

Het was een liefdevolle, bijzondere middag en wat fijn dat we deze verrassing konden organiseren voor Mark.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief