Delen vinden we super lief

Het leven is veel te kort om er ook maar één seconde van te verspillen… de film “Five Feet Apart” heeft veel indruk gemaakt! Het is een romantische drama die je echt even aan het denken zet….

Stella Grant (Haley Lu Richardson, Split) is een normaal meisje van zeventien… Verslaafd aan haar laptop en dol op haar beste vriendinnen, precies zoals het hoort! De realiteit ziet er echter heel anders uit. In tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella door de taaislijmziekte (cystic fibrosis) een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis.

Haar leven als patient zit vol met regels, routines en zelfdiscipline. Als ze de ongelofelijk, charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse, Riverdale) ontmoet, wordt alles enorm op de proef gesteld.

Ze flirten met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Hun band wordt sterker, waarbij de drang groeit om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt aan zijn behandeling te houden, maakt het gecompliceerder.

Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken, of laat staan kussen?

Deze indrukwekkende film ‘FIVE FEET APART’ draait vanaf 13 juni a.s. in de bioscoop.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief