Delen vinden we super lief

“Past het ook in de agenda’s van de kinderen?”, vroeg mijn moeder lachend. Het zal je verbazen maar zelfs met kleine kinderen zijn er heel wat dingen waar je rekening mee moet houden. Schoolvakanties, studiedagen, dansles, babyzwemmen en de oogarts. Oh, en dan vergeet ik nog tennisles, hardloopdate, een etentje en een bijeenkomst van werk. Zodra de basisschool in zicht is, is een beetje overzicht geen overbodige luxe. Daarom hebben wij alvast de “Super Family Planner” in huis gehaald. 

Planner voor het hele gezin

Dat dachten de makers van “De enige echte Family Survival Planner” ook. Daarom bedachten ze in 2006 een kalender voor het hele gezin. Zoals je kunt verwachten van een familie planner, biedt het ruimte voor afspraken van alle gezinsleden. Maar het is veel meer dan dat.

planner

Als ervaringsdeskundigen zijn de ontwerpers bekend met allerlei opvoeddilemma’s. Dus naast dansoptredens, tenniscompetities en studiedagen staat het ook boordevol met handige tips en leuke weetjes. 

Nieuwe naam, even handig 

De Family Survival planner’ is al 15 jaar een absolute must have voor gezinnen. Dit jaar hebben ze een kleine twist aan de titel gegeven maar de kalender blijft net zo handig als voorgaande jaren. Vanaf dit jaar gaat de kalender door het leven als “De enige echte Super Family Planner”. Een prima naam lijkt mij want het is inderdaad een super handige familie planner. 

planner
Zo planden we de week voordat we de super family planner in huis hadden. Nu tekenen we nog steeds maar schrijven en plakken er ook op los.

Oh was dat vandaag?

De tijd dat alle afspraken in mijn hoofd zaten, is al lang en breed voorbij. Het is ook een stuk makkelijker om alleen mijn eigen afspraken te onthouden dan ook die van mijn lief en de twee kids. Mijn man heeft de digitale agenda op de telefoon in het leven geroepen. Sinds een paar jaar zet ik mijn afspraken in mijn telefoon. Meestal met een uitnodiging voor hem en andersom. Een beetje jammer dat samen met mijn gecrashte telefoon ook al mijn afspraken weg waren. Zo heb ik toch bijna een gezellig etentje gemist. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind een papieren agenda en kalender ook gewoon veel gezelliger.  

Vrolijke planner

We zitten natuurlijk niet te wachten op alleen maar een praktische kalender, het oog wil ook wat! De kalender is prachtig geïllustreerd. De afbeeldingen zijn zowel leuk voor de kids als voor ons “oudjes”. Er is ruimte voor to-do-lijstjes van de kids en van mama en papa. Met lekker veel stickers is het meteen al extra populair bij onze meisjes. Want een beetje plakken is altijd leuk en in dit geval ook nog eens super handig. Is het papa’s kookbeurt?

Dan plak ik er een koksmutsje bij. Voor een zomerse dag een gezellig zonnetje. En gelukkig zijn er heel veel van, zodat we heel veel zomerse dagen en tentjes kunnen plakken. De planner loopt van augustus t/m december. Dus we kunnen er wel even mee vooruit. Aanrader dus!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief