Delen vinden we super lief

furreal rickyKomen jullie er thuis ook niet uit: wel, of geen hond in huis? De kids kunnen nog zo smeken, maar ik zal echt niet zwichten, hoe verleidelijk het ook is om zelf zo’n pluizig, schattige, kleine pup in huis te nemen. Ons huis, leven en gezinssamenstelling is er helaas niet op gericht, hoe gezellig het ook is! Tot ik in aanraking kwam met het hondensoort ‘Furreal’. Nooit van gehoord?… daar breng ik dan nu graag verandering in…

Vriendschap, trouw, aanhankelijkheid en liefde!

“Maar mama, het is zo gezellig! En gelijk hebben ze, dat is het ook! Een hondje in huis zorgt voor zoveel reuring en liefde. Daarentegen komt er veel werk bij kijken en dat gaat ‘m bij ons niet worden. Het uitlaten, zindelijk maken, schoonmaakwerk, de verzorging, de opvang…. En dit is nog maar een klein deel van alle extra werkzaamheden die er bij een hondje komen kijken. Soms wint mijn verstand het echt wel van mijn hart.

furreal ricky

Furreal Ricky

Maarrrr we hebben een compromis! We hebben gezinsuitbreiding met FurReal Ricky! Dit is een intreractieve pup die coole kunstjes kan doen en een hoog schattigheid gehalte heeft! Een hondsere naar mijn hart waar weinig werk bij komt kijken. Voordat het Furreal hondje werd ingepakt om met sinterklaas gegeven te worden, heb ik het eerst uitgebreid getest. Ik had in de avonduren al wat met “Ricky” geoefend en hij stond te trappelen om zijn kunstjes te showen aan de drie kids!

Dit gaat hun grootste vriendje worden! Nu maar hopen dat ze er niet om gaan vechten. Ze waren er immers alledrie enorm van onder de indruk tijdens de persdag van Hasbro, waar we Ricky van Furreal hebben ontdekt. Dit fijne merk heeft overigens ook andere karakters in het assortiment. Een papegaai, dino, aapje…., echt voor elk wat wils!

Best friend

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lucas is aan het kleien (op z’n troon) met zijn vriendje die overal mee naartoe gaat ♥️Nu maar hopen dat bet autozitje schoon blijft, heb m net op marktplaats gezet! Ze groeien hier als kool #FurReal #hondhe #klei #playdoh #kleien #spelen furreal

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

ricky furreal hondje

Ricky het Furreal hondje

Ricky zit vol verrassingen en is bovendien superlief. Hij heeft meer dan 100 combinaties van geluiden en door de bewegingen blijven kids door hem gefascineerd. Voor lekkerbek Ricky is geen kunstje of kusje te veel. Zo hebben we toch een hondje waar de kindjes urenlang mee kunnen knuffelen. Vooral kleine Lucas is fan en houdt het hondje dicht bij hem in de buurt.

Het bijgeleverde speelgoedbot houdt hij op zijn snuitje en laat het botje zo van zijn neus in zijn mond glijden. En als je je hand naar hem rijkt, houdt hij zijn pootje omhoog. Het is net echt. Ook trappelt hij met zijn pootjes en blaft er vrolijk op los. Bovendien is hij superlief en kunnen de kids zich schrap zetten voor duizenden hondenkusjes!

Snacksricky furreal hondje

Met de meegeleverde hondensnack kunnen de kids Ricky, ons Furreal hondje belonen. Na het smikkelen en smullen aai je hem over de rug voor een ‘poepje’ en een ‘scheetje’! Hilarisch 👌🐾 en nog een voordeel… je hoeft hem niet tig keer uit te laten 🙌

Het digitale hondje uit de jaren 80 is getransformeerd in een levensecht model. Uiteraard is het niet ’the real deal’ maar dat nemen we helemaal voor lief! Dit is een perfecte alternatief voor het echte werk. We moeten alleen eens in de zoveel tijd de batterijen verwisselen. Maar als dat het is, daar teken ik voor. Zolang we nog niet op een grote boerderij wonen is dit een geweldige vervanging. Love It!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief