Delen vinden we super lief

Voor mij mag het iedere dag Valentijn zijn. Er is toch niets mooier dan het vieren van de liefde. Love rules en op het gebied van liefde, kun je het niet vaak genoeg uiten naar je dierbaren. 14 februari is een zeer liefdevolle themadag dat we graag uitgebreid vieren. We weten dat het een commercieel feest is, maar wat maakt het uit! Het fleurt deze grauwe periode op en we grijpen het maar wat graag aan om het te vieren met heel veel feestartikelen. We delen onze 5 valentijn tips voor bij jouw thuis.

Valentijn tips, valentijn vieren, de ultieme valentijn, Valentijnsdag, themadag

5 Valentijn tips voor bij jou thuis

De feestartikelen zijn in huis, lekkernijen zijn besteld en er ligt een fantastisch cadeautje klaar. We pakken een keer goed uit en zullen ook iedere dag van de liefde blijven genieten en elkaar op regelmatige basis blijven verrassen! In dit artikel 5 goede tips om valentijn niet stilletjes voorbij te laten gaan.

1. Valentijn feestartikelen

liefde, I love collectie, difrax

Uiteraard kun je elke dag je liefde tonen aan je geliefde, maar op Valentijnsdag gaan we graag een stapje verder. Met een rits aan toffe Valentijn decoratie kleed je jouw verassing net even iets extra aan. Hoe leuk is het om thuis een romantisch diner te organiseren en het vol te hangen met rode ballonnen. Ook de woonkamer kun je versieren met hartjesballonnen en hangdecoratie hartjes die jij speciaal voor hem of haar op hebt gehangen. Met de hartjes slingers kun je de keuken, of woonkamer helemaal veranderen in een liefdes walhalla.

Wij bestelden de originele honeycomb decoraties met hartjes die echt te gek zijn. Een teken dat je extra veel moeite hebt gedaan om de kamer op een leuke manier te versieren. En als je zoekt in het thema liefde bij Feestartikelen.nl, kun je echt alle kanten uit om net even wat extra liefde en aandacht te uiten met de aankleding van je kamer.

2. Creëer een intieme sfeer

Lekker genieten van en mét zijn tweetjes, is waar Valentijn voor staat. Naast de slingers, ballonnen, banners en overdaad aan hartjes, creëren we een knusse en intieme sfeer met veel kaarsen. Met harten kaarsen krijg je romantische date net even iets meer cachet. De party panel vol rozen is ook heerlijk over the top voor op de wand en op de hartjes banner heb ik een persoonlijke boodschap geschreven. Het hartjes tafelkleed is te leuk om je home made meal op te serveren. Of waarom zelf koken? Bestellen is nog veel slimmer zodat je alle tijd voor elkaar hebt.

3. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag waarbij ook de sfeer een grote rol speelt. Tover je beste servies tevoorschijn, haal alle niet romantische schermpjes weg en dek de tafel magistraal. Ook ontdekte ik wijn-spijs wandelingen in diverse grote steden en zijn er veel horeca ondernemers die op Valentijn inspelen. Een borrelplank, cocktail pakket, of een high wine arrangement. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt los! Ook leuk om een lief berichtje te schrijven op een hartjes servet. Ik zag mijn dochter een liefdespakketje maken met een harten servet, wat confetti (hartjes), een ballon, chocolaatje en dit alles in een Love witte ak

4. Er hangt liefde in de lucht

Valentijn is een ideaal moment om uit te pakken met bloemen, een bezoek aan een romantische film te brengen, of om uit te pakken in de keuken. Voor de extravaganten onder ons tip ik je graag op bijzondere valentijncadeaus waarmee je absoluut indruk zult maken op je grote liefde. Wat dacht je van een eigen ster cadeau geven, een schilderij van jullie voor aan de muur, of een aroma diffuser voor fijne geuren in je huis? Ook is bijzonder overnachten een leuk idee en mocht je geen inspiratie hebben, is een cadeau voucher spot on. Is het budget beperkt, houd het dan bij een mooie roos in je adams kostuum, succes gegarandeerd!

valentijn voor de liefste bloemen Valentijn tips, valentijn vieren, de ultieme valentijn, Valentijnsdag, themadagelma

5. Sint Valentinus!

Neem een dag vrij en sluit je af van de buitenwereld. Zorg dat het hele huis feestelijk is versierd en herbeleef jullie eerste ontmoeting. Hoe leuk is het om deze eerste date weer opnieuw te beleven! Want weet jij nog hoe alles verliep? Doe alsof jullie elkaar niet kennen, zet de muziek op tien en ga terug in de tijd. Er zijn ook veel leuke kaarten spellen te koop met vragen die je elkaar kunt stellen. Of wat dacht je van een battle boek voor koppels? Een leuk cadeau en gelijk heb je een geinige activiteit voor jullie romantische avond.

Valentijn tips, valentijn vieren, de ultieme valentijn, Valentijnsdag, themadag

Tot slot

Valentijnsdag is voor de één hel en voor de liefhebbers een ideaal moment om zijn of haar geliefde extra in het zonnetje te zetten. En mocht je een geheime aanbidder hebben, of ben je smoorverliefd op je buurman, dan adviseer ik je om uit je comfortzone te stappen en er voor te gaan! Zo leer ik het ook mijn kinderen en al ben je jong, of zeer oud, alles draait toch om de liefde! Go for it!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief