Delen vinden we super lief

Iedere dag zou je jouw grote liefde moeten overspoelen met aandacht en liefde, maar eerlijk, soms komt de klad er in! Afgelopen Valentijnsdag heb ik uitgepakt en nu zijn verjaardag nadert mag mijn creatieve cadeaus/verrassingen-brein weer aan de slag. Kosmos Uitgevers stuurde recent een nieuwsbrief met perfecte boeken om jouw liefdes verrassing tot een groot succes te maken. Voor een leuke date night, een mooi gebaar of een intieme herinnering, zijn dit onze top 5 boeken! Ik ben benieuwd welk liefdevol boek jouw voorkeur heeft!

1. Het battle boek voor koppels

Het battle boek voor koppels heeft 99 challenges in petto voor jou en je lief. De regels zijn eenvoudig: zet al je talenten in om de ander te verslaan! Wie schrijft de meest romantische liefdesbrief? Wie ontwerpt de creatiefste liefdestattoo? Alles wat je nodig hebt vind je in huis, dus je kunt meteen beginnen. Ik ben benieuwd wie bij jullie geluk heeft in de liefde én in het spel? Motiveer je keuzes, verzamel de meeste punten en win! … en leer tegelijkertijd je geliefde nóg beter kennen. Een liefdevol boek dat ook nog eens interactief is. ISBN: 9789043923248 | Prijs: €15,- 

Speel samen de leukste battles en leer elkaar nog beter kennen. Het leukste boek voor Valentijnsdag!

2. Waarom ik van je hou

Waarom ik van je hou is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring. Houd er wel rekening mee dat het even tijd kost om het in te vullen voordat je het kunt geven.

ISBN: 9789043923200 | Prijs: €10,

Vaak ontbreken ons de (juiste) woorden om een ander te zeggen hoeveel we van hem of haar houden. En dat terwijl er zoveel dingen zijn die we bewonderen en zouden wille nzeggen. Vaak is het moeilijk er even bij stil te staan en (vooral) het te zéggen. Schrijf het dus op. Lang leve de liefde

3. Waarom ik van je hou vragenspel voor koppels

Hoe vaak maak je tijd om eens écht goed met je partner te praten? Met het Waarom ik van je hou vragenspel voor koppels heb je een handig startpunt voor de leukste en intiemste gesprekken met je partner. Hoe maak ik je meestal aan het lachen? Op welke momenten mis je mij het meest?

ISBN: 9789043923149 | Prijs: €10,-

Dit romantische vragenspel met 64 originele en liefdevolle vragen zorgt gegarandeerd voor vrolijke, onderhoudende en intieme momenten met je partner. Echt eens iets anders dan op de bank te ploffen voor een avond Netflix en chill.

4. Bucketlist romantisch weekendje weg

Marleen Brekelmans van bijzonderplekje.nl selecteerde in Bucketlist romantisch weekendje wegde 25 meest romantische overnachtingsadressen van Nederland en België. Fantaastich om bij een volgend jubileum als verrassing cadeau te doen. Het zijn stuk voor stuk unieke en kleinschalige locaties, met elke keer net dat extra beetje persoonlijke aandacht. Dit zijn de plekken waar nog niet iedereen komt en die je je leven lang onthoudt.

ISBN: 9789043922371 | Prijs: €20,- 

5. Kama Sutra Bucketlist

Met De Kama Sutra Bucketlist houd je het spannend tussen de lakens, naast je sexy lingerie setje! Of je nu al jaren samen bent, of elkaar nog moet ontdekken: een beetje extra pit in de slaapkamer kan nooit kwaad. In dit opwindende inspiratie- en afvinkboek vind je alles voor een nacht vol stomende seks: spannende standjes, sexy tips en tricks en duidelijke en stijlvolle afbeeldingen. En leuk én spannend cadeau!

Een opwindend inspiratie- en afvinkboek vol met spannende standjes. Welke hebben jullie al gedaan? ISBN: 9789021589947 | Prijs: €12,99 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief