Delen vinden we super lief

la roche november

De maandag na de herfstvakantie is altijd weer wennen. Thuis zijn we daar wel blij mee, aangezien er weer ritme in de november dagen komt. Wel een beetje jammer dat ze zo reageren op de klok die verzet is. Ze stonden al om half 6 naast mijn bed…oeff. En ook is november deze week begonnen. Wel eventjes schakelen met dit warme weer, want het lijkt net voorjaar. Van mij mag het koude weer beginnen, al is het alleen al voor de natuur!

Maandag 29 oktober

De kids mochten weer naar school en Lucas ging eventjes mee om broer en zus naar school te brengen. Huppelend ging de kleine man vervolgens mee naar de crèche. Zijn vriendje zat al op hem te wachten! Hebben of hadden jullie kids op de jonge leeftijd al een echt vriendje? Daar smelt mijn moederhart van!

 • La Roche Posay

Door jeuk van de droge armpjes wordt mijn zoontje heel vaak wakker, Ik hoop zo dat de crème van La Roche Posay werkt ! Hebben jullie favoriete producten voor de huid van je kindjes” Ik ga het aankomende weken proberen en ‘Keep you posted! ‘

 • WII Nintendo

De Nintendo WII is weer geïnstalleerd en de spelletjes van weleer worden er weer bij gehaald. Mijn lieve collega had nog dans en teken spelletjes liggen en daar zijn we nu ook druk mee in de weer. Zo leuk om de Nintendo nu weer met de kids te ontdekken.

november

 • Disney On Ice

Die avond zijn de kaarten van ‘Disney On Ice’ binnengekomen. Dit jaar wordt het weer een echt schaats festijn dat ik de kindjes echt gun! Voor al de scenes van Lion King & Elsa & Anna zullen zeer aanspreken. Het was vorig jaar ook zo’n groot succes dat we er ook dit jaar weer naar uitkijken! hebben jullie evenementen waar je jaarlijks weer naar uitkijkt? Het kerstcircus in Carré lijkt me ook zo fantastisch, maarja keuzes maken hé!

 • Dinsdag 30 oktober

Zijn jullie al voorbereidingen aan het treffen voor Sinterklaas en de feestdagen? Er is zoveel speelgoed te verkrijgen en dat maakt het voor mij extra lastig. De trend op het gebied van slijm, verzamelen en interactief speelgoed is wel tof en neem ik zeker mee in mijn keuzes!

Woensdag 31 oktober

Het is Halloween, al doen ze daar op school weinig aan. Wij thuis uiteraard wel, al houden we het enkel bij het verkleden en versieren. Na zwemles kwam Zoe, Yvette haar vriendinnetje spelen. Het huis wordt dan gezellig overhoop gehaald! Dat kleine meiske moet wel gedacht hebben, “Wat een lawaai maken die drie kids bij elkaar!” Er werd om haar gevochten, want zowel Lucas, Olivier als Yvette wilden met haar spelen.

 • Nieuwe collectie The X-Factor

De SS19 collectie van o.a British knights, Soaked in Luxury, kleine giraf, Gebe Maternity en koel4kids konden we aanschouwen tijdens de persdag van The X Factor. Altijd gezellig om de bekende gezichten weer te zien.  In onderstaande video enkele shots van al het vele moois dat we mochten ontdekken tijdens de persdag. We zijn er heel even hoi komen zeggen en zijn helemaal op de hoogte van wat aankomend seizoen ons gaat brengen.

 • La dame aux Camelia’s

Einde van de middag kwam manleif het van me overnemen en dropte de kids in bad en bed. Voor mij was het namelijk datenight met een lieve vriendin. Die avond stond in het teken van ‘La Dame aux Camélias’ en wat hebben we daar van genoten. Mijn mond viel open van al het moois en de prachtige scenes, outfits en pirouettes.

Het was een avondvullende programma van drie uur en dat lijkt lang, maar het vloog voorbij! Ik ben er echt diep van onder de indruk! het gemak waarmee de dansers dansen is echt heel indrukwekkend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een avond vol technische topprestaties en een inlevingsgevoel van de solisten waar je ‘U’ tegen zegt! De recensies liegen d’r niet om en eindelijk is het zover 🌟 Vanavond zijn we bij de ‘La Dame aux Camélias’ @nationaleoperaballet Melancholie ten top🙏 Het is een ballet van John Neumeier over een meeslepende onmogelijke liefde. Zoveel over gelezen, gehoord en naar uit gekeken! 🙏 . . . . #ladameauxcamelias #ballet #johnneumeier #hetnationaleballet #chopin #liefde #courtisanne

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Donderdag 1 november

 • Karaoke Boombox

Op kantoor doen we de meetings tegenwoordig zingend 🎤🎼 M’n lieftallige collega tipte ons op deze te leuke karaoke boombox, waarna het halve bedrijf het bij haar heeft besteld en we nu zingend de gangen door kunnen lopen Ik heb m’n keeltje geschraapt en ” Off-we Go”, te leuk dit! We hebben er inmiddels al veel grapjes mee uitgehaald. pech november

 

 

 • Ikea

Die avond ging papa met kleine Olivier naar de IKEA in Haarlem om zijn nieuwe hoogslaper op te halen. Alle spullen waren ingepakt en ze waren klaar voor vertrek. toen bleek de motor helaas niet te starten. Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien had het geen goede afloop. De auto moest worden weggesleept met een reparatie van 1100€ als gevolg, snif! Het vervelendste was misschien wel dat ons kleine mannetje mee was en pas rond 11 uur thuis was. De ANWB en de sleepdienst heeft hun best gedaan en de ANWB heeft ons op vrijdag zelfs nog gebeld op of alles goed was gegaan. Hele goede service. Het is gewoon dikke pech!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😳😔 aggossie… de datenight van Papa en zoonlief(5) naar de @ikeanederland, loopt helemaal in het water … Hij stapte stuiterend van blijdschap in de auto!! Z’n nieuwe bed hebben ze samen opgehaald💪 maar de motor van de auto startte niet … ze zijn nu nog niet thuis 😞 De @anwb was snel ter plaatste maar het afslepen liet eventjes op zich wachten. We zijn nu vier uur later en Ik wacht knikkebollend op m’n vriendjes. Het is nu wel een bed met een spannend verhaal voor m’n kleine jochie… maar het in elkaar zetten en slapen in zijn eigen bedje laat echt nog even op zich wachten 💤💤💤 . . . . . #nieuwbed 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Vrijdag 2 november

 • Heineken Experience

Onze kennis over ons favoriete biertje is weer bijgeschaafd Zijn jullie wel eens als toerist in eigen land naar de Heineken Experience geweest? Dit is een interactieve multiamediarondleiding in het museum over het biermerk Heineken. Je loopt rond in de indrukwekkende voormalige brouwerij met de grote ketels, gevestigd in het hartje centrum van Amsterdam. Je neemt een kijkje in de geschiedenis van de bierbrouwer en van het brouwproces gedurende de jaren. Je komt leuke feitjes te weten die je biertje nog bijzonderder maken! Ook bezoek je de paardenstallen, waar je met al je vragen terecht kunt bij de supervriendelijke Heineken medewerkers! De Experience is modern opgezet met vele technische snufjes. Echt het bezoeken waard voor Heineken liefhebbers. Samen met manlief veel plezier gehad!

 • Fun

Je wordt in de wondere Heineken wereld ingezogen door muziek, beeld en bewegingen. Je waant je zelfs nog even een bierflesje. Ook kun je je biertap skills oefenen, foto’s maken in een fotobooth en karaoke zingen. Dit is vooral leuk om te kijken hoe de mede bezoekers uit alle werelddelen meezingen, te leuk!
En als beloning voor alle opgedane kennis krijg je 2 welverdiende biertjes. Het weekend kon niet beter beginnen ✨

november

MOAM X Disney Party

Als ik aan Mickey Mouse  denk, denk ik aan het icoon voor creativiteit, fantasie en expressie. En dat inmiddels al 90 jaar! De bekendste en leukste muis op aarde blies deze vrijdag 90 kaarsjes uit en vierde dit groots in Hotel Krasnapolski te Amsterdam. Om dit extra te vieren werkt Disney in Nederland samen met MOAM. Zij selecteerden achttien jonge kunstenaars voor een Mickey expositie. Voor de kunstenaars is de jarige Mickey Mouse een inspiratiebron en hebben hun creativiteit. de vrije loop laten gaan.

Met Mickey in gedachte zijn de meest fantastische kunstwerken gecreëerd. Tijdens het magisch verjaardagsfeest in Amsterdam, werd op 1 november hun unieke werk geëxposeerd ! Voor het grote publiek was de collectie de dagen erna te zien bij de beurs van Berlage.

 • Insta Mickey

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday @mickeymouse En wat had je een leuk feestje #moamxmickey in het prachtige Krasnapolsky. 🎈🎈De leukste muis is 90 jaar geworden en MOAM X DISNEY viert dat met fantastische kunstwerken van aanstormend talent. Morgen is de fantastische expositie nog te zien in de @beursvanberlageofficial 12:00-17:00, Gratis ✨✨ @moamamsterdam @disneynl . . . . . #moamxdisney #disney #mickey90 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

november

Zaterdag 3 november

En deze zaterdag gingen we m’n zwager en zus helpen verhuizen. Dat kan uiteraard niet zonder schoonmaakmiddelen. Een goed cadeautje om mee te nemen samen met een stofzuiger. 😀 Mijn dochter wilde dolgraag mee en had haar poets jurkje inclusief schortje aangetrokken. We moesten alleen nog even naar de bank om m’n bankpas te activeren, dacht ik……

 • WOEST & Murphy’s Law

Woest was ik, woest! Ok, ok,  ik ben zelf de schuldige dat ik het bankpasje kwijt ben geraakt en dus een nieuwe heb aan moeten maken. Bij de Rabobank doe je dit in je app met 1 druk op de knop en een dag later is je pasje binnengekomen. Ideaal en heel klantvriendelijk. ING daarentegen wil dat je dit allereerst per telefoon aanvraagt. Je moet vervolgens tig vragen beantwoorden voor je überhaubt akkoord krijgt op het versturen van een nieuwe pas. En als de pas er eindelijk is na 2-3 dagen moet je het via je online account (heb ik niet), of via de balie activeren. Ok, ik dus heel braaf naar de bank in onze pittoresque stadscentrum.

 • Boete

De parkeer app deed het alleen niet en ook had ik geen pinpas bij me. Ik nam dus een risico door de ING bank in te lopen met mijn dochter zonder te betalen voor het parkeren. Maar ach binnen 2 tellen zou de pas werken en kon ik gewoon betalen…. Maar niets was minder waar. De dame achter de balie gaf aan dat ik enkel via internet bankieren de pas kon activeren. Maar dat wil ik juist niet…. grrr Niet nog een code! De pas kan toch gewoon met 1 klik geactiveerd worden? Dat weet ik zeker! Maar nee hoor, dit moest online en duurde 4-5 dagen! Boos nam ik Yvette weer mee naar buiten om richting de auto te rennen, want dan zul je zien dat Murpey’s Law intreedt… fieoeuw geen boete….

Maar daar sta je dan zonder geld en schoonmaakmiddelen had ik wel echt nodig. Manlief schoot te hulp en heeft gepind voor me. Met een ritje heen en weer konden we na het shoppen voor poets materialen richting het huis van mijn zus! Ze gaat op een prachtige locatie aan het water wonen. Al moest er nog heel veel gepoetst, gesjouwd en verhuisd worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

novemberHeel even pauze … . . . . . #cleaninglady #cleaningservice #clean #cleaning #housekeeping #cleaninghouse #cleanhouse #homecleaning #maid #cleaningday #verhuizen #klussen #moving #wonen #interieur #nieuwhuis #woonkamer #instawonen #bloglife #lichtwonen 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zondag 4 november

Deze zondag stond in het teken van behangen, klussen en marktplaats verkopen. Een lummel dag met een toffe muur op Lucas zijn kamer als resultaat! Supercool! Hij moest er overigens nog wel heel even aan wennen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Superdupervetcool!! 🤹‍♀️🎪🎭 Maar toch mist er iets…. juistem een echte trapeze … Het duurden eventjes maar hij zit aan de muur 💪 Vettrots en het resultaat mag er best wezen.. op een paar schoonheidsfoutjes maar ach ben ook geen professional in t behangen zegmaar en daar hebben we Glow-in-the-dark 🌟foutjes wegwerk sterretjes voor 😉 Geen kind die t ziet 🤡november #kinderkamermakeover #circus #kunst #behang #circusartiest #loveit #emobpuntnl #walltastic 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 •  Stemmen

En we zouden het bijna vergeten! Het is de laatste dag om te stemmen voor de verkiezing ‘Speelgoed van het jaar’. Het stemmen kon deze dag voor het laatst. Ik had het uiteraard al wel gedaan! Er zit zoveel tof speelgoed tussen!

Vooral de Nintendo Labo heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt tijdens de Super Mario Party. Ik heb op alle leeftijdscategorien een stem uitgebracht. Ik ben echt reuze nieuwsgierig naar wie er me de awards vandoor gaan! Waar we uiteraard verslag van zullen doen!!

 • Return to Sender

De grote blauwe vaas op onderstaande instagram foto wordt de mijne! Ik ben gezwicht voor dit toffe pronkstuk en heb ‘m nu echt besteld!! Wekelijks koop ik mezelf bloemen en hierin worden ze nog mooier! En leeg is de vaas ook een prachtige woonaccessoire 👌💐🌺🌸 Van ‘Return To Sender’ heb ik een 30% kortingscode voor hun webshop mogen ontvangen en deze mag ik ook met mijn lezers delen! Hoe tof!
De handgemaakte producten van Return to Sender zijn originele cadeaus die iets terug geven.

Ik geef niet alleen mezelf een prachtig cadeau, met mijn aanwinst geef ik de maaksters een betere toekomst. De items zijn gemaakt met liefde en aandacht en dat geeft mij een heel goed gevoel! Return to Sender creëert werkgelegenheid voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Doordat ze een eerlijke loon verdienen, kunnen ze aan de armoedecyclus ontsnappen en onafhankelijker worden.

 • Laura de Monchyreturn to sender collectie 2018

Mijn bestelde vaas heeft ook haar eigen verhaal: het is gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein wordt met de hand gemaakt en beschilderd. Bij de productie van deze vaas helpen 3 mensen de vaas uit de mal te krijgen en twee mensen dippen hem in de verf. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht.

Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.
Je begrijpt dat ik straks heel anders naar mijn vaas met bloemen kijk ♥️ En Oja… de 30% kortingscode = ikbenfan en de gehele maand november geldig! Veel shopplezier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 Fijne week iedereen! Happy November!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzichten

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk! #weekoverzicht 37 Nazomer tijd! Haal die zonnebril maar weer tevoorschijn! Het is genieten geblazen in dit   #weekoverzicht 38: Wijn is het thema van deze week en ook kerst, verdriet en monkey town. Het is een week van uitersten #weekoverzicht 39 De week van de lach, verhuizing, volle maan, hasbro en hatchimals event. Er was zoveel te doen #weekoverzicht 40 Een verrassende oktober week met Wende, de campagne “Buiten de Pixels”, Claudia de Breij, het in de wolken festival …. oktober, oktober #weekoverzicht 41 De feest week van poopsie Unicorn, Nintendo, een reis naar de maan en klussen! #weekoverzicht 42 Deze week staan de veranderingen centraal: qua baan, zwemles, interieur, et

Delen vinden we super lief