Delen vinden we super lief

De makers van de geprezen Super Family Planner komen met een onwijs leuk kookboek! Wij zijn ongetwijfeld niet het enige gezin dat veel baat heeft bij deze bekende, handige planner. Dit kookboek kan dan ook niet missen in onze kookboeken collectie. Aangezien we graag koken werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Doordeweeks kom ik vaak tijd te kort en flans ik zomaar iets in elkaar. De titel van het kookboek spreekt me zeer aan en is dan ook gelijk besteld.

Met prachtige, speelse illustraties van Nanja Toebak en handige recepten en tips opgetekend door Toni Westenberg en Rinskje Koelewijn.

Het handige Super Family Kookboek voor drukke ouders en kids

Het Handige Super Family Kookboek is een ‘gezinsproof’ kookboek, voor iedereen die aan het eind van de dag geen zin heeft om te koken, maar wel wil eten. Laat ik vooropstellen dat dat doordeweeks vaak het geval is.

Het handige Super Family Kookboek Kookboek voor drukke ouders en kids, familie kookboek, handig, tijdbesparen, gezin, kookboek
Een eenvoudig, tof en heerlijk gerecht : shakshuka. Met wat koriander en saffraan maakte we het af. Appeltje eitje en in mum van tijd op tafel!

Na een lange en drukke werkdag, kom ik vaak futloos thuis. Bij de gedachten dat ik nog de keuken in moet duiken zinkt de moed me al in de schoenen. 2 dagen in de week maken opa en oma eten voor de kleintjes, Lucky bastards die we zijn. We bestellen dan graag online om tijd te besparen, of maken iets eenvoudigs voor elkaar. De overige dagen moet ik ze toch echt van voedsel voorzien.

Het Handige Super Family Kookboek verschijnt op dinsdag 18 augustus.

Een kookboek als reddende engel

Vaak schraap ik mijn energie bij elkaar en maak ik een eenvoudig eenpansgerecht als macaroni, of Hollandse pot met aardappel, vlees en groenten. Een beetje variatie is dus wel welkom en daar komt dit kookboek goed bij van pas. Het bevat recepten die je zelfs de moeilijkste eters kunt voorschotelen en maaltijden die kinderen zelf kunnen koken. Handige oplossingen voor als de één wel vlees eet en de ander niet.

In Het Handige Super Family Kookboek vind je ook voor elke gelegenheid iets lekkers! Denk daarbij aan verjaardagen, Kerst, Netflix-eten, of als ik mama-dochter tijd doorbreng met mijn meisje. Ieder moment vraagt om een andere aanpak. Van Mexicaanse kipwraps, Blote billetjes in het gras, Zalm en Shakshuka tot Bananenbrood-ontbijtkoekjes en Citroenkip uit de oven.

Al 15 jaar een hit

Het Handige Super Family Kookboek is afkomstig van de makers van De Family Survival planner dat al bijna 15 jaar een grote hit is. Voor veel gezinnen onmisbaar in het huishouden. Inmiddels zijn er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht. We kunnen dan ook niet wachten op dit toffe en bovendien kleurrijke kookboek. In de hoop dat het ons zal bijstaan in de chaotische wereld van ‘alle ballen hooghouden’. Bon appetit!

planner

Over de auteurs:

Rinskje Koelewijn (redacteur bij NRC Handelsblad), Toni Westenberg (internet projectmanager) en grafisch ontwerper Nanja Toebak hebben bij elkaar opgeteld zes kinderen. Geen opvoeddilemma is hen vreemd: moeilijke eters, slechte slapers en bedplassers. Ze overwonnen de stampvolle weekenden met sportwedstrijden, speelmiddagen op doordeweekse werkdagen, en twaalf weken schoolvakantie per jaar.

Het handige Super Family Kookboek Kookboek voor drukke ouders en kids, familie kookboek, handig, tijdbesparen, gezin, kookboek

Gaandeweg hebben de auteurs de beste opvoedtips, die van henzelf en andere ouders opgeschreven. Want eerlijk, je vergeet alles zodra je kind de volgende fase ingaat. Het is net als met de eerste woordjes van je kind. Om dit te onthouden moet je alles opschrijven, of op een andere manier vastleggen. Door het maken van de Super Family Planner, hebben ze inmiddels een mini-encyclopedie vormgegeven vol tips om je bij te staan. Love it!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief