Delen vinden we super lief

Valentijnsdag komt eraan. Zodra de kerstboom is opgeruimd, de boel aan kant is en de eerste weken zijn overleefd met de goede voornemens, kijk ik reikhalzend uit naar een feestje, of verzetje. Aangezien we in deze gekke tijden de liefde extra moeten vieren, ben ik dubbel en dwars op Valentijnsdag gericht. Dat begint bij mijn man tippen van leuke websites en dingen die ik mooi vind. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

Een liefdevol verzetje

Als geen ander begrijp ik dat Valentijnsdag voor de één hel is, maar voor de liefhebbers is het een ideaal moment om zijn of haar geliefde extra in het zonnetje te zetten. Of misschien heb je wel een geheime aanbidder, of ben je smoorverliefd op je buurman. Des te leuker om er werk van te maken.

Alles wat je liefde geeft, groeit

Knipoog, knipoog….

Valentijn is een ideaal moment om de bloemenkiosk te bezoeken, een bezoekje aan een romantische film te brengen, of uit te pakken in de keuken. Voor de extravaganten onder ons tip ik je graag op bijzondere valentijncadeaus waarmee je absoluut indruk zult maken op je grote liefde. Manlief heb ik bijvoorbeeld op Myjewellery gewezen waar ik mezelf een sport outfit had besteld. Mijn bestelling werd toch iets te groot dan mijn budget vorozag en heb hem dus poeslief aangekeken….. ‘lieverd kijk dit is wat ik nu echt héééél mooi vind….knipoog, knipoog

Het mooiste gevoel is dat je naar hem kijkt en hij al naar je aan het staren is…

Vier de liefde

Zelf ben ik dol op on-trend sieraden, de nieuwste fashion trends, hippe accessoires, originele printjes en de fijnste kleding. Mijn collega’s geven vaak aan dat ze uitkijken naar mijn outfit van de dag. Altijd leuk om te horen! Met stijlen, kleuren en outfits varieer ik er op los en heb vooral mijn eigen stijl gecreëerd. Over het algemeen ben ik een klassiek meisje met een eigen twist. Uiteraard heb ik daar mijn favoriete adresjes voor waarvan ik er één uit de boeken doe. Bij My Jewellery vind ik vaak de leukste kettingen, armbanden, oorbellen, ringen & nog veel meer toffe items! Elke dag wordt de nieuw categorie aangevuld met trendy sieraden, kleding en accessoires!

Valentijnscadeaus het hele jaar door

Voor mij mag het iedere dag Valentijn zijn. Love rules en iedereen is dan in de weer met liefde, hartjes, is lief voor elkaar, of komt uit zijn comfort zone! Laten we dan ook iedere dag van de liefde genieten en elkaar op regelmatige basis blijven verrassen!

Wees allert!

Het is dan nog niet zover, maar voor je het weet treed February ten tonele en is deze themadag er sneller dan verwacht. Voorkom sippe gezichten en koop dan ook zeker iets kleins, dat hoeft vaak niet eens heel grootst zijn. Een mooie ring, een armbandje, of ketting wordt absoluut met heel veel liefde ontvangen, ik garandeer het je… Vooral als je grote liefde net zo’n accessoires en fashion fan is als ik zelf!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief