Delen vinden we super lief

VTech Kidi Lightshow Party - KaraokesetNu het sinterklaas journaal officieel van start is gegaan zijn we klaar voor het december geweld. Ook de kinderen zijn vrij onstuimig. Het is net alsof ze zich aanpassen aan het weer. Op mijn werk is het aanpoten deze dagen met veel projecten in het verschiet. We blikken terug op onze week… Een week dat in teken stond van family & Love lees je mee?

maandag 12 november

  • Furreal

We hebben een hondje in huis en het is naar mijn idee een groot succes. Manlief en ik hebben de kunstjes alvast geleerd en het hondje Ricky terug in zijn doos gestopt. De kids krijgen dit hondje met sinterklaas en dan uiteraard welgemanierd ;-D We schrijven snel meer over onze bevindingen. Het speelgoedmerk heeft namelijk ook een pratende papegaai, dino en aapjes in hun collectie. We zijn verknocht aan dit interactieve speelgoed, dat helemaal on trend is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

High five 👋 Komen jullie er thuis ook niet uit: wel, of geen hondje in huis? De kids kunnen nog zo smeken, maar ik zal echt niet zwichten, hoe verleidelijk ook om zelf zo’n pluizig, schattige, kleine pup in huis te nemen.🐶🐾 Ons huis, leven en gezinssamenstelling is er helaas niet op gericht, hoe gezellig het ook is! Een hondje in huis zorgt voor zoveel vriendschap, trouw, aanhankelijkheid en liefde! ♥️ Maarrrr we hebben een compromis! We hebben gezinsuitbreiding met FurReal Ricky! Een pup die coole kunstjes kan doen en een hoog schattigheidsgehalte heeft! Ik heb al wat met “Ricky” geoefend en hij staat te trappelen om zijn kunstjes te showen aan de drie kids!

Dit gaat hun grootste vriendje worden! 🐾🐾 Ricky zit vol verrassingen en is bovendien superlief. Hij heeft meer dan 100 combinaties van geluid en door de bewegingen blijven kids zeker door hem gefascineerd. Voor lekkerbek Ricky is geen kunstje of kusje te veel. Xo hebben we toch een hondje 🐾🐶👌 Het bijgeleverde speelgoedbot houdt hij op zijn snuitje en laat het botje zo van ziijn neus in zijn mond glijden. En als je je hand naar hem rijkt, houdt hij zijn pootje omhoog. Het is net echt 😄 Ook trappelt hij met zijn pootjes en blaft er vrolijk op los. Bovendien is hij superlief en kunnen de kids zich schrap zetten voor duizenden hondenkusjes! Met de meegeleverde hondensnack kunnen de kids Ricky belonen. Na het smikkelen en smullen aai je hem over de rug voor een ‘poepje’ en een ‘scheetje’! Hilarisch 👌🐾 en nog een voordeel… je hoeft hem niet tig keer uit te laten 🙌 . . #furrealfriends  #family

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

furreal weekoverzicht http://olivette.nl/zalando-lounge/

Dinsdag 3 november

  • Chaggie dochter

Ik ontving onderstaande foto van manlief die de kids naar school had gebracht. M’n meisje had er geen zin in en strubbelde wat tegen om naar school te gaan. Ik snap haar helemaal, ook ik sta niet elke dag op om vervolgens zingend naar mijn werk te gaan! It runs in the family ;-D

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze had ontzettend veel zin in school ❤️ Papa stuurde me deze foto en zou stiekem ook wel eens zo willen kijken 😡 . . . . . #crancky #goodmorning #goodday #kids #little #morning #cranckybaby #icouldbeinbed #ohwell #loveyou #lovelyface #positivo #chaggerijnig #boos #nederland #food #vroegopgestaan #bakkes #boef #mondhouden #boosomniks #mijnschatje family

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Woensdag 14 november

In alle rust werkte ik deze thuiswerkdag en dan is het ook zo weer 12 uur. Maar deze keer was mijn vader present en nam het ophalen van school op zich. Hij draaide z’n hand er niet voor om om dit met de bakfiets te doen, stoere opa is het toch!  We gingen eerst naar zwemles en daarna gingen ze met opa naar Artis. Ze hadden pret voor tien. En mama kon in alle rust haar achterstallige email bijwerken. Wat moeten we toch zonder die reddende engels.

artis

Mijn vader hield het lang vol in Artis en kwam laat in de middag weer terug. De blije koppies zeggen genoeg. Mijn kinderen zijn echt dol op opa Maus en ik mag van geluk spreken met zo’n vader. Het was echte family time.

Donderdag 15 november

Die middag kwam eindelijk het matras en kon Lucas in zijn grote jongens bed slapen. Nu ik terugkijk op de week, hadden we dit misschien nog even uit moeten stellen. Hij slaapt nu namelijk al een week echt heel onrustig! Een peuterbed creëert een afgesloten slaapplek en hij moet nu echt wennen aan het grote bed. Afgelopen week heeft hij elke nacht lopen spoken. Met gebroken nachten als resultaat!

emob

Vrijdag 16 november

De vrijdagmiddag kreeg ik visite van een Luxaflex dealer voor het inmeten van de ramen. Wat een uurtje zou moeten duren, duurde allemaal even wat langer en ik kreeg niet bepaald het idee dat ze naar me luisterden. Waarom de doorschijnende modellen eerst laten zien terwijl ik echt in between aan gaf! en Ik wil gewoon graag vouwgordijnen geen rol, jaloezie of andere vormen van raambekleding.

Ik kreeg er zo geen goed gevoel bij terwijl we echt gordijnen nodig hebben. We wonen nu in een soort van aquarium en gordijnen zijn echt een must.  Maar het gevoel bedruipt me dat ik veel te veel betaal voor een stukje stof. We zoeken dus nog even verder. En ik hoef overigens echt niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten. Ik houd van kwaliteit en service, maar soms voelt het echt als ‘over prised’. Als jullie een aanrader hebben waar ik moet zijn qua betaalbare raambekleding, let me know!

  • Instagram Return to Sender

Het haarsieraad dat ik besteld had bij terug to sender viel bij velen in de smaak. tof om iets bijzonders te kunnen dragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Design in m’n haar da’s toch supertof! Met deze opvallende design haar-accessoire uit Thailand maak je de blits. Ik heb er zoveel leuke reacties op gekregen. Tof voor op een feestje of gewoon op werk. Het haarelastiek is super leuk als armband! In je haar is het echt een sieraad en ook nog eens Hollands design ✨👌Laura de Monchy is de ontwerpster! En extra, tof, door de aanschaf zorg je indirect voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking in Thailand. De haarsieraden worden gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Hierdoor draag je bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met @plannederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden.

Jij een mooi product, zij een beter leven. Tof toch! En Oja… ik heb het gekocht met 30% korting op de website van @returntosender_nl Met de kortingscode = ikbenfan kun je ook je favoriete design items aanschaffen (geldig t/m eind november! Veel shopplezier! #nonspon #ikbenfan #haarsieraad #laurademonchy #returntosender #selflove #art #dutchdesign #fairtrade #handmade #interior #rts #changetheworld #betterlives #designer #blogger #workingmom #loveart #art #opvaller #loveit #gekocht #kortingscode #bloggerstyle #haaraccessoires #webshop family

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zaterdag 17 novembersinterklaas

  • Sinterklaas aankomst

De kinderen stonden al vroeg stuiterend naast ons bed. Vandaag komt de Sint aan met zijn pieten. Ze kregen alle drie een eigen pietenpak en met de bakfiets gingen we richting het feestgedruis. De kade stond vol met bekenden. De glimlach op het gezicht van de kindjes is heerlijk. Om op te warmen gingen we richting het centrum.

Warme chocolademelk met pepernoten is de de ideale combinatie. Olivier heeft ook een nieuwe fiets gekregen. We hadden een fiets bij Decathlon gekocht, maar eerlijk is eerlijk; Goedkoop is duurkoop! Ik heb er iets meer tegen aan gelegd en ondertussen ook een lokale fietsenhandelaar gesteund.  En blij dat onze kleine jongen is!

weekoverzicht artis

  • Feestje vrienden

Na de intocht gingen we gelijk door naar een feestje van 2 lieve meiden. Heerlijk om weer omringd te zijn met vrienden! In alle drukte vergeet ik soms de waarde van samenzijn met dierbaren en heel hard lachen.

Zondag 18 november

  • Family & Love brunch

Deze ochtend hadden we een hele bijzondere ‘get together’ in het Creative House in Amsterdam. December is in zicht en nu Sint in het land is verschenen, begint de drukte…

Zowel op mijn werk, thuis en in mijn omgeving, zijn we met z’n allen druk met de decemberstress. Wat dacht je van het scoren van cadeaus, kerstversieringen, outfits, pakjesavond, ook nog eens mijn verjaardag en het afwerken van andere to do’s! We vergeten bijna waar het in het leven écht om draait: ‘TIJD doorbrengen met mijn favoriete mensen en hen vertellen hoe belangrijk ze voor me zijn.’

  • “Celebrating Family Love”

December is met uitstek het moment om stil te staan met de bijzondere band die je hebt met je geliefde, kind, zus, broer, vader, moeder, opa, oma of je beste vriend(in). Onder het mom van “Celebrating Family Love” ontvingen we een bijzondere uitnodiging. Samen met met manlief en de kids mochten we aanwezig zij bij de Pre-XMAS Brunch van Elma van Vliet Hét moment waarop ik mijn loved one(s) op een onvergetelijke manier kon verrassen.

Allereerst zeer bijzonder om eindelijk dé prachtvrouw te ontmoeten achter de bijzondere en liefdevolle boekjes. Daarnaast hadden we een professionele fotoshoot en… misschien nog wel het spannendste… ik mocht een video maken waarop ik mijn dierbaren mocht toespreken … slik… Met een camera op m’n gezicht en omringd met mijn 4 grote liefdes, hield ik het niet droog.

  • Zeg het ze

Waarom? … ik had de vragen nog zo goed voorbereid, maar om het uit te spreken vond ik heel lastig.. En dat doet me beseffen dat ik dat veel te weinig doe. Gewoon uitspreken waarom ik zo blij ben dat hij m’n man is en wat ik aan hem bewonder.. en hoe ik ons over tien jaar zie… Het kwam er hakkelend uit, maar ach ik schrijf het allemaal later wel op De helft was ik vergeten doordat er 8 oogjes mij vertederend aan het aankijken waren.

elma van vliet family brunch

 

 

Het was een fijne week die voorbij vloog. Zijn jullie al gewapend voor de feestmaand? Het is bijna december!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzichten

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk! #weekoverzicht 37 Nazomer tijd! Haal die zonnebril maar weer tevoorschijn! Het is genieten geblazen in dit   #weekoverzicht 38: Wijn is het thema van deze week en ook kerst, verdriet en monkey town. Het is een week van uitersten #weekoverzicht 39 De week van de lach, verhuizing, volle maan, hasbro en hatchimals event. Er was zoveel te doen #weekoverzicht 40 Een verrassende oktober week met Wende, de campagne “Buiten de Pixels”, Claudia de Breij, het in de wolken festival …. oktober, oktober #weekoverzicht 41 De feest week van poopsie Unicorn, Nintendo, een reis naar de maan en klussen! #weekoverzicht 42 Deze week staan de veranderingen centraal: qua baan, zwemles, interieur, et  #Weekoverzicht 43 Herfstvakantie voor de kids en work mode voor papa & mama…De week vloog voorbij #weekoverzicht 44 Hello November! Mickey’s verjaardag, Disney On Ice, het ballet & Heineken stond op de agenda afgelopen week. Lees je mee?#weekoverzicht 45  Speelgoed van het jaar en zelf heel veel ontdekken dat is waar deze week uit bestond #weekoverzicht 46

Delen vinden we super lief