Delen vinden we super lief

Ga mee op een gastronomische reis naar het hart van de fantasycultuur? Dit boek is een eerbetoon aan de wereld van literatuur, film en televisie waarin geeks zich al jarenlang kunnen verliezen. In het kookboek voor Geeks duik je in een magische wereld en wie kan dit nu beter recenseren dan een echte ‘GEEK’! Mijn collega Britney schittert vaak met een shirt van Harry Potter en magische afbeeldingen en vertelt ons er echt met veel plezier alles over! Lees je mee?

“Met de heerlijke gerechten uit dit boek voel je je
heel even een hobbit, tijdreiziger of superheld”

‘Geek’ Britney vertelt

Ik durf het hardop te zeggen, ‘ik ben een echte geek’. Of het nou gaat over Harry Potter, Star Wars of stripboeken, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen! Thuis staat mijn kast vol met boeken en strips. Toen ik hoorde van het kookboek voor Geeks was ik dan al snel verkocht. Zelf ben ik niet weg van koken, meestal ga ik voor de makkelijke weg. Maar met dit boek in handen kwam toch de kok in mij naar boven.

Eenmaal het boek in mijn handen te hebben, was ik verliefd. Het lijkt op een eeuwen oud receptenboek met de meest geweldige afbeeldingen vanuit verschillende werelden. Elke pagina opnieuw verbaas ik me over de mooie plaatjes en de coole gerechten die er te zien zijn. Niet alleen ik ben een echte Geek in de familie, mijn zus ook. Toen ik het haar liet zien was ze dan ook erg onder de indruk.

Magische culinaire werelden

Er zijn een hoop verschillende gerechten om uit te kiezen. Van Horror tot aan Manga, er is van alles te zien en te maken. Maar het moeilijke is natuurlijk kiezen welk gerecht je gaat maken. De meeste gerechten in het kookboek voor geeks zijn best culinair. Het zijn niet alledaagse gerechten die je wekelijks zou eten, dit maakt het ook juist wel weer leuk. Wel staan er een aantal makkelijke recepten in, wat dan weer leuk is voor de beginners. Het kookboek is verdeeld in thema’s. Zo heb je Fantasy, Horror, Sciencefiction, Manga en Comics. Voor iedere Geek zit er dus wel wat bij. Elke pagina heeft zijn eigen lay-out, waardoor je helemaal opgaat in het thema.

Geek Thema’s

In dit boek vind je originele recepten geïnspireerd op verschillende thema’s, variërend van Harry Potter tot In de ban van de ring en van Hellboy, Dragon Ball en Back to the Future tot Thor en Star Wars. Aangevuld met basistechnieken, een passend culinair lexicon en handige tips om plezier te beleven aan het koken en om er tijdens het lezen heerlijk bij weg te dromen.

• Luxe, matte uitvoering met prachtige foto’s die perfect aansluiten bij de sfeer van de thema’s en films • Verdeeld in 5 genres: sciencefiction, fantasy, manga, horror en comics
• Uniek cadeau voor de culinaire avonturier

Waan je andere werelden

Het boek ligt nog niet in de winkels dat snel zal veranderen! Ik ben er dan ook super blij mee. Vooral met de feestdagen in zicht, kan ik mijn mede-geek vrienden en familie goed verassen met goede gerecht of toetjes bij het kerstdiner.

Naast verschillende soorten gerechten van culinaire hoofdgerechten tot aan luxe toetjes, staan er ook verschillende handige tips in het kookboek. Deze tips gaan bijvoorbeeld over welke messen je het beste kan gebruiken per thema of hoe je jouw recept nog meer op smaak kan brengen.

Wat mij betreft is dit kookboek van Deltas een echte must voor alle echte geeks. Het heeft een oude uitstraling en bij elk recept staat een afbeelding bijpassend bij het thema. Met deze recepten waan je jezelf echt in een andere wereld, een wereld naar keuze.

Kookboek voor geeks
9789044753721 | Thibaud Villanova | NUR 440 | €24,95 | 128 blz | geb 29,7 x 21,7 cm | volledig in kleur

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief