Delen vinden we super lief

Wat is er leuker dan iemand verrassen met een persoonlijk cadeau waar je echt tijd in hebt gestoken? Op de ontdekte website wanapix deed ik cadeau inspiratie op en vond ik leuke cadeau ideeën voor alle leeftijden en gelegenheden. Voor zowel je baby, kind, man of vriendin; van schilderijen, douchegordijnen tot aan deurmatten met een foto erop. Ik stuitte op persoonlijke, verrassende en leuke cadeaus voor echt iedereen! In de online bewerker voegde ik gemakkelijk een foto toe, maar ook met een afbeelding of tekst kun je het helemaal eigen maken. Je kunt alle kanten op.

Je vindt bij Wanapix ook verschillende leuke cadeaus voor mannen, zoals gepersonaliseerde biertjes of een avondje bier en bitterballen. En als je beste vriend graag in de keuken staat kun je hier ook je hart ophalen. Een keukenschort met naam is bijvoorbeeld een topidee! De mogelijkheden voor leuke cadeaus zijn echt eindeloos. Voor de verjaardag van manlief ben ik goed geslaagd. Ik ben gelijk aan de slag gegaan en dit werd mijn bestelling met drie originele items!

Top 3 gepersonaliseerde cadeaus

1.Deurmat

Mijn nummer 1 is toch wel de gepersonaliseerde deurmat voor de ingang van ons huis. Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen die je kunt opleuken met eigen foto’s teksten of standaard afbeeldingen zoals hieronder. Er zijn onwijs veel leuke, originele en grappige deurmatten

Het is een meer dan een originele manier om gasten welkom te heten. Iedere keer krijgen we er weer een leuke reactie over. De deurmatten zijn overigens ook met kokosvezel of in het rubber verkrijgbaar mocht je een ander model wensen.

En als je fan, of een echte geek bent in de wereld van films en series, zijn er ook passende ontwerpen verkrijgbaar zoals Harry Potter, Batman, Games of Thrones, Marvel, Star Wars, Lord of the Rings, etc

2.Douchegordijn

Een ontzettend origineel cadeau vond ik het gepersonaliseerde douchegordijn. we hebben vooralsnog geen glazen afscheiding en om de zoveel tijd vervangen we het douchegordijn. Met de naderende verjaardag van manlief, een topcadeau!

Wanapix heeft de mogelijkheid om douchegordijnen te bedrukken zoals je zelf wilt! Een verrassend en leuk idee om de badkamer een andere stijl te geven. Echt met elk ontwerp, collage van foto’s, tekst of afbeelding, kun je uit de voeten..

Ook zijn er verschillende maten beschikbaar om datgene te kiezen dat het beste bij je bad of douche past. Wij kozen voor een groter gordijn met zwarte oogjes om op te hangen. (je kunt de kleur van de oogjes kiezen). Ik koos voor een grote, grappige afbeelding en je had het gezicht van mijn man moeten zien toen hij het zag. Echt onbetaalbaar! En over een tijdje gaan we het vervangen met een classy variant!

3.Strandlaken

Afgelopen zomer zag ik gezinnen op een fantastisch grote strandhanddoek liggen. Vooral op het strand ideaal zonder alle handdoeken over elkaar heen te hoeven leggen. Voor aankomende zomervakantie viel mijn oog op de familie foto handdoek en met de juiste foto’s was het design in mum van tijd klaar.

De gepersonaliseerd badstoffen strandlaken van wanapix zijn echt een cool cadeau. Het is gemaakt van katoen en polyester, wat het zeer duurzaam en sterk maakt. Ideaal om mee te nemen naar het zwembad of het strand. Wij gebruiken het vooralsnog in de tuin, of buiten als picknick handdoek. De kids gaan allemaal bij hun eigen foto zitten, te leuk!

Dankzij het persoonlijk maken van dit strandlaken, is er geen zelfde model te vinden zijn. Met de editor heb je heel eenvoudig een eigen ontwerp gemaakt. Ook kun je voor rechthoekige strandlakens en ronde handdoeken kiezen in verschillende maten! De keuze is reuze!

  • Afmetingen: 140 x 180 cm | Ideale handdoek voor het strand of zwembad. | Amerikaans badstof van 400 gram/vierkante meter. | Samenstelling: 70% katoen, 30% polyester. | Aan één kant te bedrukken.
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk te ontwerpen en bestellen!

Bestelling wanapix

Zoals je hieronder kunt zien was het mandje heel snel gevuld. Met de komst van vaderdag, moederdag, onze grote vakantie en weekendjes weg heb ik de allerleukste cadeautjes klaar liggen. Vooral de familiehanddoek en strandlakens zijn favoriet! Wij vinden wanapix.nl een aanrader!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief