Delen vinden we super lief

Kijk jij ook zo uit naar de lente? Zwierige rokjes, en vrolijke jurkjes waarmee alle vrouwen en masse op straat verschijnen met hun blote, nog net ietwat te witte benen! Voordat de alom bekende “Rokjesdag, zich aandient zal eerst February nog doorgeworsteld moeten worden.

Maar wees niet getreurd, ook al ligt de “Skirt day” nog ver voor ons, Valentijn is nabij waar we ons al wel vrolijk voor kunnen uitdossen en in het nieuw kunnen steken. En nu extra leuk, op 13 en 14 februari is er 20% Valentijnskorting bij Vero Moda alle jurkjes. Je begrijpt dat ik als jurkjes fan zal gaan shoppen!

De temperaturen zullen absoluut gaan stijgen als jij verschijnt in een zwierig, stijlvol jurkje, dus sla je slag.

Jurkjes shoppen bij Vero Moda

Mannen kunnen hun hart ophalen met al dat vrouwelijk schoon aankomende valentijns dag. Je kunt wachten tot je Valentijn je gaat verrassen, maar ik bereid me wel graag voor met een nieuw outfit. En zodra de eerste “echte” zomerse zonnestralen zich aandienen, heb ik mijn kast gevuld met fijne jurkjes. Wat kijk ik uit naar die mooie, eerste dag in het vroege voorjaar. Je kunt me echt niet gelukkiger maken als met de lente.

Deze week zal ik ook al wel mijn nieuwe aanwinsten showen. Mijn nieuwe camel jas, de rode jurk als hier afgebeeld en voor op rokjesdag dit korte rode jurkje dat uiteraard zonder panty gedragen wordt! Laat de zon maar komen en Valentijn zal een zeer liefdevolle dag worden, uiteraard in rood! Aan mijn outfit zal het in ieder geval niet liggen!

Vero Moda

Voor een veelzijdige selectie aan tops, straight fit jeans, broeken, jassen en alle andere dameskleding, ben je bij Vero moda aan het juiste adres. Ze hebben een collectie met tijdeloze designs en essentials voor je vakantie waaronder veel voordelig geprijsde jurken. Met de valentijn korting van 20% shop jij jouw look zonder lange rijen, volle kleedhokjes, of drukte om je heen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat alles razendsnel uitverkocht is! Onderstaande favoriete items zitten in mijn mandje en aankomende 14 february zal mijn Valentijn achteroverslaan van mijn look.

Heb jij al een favoriete look ontdekt en je winterkast omgeruild voor de lente en zomer items? Het zal niet lang meer duren voordat de BBQ uit de schuur gehaald kan worden halen en we weer lange, zomerse avonden zullen beleven. En om february nog ietwat dragelijk te maken, shop ik ook nog een fijne wollen jurkje. Comfortabel, zacht en lekker warm! Happy Valentijn!

Gerelateerde blog: 5 valentijn tips voor bij jou thuis – Vier de liefde op een bijzondere wijze

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief