Delen vinden we super lief

valentijn voor de liefste bloemen elmaDe meest liefdevolle dag is nabij! We kunnen ons allen opmaken voor  de meest liefdevolle dag van het jaar: VALENTIJN! En of het nu een commerciële dag is, of niet, dat deert me niets! Ik ga er heel graag mee aan de haal. Mijn collega zei recent; “Ik haal alles uit deze dag dat er in zit, diner, bloemen, bonbons…..daar kan ik dan de rest van het jaar op teren` Ik prijs me rijk met een romanticus pur sang en hij laat zelfs de kids regelmatig bloemen voor me kopen. Daardoor is het extra leuk om ook iets voor hem te maken. En in dit geval een uniek, persoonlijk album uit eigen hand en cadeau te geven aan je partner. Echt het meest rakende cadeau voor de liefste persoon….

Voor de liefstevoor mijn liefste elma van vliet

Kun jij het je nog herinneren wanneer het de eerste keer was dat jullie elkaar zagen? Dit is voor mij appeltje eitje, dat was bij hem aan de voordeur en ik was op slag verliefd. En wat heb ik fijne herinneringen aan de vakantie in de Dominicaanse republiek dat zelfs romantischer was dan onze huwelijksreis. De ‘inside jokes’ waar een buitenstaande niets van begrijpt zijn al helemaal top!!  En op een gegeven moment ben ik zelfs zijn humor over beginnen te nemen.huwelijk

Een relatie gaat over al die bijzondere momenten die je samen hebt. Knus thuis op de bank of uitbundig op een feestje, als wij samen zijn, is het goed en voel ik me veilig. Onze liefde is een verhaal vol intense momenten, dierbare herinneringen en lieve (en soms minder lieve) woorden. Wat hebben wij veel meegemaakt en dat kan ik nu bundelen in een lief boekje voor de liefste.

Vuurwerk

Ieder stel weet dat je in een relatie vuurwerk hebt in verschillende facetten. Het is dan ook tof om het te bundelen. Voor de Liefste is een mooi vormgegeven boekje dat je zelf vult met alles wat jullie relatie zo bijzonder maakt. Op Valentijnsdag is dit een zeer persoonlijk en liefdevol cadeau voor de liefste persoon.  En mijn romanticus gaat hier wel blij van worden. tenminste dat hoop ik dan maar…

Vlinders? Ik voel een dierentuin als jij bij me bent! 

De liefde heeft helemaal niet zoveel woorden nodig en ik geef toe dat ik mijn dierbaren wel eens vergeet te vertellen hoe belangrijk ze voor mij zijn. De keren dat ik verrast werd, alle romantische momenten samen. Tijdens het invullen komt alles weer aan me voorbij. Ook heb ik het fotoboek erbij gehaald en zwijmel ik weer weg bij heel veel toffe momenten.  We zijn dan ook al 15 jaar samen en dat is goed gevuld met heel veel fijne herinneringen.
  • Romantiek pur sang

In het invulboekje ‘Voor de Liefste’ komen de mooiste herinneringen terug en droom je over een toekomst samen. Romantische momenten, dagelijks geluk en iemand die je altijd begrijpt – onze relatie is het bundelen waard. Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met deze uitgave op weg met creatieve invulopdrachten en inspirerende vragen. Het vormt de basis en toen ik eenmaal begon te schrijven was ik aardig op dreef. het boekje wordt steeds toffer en mooier!  Ik kan niet wachten om het te geven.valentijn voor de liefste bloemen elma

Elma van vliet voor mijn liefste, invulboekjesVier de liefde

In een relatie deel je lief en leed en je weet dat de ander altijd voor je klaarstaat en soms lijkt dat haast vanzelfsprekend. Maar laten we niet uit het oog verliezen dat dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is!  Met Voor de Liefste sta je even stil bij alles wat je partner voor je doet en voor je betekent. Het is een mooie manier om jouw liefde te vertellen wat hij of zij niet vaak genoeg kan horen: ik hou van je!
Leve de liefde! Het is zo bijzonder en we hopen dat jullie er vandaag, morgen en met valentijn extra van genieten en bij stil staan!
Elma van vliet voor mijn liefste, invulboekjes

Prijs & verkrijgbaarheid

Het cadeauboek Voor de Liefste is vanaf 18 januari 2019 verkrijgbaar bij de (online) boekhandel voor de consumentenprijs van €12,99. Het is onderdeel van een serie cadeauboekjes van Elma van Vliet, zo verschenen eerder Voor MamaVoor PapaVoor mijn Zus(je) en Voor mijn Broer(tje). En uiteraard ook bekend van de vriendinnen quizen, of  breng de familiegeheimen boven tafel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn hart maakt een sprongetje ♥️ Ik kreeg vandaag een liefdesbrief 🥰 Jawel! inclusief het allernieuwste invulboekje van @elmavanvliet ”Voor de liefste” En laat ik daar nu dol op zijn ! Er is dus werk de winkel en zal alle bijzondere vragen proberen te beantwoorden ✍️📚 #valentinesday #valentineday #love #valentine #gift #elmavanvliet

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*We hebben een boekje mogen ontvangen van Elma Van vliet voor eigen gebruik. verder is dit geen gesponsorde blog.


Delen vinden we super lief