Delen vinden we super lief

themadagen balletVan deze zonnige week krijg toch niemand genoeg. Love it! Onze achtertuin begint steeds meer op een pretpark te lijken en iedere avond eten we buiten met het gezin. Ik blik terug op een fijne week dat vol zat met iedere dag een verrassende, bijzonder themadag. Dag van de ananas, CAPSLOCKDAG, modderdag, dag van de komkommer… Lees je mee?

Maandag 25 juni

De week begint muzikaal.  Met deze drie gezelligerds kon de week niet beter beginnen!  Het deed me denken aan mijn jeugd. Ik mocht nooit op muziekles en denk dat dat ook kwam door het buurmeisje dat elke dag op haar blokfluit oefende. Drama was het! Naast de kosten, muziekles is immers niet heel goedkoop. De kids maakten er zelf een themadag van: dag van de muziek

De week gaat muzikaal van start 🎶🎵🎸 En ergens begrijp ik wel dat mijn ouders ons ver weg hebben gehouden van muziekles 🙈 Noten leer je immers lezen samen met een blokfluit 😆 Toch zou ik het dolgraag nog willen leren. Deze muzikanten hebben hun talenten dus niet van mij 😀🎶 Fijne week iedereen!!! #olivette’s #musicians@janod_officiel @janodnederland guurst & mondharmonica @hemanederland blokfluit

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Souza for kidsKinder make up Souza Kinder make up Souza themadagen

Eenmaal thuis vertelde mijn dochter over haar avonturen die dag. Haar vriendinnetje Zoë was weer aanwezig na haar vakantie. Dit verklaarde weer haar grote glimlach. Ze pakte haar kinder make-up er bij en was als een echt meiske in de weer. We hebben een balletvoorstelling gepland en heb voor Yvette prachtige items gekocht. Ze moet nog wel even wachten, maar de make-up en sieraden heeft ze alvast gekregen. Ik kon gewoon niet wachten!

Lees ook: Souza Verkleedkleding, accessoires & items voor een betoverende lach

Dinsdag 26 juni elsenhove themadag

Onze gastouder komt donderdag weer terug van vakantie, fioew. We hebben het drie weken gered met veel plannen en reddende engelen. Deze dag ontkwam ik er niet aan om een dag verlof op te nemen om bij de kleine monsters te zijn. Heerlijk om Olivier zelf met de fiets naar school te brengen en ophalen. Na school zijn we naar de speelboerderij Elsenhove gegaan. Ik denk dat iedere moeder wel haar favoriete hangout heeft. Nog even uitrazen, in bomen klimmen en met blije, vermoeide kids richting huis .

 • Verdrietdood

We wisten dat deze dag zou komen, maar als het dan zover is voel je de pijn. Vandaag is de dag dat we een jaar geleden afscheid van de vader van manlief, mijn schoonvader hebben moeten nemen. Om hier extra bij stil te staan, hebben we op hem geproost en herinneringen opgehaald. Alweer een jaar geleden, het verdriet wordt er niet minder om. We ontvingen zoveel lieve berichtjes, kaartjes, dank hiervoor!

Lees ook: Opa is dood en het snijdt door ons ziel. Doodgaan, sterven & afscheid. Hoe leg je dat uit aan je kind?
 • L.O.V

We ontvingen een lipstick van l.o.v en nagellak van essence. Altijd leuk om nieuwe producten te testen. Ik ben geen beautyblogter, dat zie je wel aan hoe mijn nagels hieronder gelakt zijn. Moeder van drie bengels en je nagels netjes lakken gaat niet zo goed samen. En toch ontdek ik graag nieuwe producten op het gebied van beauty.

Met stijl, zelfvertrouwen & fun is vandaag bekend gemaakt dat hét make-up merk essence & L.O.V ook verkrijgbaar is bij @etos NEE tegen dierproeven JA tegen kwaliteit, met een laagdrempelige prijs Op m’n nageltjes best een puik kleurtje al moet ik toch écht leren geduldig te zijn met nageltjes lakken …. En de lipstick is rijk van kleur #stylish #gekregen #pr @essence_cosmetics @essence.nl @lovcosmetics  themadag

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Woensdag 27 junithemadag elsenhove

Thuiswerkdag, dus hooray, de fietsen stonden weer klaar om met z’n allen Olivier naar school te brengen. Het moet wel een geinig gezicht zijn, deze moeder de Gans met haar drie kids op de fiets

 • Ananas dag, een leuke themadag deze dag

themadag

Die ochtend was ik samen met mijn dochter en mijn zoontje Lucas lag al snel weer in zijn bedje. Ik stuitte op het fenomeen en themadag: Ananasdag. Het bewonderde me dat het zo’n gezonde vrucht is. Wel tof om te weten en sneed het gelijk aan voor mij en de kids. Ideaal krachtvoer voor een zonnige ochtend achter mijn computer. Er moest immers wel eerst een berg werk verzet worden.

Lees ook: Ananas dag, vandaag staat in het teken van de mooie, sappige en supergezonde ananassen

 • Luvabella Welcome Party

Tijdens de “Luva💖Bella Welcome Party” in Amsterdam bij Ninour werd deze middag de Nederlandse lancering gevierd van een wel zeer bijzondere pop! De 2 poppen papa’s & poppen mama pakten hun rol gelijk liefdevol op. Ze heeft ook al een naam: Zoë, vernoemd naar Yvette haar vriendinnetje. Ik heb nog geprobeerd de naam te veranderen, aangezien het voor wat verwarring kan zorgen. “Lucas, niet zo met Zoë rondzwieren, Zoë ligt daar alleen te huilen, niet gooien met Zoë“….. Maar wel heel gezellig zo’n interactieve pop, ook wel ons 4e kindje.

Lees ook: “Luvabella Welcome Party” De interactieve, levensechte pop komt naar Nederland!
 • Videoimpressie

 • Fotoimpressie lancering Luvabella

Donderdag 28 juni, themadag ‘Capslockdag’

Het was vandaag ‘International Capslockdag‘, een themadag naar mijn hart. Ik denk dat iedereen er wel over eens is dat het als schreeuwen wordt ervaren! Bij de rondvraag bij mijn collega’s deelden zij deze mening.

Lees ook: INTERNATIONALE CAPSLOCK DAG, LEKKER IRRITANT VAN JE AFSCHREEUWEN

HEB JE AL JE FRUSTRATIES AL VAN JE AF GE-CAPSLOCKT? Het is namelijk internationaal CAPSLOCK dag💻⌨ Ik heb m’n collega’s overigens met rust gelaten 😇 #workingmom #linkinbio #internationalcapslockday 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Bestelling MyMepal

Wow, wat was ik blij verrast met het resultaat van de bestelling die ik bij MyMepal had geplaatst. De broodtrommel voor haar eerste schooldag in Augustus is een groot succes. Ik kan haast niet wachten om het te geven, maar toch moet ik nog even geduld hebben! Het ontwerp is helemaal uit eigen koker en was appeltje ~ eitje 🍎🍳 om te doen.

M’n meisje gaat in september naar school en ben alvast cadeautjes aan het voorbereiden voor haar verjaardag op 3 augustus. Je kunt het thema van haar verjaardagsfeestje vast wel raden. De voorbereidingen voor het eenhoorn feest zijn in volle gang.

Vrijdag 29 juni met o.a themadag ‘Nationale modderdag’

Deze zonnige vrijdag is een perfecte afsluiter van de week. het is ‘Nationale modderdag’ en dan kun je niet beter modderhappen dan op het strand. Wel een stad strand welteverstaan, aangezien de Nederlandse kust niet 1,2,3 te bezoeken is. Ik krijg geen genoeg van de zon, hopelijk geldt dat ook voor jullie!

Lekker modderhappen op deze nationale modderdag! En waar kun je dat nu beter doen dan op het strandje bij @blijburg.amsterdam op @ijburg_amsterdam 💦 Fijne zonnige vrijdag iedereen!! 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Nick Jr. Zomerbios bij pathé

Aankomende week gaat de zomerbios van start. Nick Jr. is een samenwerking aangegaan met Pathé en maakt een bioscoop bezoek toegankelijker voor kinderen. Aangezien Olivier volgende week een studiedag heeft, zijn wij te vinden in de bios, leuk! We vertellen er uiteraard alles over!

Zaterdag 30 juni

Geen zaterdag zonder mijzelf eerst uit de naad te werken. Sporten vind ik zo stom, maar las ik het er eenmaal op heb zitten, ben ik zo gelukkig en verlang ik naar meer. Zo suf. Ook deze ochtend ging de tijd me tergend langzaam, tot ik in de auto zat richting huis en zin had om nog een workout te doen! Wat zit een lichaam toch bijzonder in elkaar!

 • Bakkumbakkum themadag

Na het overlijden van mijn schoonvader realiseren mijn man en ik ons dat we meer Familytime willen inplannen. Meer  herinneringen maken met elkaar en de kinderen. We werken beiden hard en op de momenten dat we samen zijn, halen we er heel graag het maximale uit. In de schoolvakantie van Olivier was ik drie dagen met de kleintjes op Camping Bakkum geweest en we werden getipt op een sta caravan die er te koop staat.

We zijn strandliefhebbers, gaan graag op avontuur en hebben het heel vaak over een eigen plekje gehad. We zijn overstag gegaan en zijn gaan kijken. Hoe tof zou het zijn om een eigen vakantieplek te hebben, waar je aankomende 20 jaar met je gezin herinneringen kunt maken. Je kunt er altijd terecht, bij elke zonnestraal kun je naar het strand gaan, vriendinnen weekenden kun je er organiseren en nog zoveel meer leuks. We hebben gekeken en zijn er hard over aan het nadenken…
Dit verhaal wordt vervolgd…

 • Monster Jam

Gastblogger Annelie ging voor ons met haar jongens (5 & 3) op stap en bezocht in Rotterdam de spectaculaire Monster Jam. Voordat de show begon, waren ze ook aanwezig bij de fameuze Pit Party. Dat maakt de dag extra bijzonder omdat je de brute chauffeurs in reallife mag ontmoeten. Hoe tof was het om ‘Candice Jolly‘ te ontmoeten. Een vrouw die wel van wanten weet.

Lees ook: CANDICE JOLLY: MOEDER EN MONSTER JAM TRUCK DRIVER Girlpower bij Monster Jam

Ze hebben er van genoten en Annelie schreef er een leuke gastblog over.

Zondag 1 juli met o.a ‘dag van de komkommer’monsters onder het bed monster spray monsters onder het bed monster spray monsters onder het bed monster spray

Een zondagochtend hoort normaliter te bestaan uit iets later uit bed en met het gezin ontbijten aan de grote keukentafel. Yvette dacht daar anders over. Ze kroop midden in de nacht bij ons in bed omdat ze bang is voor monsters. Onee… mijn ochtend bestond daarom uit het knutselen van een monsterspray. Ik zou het wel even oplossen!! MamaPowerrrr

Lees ook: Monsters, Mamaaaah!! Mijn kind is bang voor monsters onder haar bed
 • 538 run

Papa werkte zich in het zweet bij de Edwin Evers staat op run van 5,38km, georganiseerd door radio 538 voor de stichting spieren voor spieren. Als het aankomend jaar georganiseerd wordt, ga ik er ook voor trainen, beloofd! Ambassadeur Sven Kramer kon de renners geen goed advies geven bij dit warme weer, wat iedereen het beste kon doen, zegmaar. “Ga full speed” riep hij, “Kom op jongens, het is maar 5km. Voor Sven Kramer, appeltje eitje, maar vele renners die aanwezig waren een beste afstand. Vooral met deze hitte! Ze hadden ook meegedacht over de themadag die in het teken staat van de komkommer. Bij de finish werden de renners opgewacht met een komkommer ijsje. Met een eindopbrengst van 185.356 euro is de Evers Staat Op Run echt een succes te noemen. Te gek gaaf!

Iedereen maakt zich klaar voor het startschot bij de @eversstaatop RUN in het zonovergoten Amsterdamscience park. Georganiseerd door niemand minder dan @radio538 en Edwin die gedrild is door @carloslensofficial 🏃🏽‍♂️ Niemand minder dan o.a Minister @hugodejonge rent mee en sporty spice @merelwestrik is afgetraind! En mijn petje gaat echt af voor @kimkotter Ok, ok tijdje geleden bevallen, maar ik doe het haar niet na om met dit weer superfit aan de start te verschijnen!! Chapeau!! Ook @superolcay is gespot #YouGoGirl! En niet zomeer voor de fun, nope ze rennen allemaal voor het fantastisch goede doel spieren voor @spierenvoorspieren 💪 En ze gaan gierend de Finish over met Gerard joling…. 🎵🎶! Ik ben de supportende mama van topper @kaygoedhardt We hebben hem uitgedaagd om meer dan 1 rondje te rennen, 😅 maar dat zal niet niets zijn met dit weertje, oefff. GOODLUCK 🍀 #538run #amsterdam #🏃‍♀️ themadag komkommer

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Themadag Nationale dag van de komkommer

Het was een fijne, zonnige en vooral fun week! Extra leuk dat de echte Zoë ook kwam spelen. Ze is niet volledig ingeruild door de Luvabella pop. Yvette wachte haar met spanning op en om de tijd te doden, maakten we alvast een par komkommer themadag cocktails. Die middag werd alles uit de kast getrokken om er een fijne dag van te maken. Popcorn, zwemmen, dansen, balletpasjes oefenen ,tekenen, kleuren, met poppen spelen, ijsjes eten, poffertjes bakken….. wat was het gezellig! “The more the merrier”, al was het huis wel één grote chaos.

 • What’s up next

De maand juli staat voor de deur en ook onze vakantie ligt in het verschiet. Hebben jullie al vakantieplannen? Wij zullen deze zomer neerstrijken in de Loire, Franrkijk waar we een familiecamping van Vacansoleil zullen bezoeken. Maar niet voordat we de laatste schoolweken overleven. Het is echt nog nooit zo druk geweest, oef…. sportdag, schoonmaakdag, juffendag, versierdag, vrije middagen, schoolgesprekken…. Succes iedereen!!! zondag theamdag dag van de komkommer

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief