Delen vinden we super lief

Jurassic World juni

Juni is van start gegaan! Nog één week werken, voordat ik kan bijkomen van alle hectiek, ontwikkelingen en werkstress. Aankomende week is het vakantie, hooray! Maar niet voordat we ons door een goedgevulde week banjeren. Manlief gaat een paar dagen weg en neem dus de honneurs in mijn eentje waar. Dat gaan we cheffen met wat meer structuur, strengheid, geregel en door er boven op te zitten! We survived deze eerste week van juni! Lees je mee…

Maandag 4 juni

Vandaag was het dan eindelijk zover! De spaaractie bij albertheijn #Ahtechnie is gelanceerd! Helemaal van deze tijd en ontzettend creatief! Het boek wordt al aardig gevuld en dek kinderen zijn laaiend enthousiast. Ook papa, hij is nog wel het meest enthousiast!

Tech is te gek! @albertheijn heeft vanaf maandag weer een gave spaaractie waarin TECHIE de hoofdrol speelt Spaar alle 160 Tech plaatjes & geef jouw robot de coolste moves! In samenwerking met @nemosciencemuseum ontwikkeld hoe gaaf is dat!! Echt helemaal te top Bliepbliep… #albertheijn #techie #ahtechie #actie #actiealbertheijn #techie #technology #tech #geek #techy #electronic #gadgets #instatech #electronics #computers #device #gadget #photooftheday #instagood #technews #programming #gaming #computer #hightech #techlife #amazing #programmer #code #science

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

  • Spanninguittip juni

Die dag wachten we ook met spanning af, of ik naar de landelijke première van Jurassic Park mocht komen of niet. Heel spannend aangezien de crème de la crème van bekend Nederland aanwezig zou zijn. Het werd zo groots neergezet om de mei filmmaand van Veronica TV te vieren i.s.m Universal Pictures. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik de bevestiging kreeg. Het harde werk en toffe blogposts wordt gewaardeerd, top! Samen met mijn zusje zouden we die volgende dag over de rode loper struinen. Juni kan niet beter beginnen.

  • Creativiteitjuni

Bij thuiskomst zag ik de kinderen enthousiast knutselen aan de grote tafel. “Kijk mam dit is een palmboom, schaterlachte hij van trots” Hij had heel veel mooie kunstwerken gemaakt bij de BSO. Dat inspireerde me om deze blog te schrijven. Creativiteit is namelijk zo waardevol. Dat kun je niet leren.

Lees ook: Is de creativiteit van je kinderen aangeboren of kun je het je kind leren? Tips & tricks die bij mij werken
  • Amsterdam Dungeonuittip Amsterdam Dungeon Forest of the dead uittip Amsterdam Dungeon Forest of the dead

Die avond kroop ik gezellig tegen manlief aan om onze favoriete Netflix serie af te ronden. Even samen aangezien die week vol uitdagingen zou zitten. Gastblogger Denise zou die avond voor me naar het persevent in Amsterdam Dungeon gaan. Toen ik echter vroeg om een foto voor op insta zei ze doodleuk “Oeps is dat vanavond”?. Ze zat me lekker te narren de gek. Haar verhaal is weer heerlijk verwoord…

Lees Ook: Uittip: “Forest of the dead”, Amsterdam Dungeon Denise vertelt er alles over

Dinsdag 5 juni

Na een dag productief gewerkt te hebben, scheurde ik na sluitingstijd naar huis. Het was een ren en vlieg werk, maar thuis kon ik me gelijk omkleden, en me op de haar en make-up storten. Fris en fruitig was ik stipt op tijd present bij het Amsterdam Theater waar ik vele bekende gezichten zag. Omdat je allemaal in stijl gekleed bent met een thema, heb je heel snel contact. Wat een fijne, leuke gesprekken met Mayday en ook de held van Nederland is gespot.

Lees ook: JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM IN 3D NEDERLANDSE PREMIÈRE

Woensdag 6 juni

Die middag hadden zowel Yvette als Oliver een kinderfeestje bij Monkey town Diemen. Ik hield mijn hart vast, aangezien ze hier het woord ‘klantvriendelijkheid’ helemaal  kwijt zijn. Ik heb ze echter niet blijer op kunnen halen. Wat hadden ze het leuk gehad en zijn beiden dol op hun vriendinnetje Hailey.juni weekoverzicht

Donderdag 7 juni

Manlief was al heel vroeg vertrokken voor een paar daagjes weg, heerlijk op ontdekkingsreis. Ik zou het thuis wel cheffen, no problemo, daar draai ik mijn hand niet voor om. Wel jammer dat ze niet helemaal mee wilden werken die ochtend, grrr. toen ik eenmaal in de auto zat kon ik weer ademhalen…

  • Home alonejuni

Stiekem vind ik het heel fijn om af en toe een avond alleen thuis te zijn. Doen waar ik zin in heb, programma’s zappen tot ik een ons weeg en een goed glas wijn voor mijn neus. Bij thuiskomst heb ik met de kinderen de allernieuwste bioscoopfilm “Capser en Emma maken theater” via een streaming link bekeken. Wat een lieve leuke film, maar inde bioscoop ervaar je het toch echt tien keer beter! En heb je winactie als gespot? We mogen 2 * 2 kaarten weggeven!

Lees ook: Casper en Emma fans opgelet! De twee vriendjes verschijnen weer op het witte scherm en maken deze keer Theater!

De kindjes heb ik vroeg in bed gekregen, wel in mijn bed ach, nu kan het. En ik geef het maar toe, ik ben na het bedritueel achter mijn computer gekropen om enkele blogs af te ronden. Hier kan ik helemaal in op gaan met een aantal pareltjes als resultaat.

Vrijdag 8 juni

  • Fuckerdefuck!

Sinds enkel weken is de blauwe zone bij ons ingegaan. We waren hier zelfs initiatiefnemers van, omdat veel toeristen bij ons parkeerden en de metro pakken naar de stad. In 10 minuten ben je vanaf Diemen namelijk in het centrum van Amsterdam. Ideaal en geen 5€ per uur parkeerkosten. Vele vrienden weten dit en parkeren vaak in onze week. Velen met hen en ook in de ochtend en avond hadden we veel last van de drukte met auto’s Hier is nu verandering in gekomen. Balen voor schiphol gangers en dagjes mensen, fijn voor ons !

Echter, donderdag was de oprit bezaaid met kinderspeelgoed en parkeerde ik voor even in de wijk, parkeerschijf op de juiste tijd gezet en snel naar huis gerend. Dat bleek die vrijdagmorgen dus niet goed gegaan zijn. Dikke vette boete, waar ik nog steeds woest om ben. Ik dacht dat het mijn matties waren geworden tijdens het KBF, niet dus! Zo oneerlijk! Er werd dus wel even gevloekt…sorry

  • The best friend day

In de States vieren ze vandaag groots “The best friend day“! Vrienden zijn voor mij zo waardevol en belangrijk dat ik hier ook een feestje van wilde maken. Een leuke winactie  en blog over vriendschap als gevolg. Ik koester mijn dierbaren en wat baal ik er soms van dat ik niet iedereen zoveel kan zien ,of spreken als dat ik zou wensen…

Lees ook: Vriendschap allert op de heugelijke ‘Best Friend Day’. De ideale themadag om je dierbaren in het zonnetje te zetten.

  • Dag van het werkplezierwerkplezier juni balen als werkende, ambitieuze moeder

Vandaag staat in het teken van werkplezier, of zal ik toch meedoen aan de “dag van het spijbelen voor volwassenen”. Keuzestress. het klinkt beiden zeer aantrekkelijk. Als je het even niet meer ziet zitten op je werk kun je er altijd iets aan doen. Is het bij je op je werk, trekken aan een dood paard? Vertrek, je bent immers geen boom. Maar soms is het gras bij de buren echt niet groener… Ik schreef er een persoonlijke blog over.

Lees ook: Dag van het Werkplezier, of Nationale spijbeldag voor volwassenen, welke kies jij?

 

En de vrijdag kon niet beter afgesloten worden! Ik ben nu namelijk een week vrij!! Hooray!  Volgende week zitten we in een safari resort!

Zaterdag 9 juni

  • Schilderwerk

Vandaag komt dan eindelijk de snotaap van een schilder zijn werk afmaken. We hebben een nieuwe anti-inbraak gevoelige voordeur die nog niet afgemaakt is. Deze schilder Daniel is zo’n jongen die zijn afspraken niet nakomt en belabberd werk aflevert. Je betaalt zoveel geld om de klus goed te laten doen, Voor een 2e keer zijn we er in getuind, grrr.. En nog wel via via, voor de hoofdprijs en officieel. Daar kan ik stevig van balen. Als ik ergens naar van wordt is het dat je je belazerd voelt.

  •  Sporten

Geen excuses meer! Na een tijd niet gesport te hebben strikes karma back. Als je Rico Verhoeven de dinsdag spreekt, je eigen kickbox trainer op het schoolplein treft, dan weet je dat dit een teken is. Die trilbillen moeten aangepakt worden, hatsjikiedé!  Ik wil mijn blokjesbuik terug!

Ownooo… ik ga weer naar m’n kickbox les om Some ASS te kicken… m’n eigen welteverstaan … Sporten is er afgelopen weken echt bij ingeschoten en de drempel om te gaan wordt dan groter, groter en groter.. Ik baalde echt van mezelf en kon de motivatie niet vinden, alle smoesjes zijn erbij gehaald.. drukke werkweek, thuis hectisch, te veel uitjes… Toen ik @ricoverhoeven sprak wist ik het weer en keek vol bewondering naar deze charismatische man “You do not always get what you wish for, you get what you work for 🥊” en dan kom je notabene de dag erna je eigen trainer tegen… tsja dat is karma Deze scheitert heeft het er weer op gewaagd… het hele trainingsrepertoir gaat weer ingezet worden

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

  • BBQ

Dat ge-BBQ van zoonlief is aanstekelijk. Die avond vieren we “Best friend Day” ietwat verlaat. Friends, drinks en BBQ. Wat wil je nog meer? Maar niet eerst voor dochterlief nieuwe schoenen heeft gekregen.juni

Zondag 10 juni

Opruimen geblazen. De kasten zijn uitgemest en eens goed onder handen genomen. De dag vloog voorbij met kids die dikke pret hadden in de tuin en moeders happy meet gerangeerde kastjes.

Ennnnn niet te vergeten onze koffers pakken voor een weekje pret. het huis wordt bemand door toppers en wij gaan op safari in eigen land… Hebben jullie ook vakantie aankomende week?

Iedereen een hele fijne week!.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram   Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 

 

 


Delen vinden we super lief