Delen vinden we super lief

De eerste week van oktober begon hectisch en ik ging gelijk ‘full speed’. Altijd leuk als je weer scherp wordt gezet, al stond de agenda wel ietwat te vol met uitjes en sociale ‘verplichtingen’.  Het ‘moeten‘ heb ik geschrapt uit mijn leven, maar er zijn dingen waar je soms niet omheen kunt! Manlief gaat einde van de week alleen op vakantie en dan ben ik “manager household‘.

Wel een beetje lullig dat ik de di-woe & Donderdagavond op pad ‘moest’. Dit stond al heel lang vastgelegd! Maar we ‘did it’‘  en de week is voorbijgevlogen…

Maandag 1 oktober

Ik had al verteld dat ik last minute ging deelnemen aan het “in de wolken festival ” waar we leuke catchy producten zouden gaan verkopen. Deze maandag werden alle zeilen bijgezet en organiseerden we de invulling, het design, het artwork en het logistiek gedeelte in 1 dag. Er waren momenten dat ik dacht; “waar ben ik aan begonnen“.

In de wolken festival

Maar dat is juist de uitdaging. Altijd maar in de gebaande paden werken is ook zo saai en niet uitdagend. Er werd een grote bus gehuurd, de styling items werden besteld en alles werd klaar gezet.

 • Slijmerige Unicorn drolletjes

De taart van afgelopen week staat nog steeds op mijn netvlies, was was die tof! We kregen er ook een heuse Unicorn Poopsie Pakket bij, waar je uren mee kunt spelen. Heb je de winactie al gespot, we geven dit te gek gave exemplaar namelijk weg aan een van onze lezeressen t.w.v 59,-!

Dinsdag 2 oktober

Vandaag hadden we eerst een kwartaal meeting waar Frankrijk in de spotlight stond. We konden er niet aan voorbij gaan dat ook Charles Aznavour ons is ontvallen. Het sjoelen naderhand werd daardoor muzikaal omlijst. Na de presentatie en kwartaalcijfers, konden we onze Sjoel talenten tonen. en laat ik maar zeggen…mijn talenten liggen ergens anders. ;-D

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Day @ the Office Vandaag stond het geheel in het teken van “la douce France” tijdens de kwartaalmeeting. 🇫🇷 Daarbij stonden we uiteraard stil bij het overlijden van de legende Charles Aznavour . . . . #workingmom #meeting #lunchtime #dayattheoffice oktober

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Tips moms en geweldige moeder te zijn

Het is een aardige uitdaging om een ‘geweldige’ moeder te zijn. Deze blog zat al langer in mijn hoofd. En vooral nu ik weer eens het onmogelijke probeer te organiseren, loop ik er tegenaan. Hoe behoud je toch altijd weer die balans als moeder? Ik ben geen echte powermom, al probeer ik dat wel te zijn.

Die middag kon ik de bus inladen met alle beursspullen, langs een partner om een babykamer als styling op te halen om vervolgens naar huis te scheuren. Onderweg voelde ik me schuldig dat ik bijna elke avond weg ben. De planning was iets verkeerd gelopen en ook nu kon ik gelijk door naar een lionsmeeting. Ik had het al 2 keer gemist, waardoor ik er nu echt wel bij wilde zijn.

 • In de wolken Festival

De woensdag zouden we de beurs opbouwen, werk aan de winkel dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zien we jullie aanstaande do, vrij & zaterdag op het ☁️”In de wolken Festival” ☁️georganiseerd door @OudersvanNu? Het allerleukste FESTIVAL voor als je een kindje verwacht of net PAPA of MAMA bent geworden! “The place to be ‘om te genieten van de wereld van buiken en baby’s. Met meer dan 100 merken, deskundig advies en leuke activiteiten. Laten weten dat je komt hé! Dan treffen we elkaar wellicht op de beursvloer! Er is zoveelste tofs te spotten… Wat dacht je van @littlelabel_official @3kleinedraakjes @hetleveniseenfeestje Of volg een workshop bij @defysiostudio of luister naar actrice en presentatrice @georginakwakye over hoe je een positieve bevalling kunt ervaren met hypnobirthing en mindfulness technieken 💛Ook @voedingmaaktjebeter is erbij en de kleertjes van @minimixi.nl zijn te leuk! Maar ook bezoek ik graag @minimonkey.official, en koop ik graag toffe invulboekjes van @studioinsenouts en gaan we ontdekken hoe soepel de kinderwagen Bugaboo Fox loopt op het testparcours. ✨👌💛 En kom gezellig langs in het influencers café! Ontmoet hier de allerleukste instagrammers en bloggers en stel ze al je vragen! Zie ik je “In de Wolken”? ☁️☁️☁️☁️ ik zwijmel nog even weg bij de newborn foto van mijn zoontje . . . . . #indewolkenfestival 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Lionsmeeting

Zit ik hierboven nog stoer te verkondigen hoe je alles in balans houdt. Nou die avond bij de lionsmeeting had ik geen geld, of pinpas op zak. Thnx lieve mede lions dat jullie voor me in de bres schoten… oeps. We hadden een fijne bijeenkomst en keken terug op o.a de lionsactie van ‘Het koken voor dak & thuislozen.

Woensdag 3 october

 • Dierendagbuiten de pixels

Op dierendag mogen de kindjes naar school 1 dier meenemen en hier over vertellen. Ik was vergeten om erbij te vertellen dat het ging om 1 klein knuffeldier. Yvette nam haar mega eenhoorn knuffel mee en Olivier zijn Hatchimal.

In de vroege ochtend stond ik al bij de RAI, zodat ik alle ruimte had. De bus is nogal groot en op die manier kon ik geen schade berokkenen. Een beurs opbouwen betekent sjouwen, heen en weer rennen, je spullen bewaken, de auto tig keer verplaatsen om vervolgens een fantastische stand in elkaar te zetten.

 • We did it

In de namiddag stond alles er strak en classy bij en kon ik huiswaarts om mijn werkemail weg te werken. Het gewone werk gaat immers gewoon door! Manlief was thuis met de kinderen waardoor hij me kon ontlasten en me mijn gang kon laten gaan. Heerlijk zo’n kerel. Er zat namelijk tijdsdruk vanwege een heel leuk evenement in het Amsterdamse bos.

 • Buiten de Pixels

In het Amsterdamse bos werden we al opgewacht door een enthousiast Pearl team. Samen met mijn Zoontje, dochter en een vriendinnetje gingen we op avontuur. Met de start van de kinderboekenweek komt Pearle ook met een eigen boekje. En niet zomaar een kinderboek! Het kinderverhaal uit het boekje “buiten de Pixels” werd in het bos origineel tot leven gebracht. In de buitenlucht was er van alles te zien en ontdekken en werden de laptops en Ipads opzij geschoven.

We pakten een pen en gingen samen op avontuur. Wat was het leuk. Moe en voldaan brachten we Yvette haar vriendinnetje weer naar huis na een middag vol avontuur! Het boekje is overigens bij elke filiaal bij jou in de buurt gratis op te halen!

 • Claudia de Breij

Samen met m’n paps gingen we die avond naar het theater. De voorstelling #NU van Claudia De Breij ging die avond in Carré in première. “Buiten waait een wilde wind, Laat het maar waaien, ik blijf binnen, Ik kom wel weer naar buiten als het over is”🎶 Het was een avondvullend programma waar zang, dans en veel gelach aan ons voorbij kwam. Het is zeker een aanrader. Ze is scherp, heeft mooie verhalen en weet het muzikaal liefdevol in te lijsten. Aan het einde van de avond stonden we zelfs buiten Carré met haar eigen fanfare band, te grappig gedaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Buiten waait een wilde wind, Laat het maar waaien, ik blijf binnen, Ik kom wel weer naar buiten als het over is”🎶 Vanavond samen met m’n paps naar @claudiadebreij Zo naar uitgekeken 🎫🎪 in het prachtige @theatercarre . . . . #claudiadebreij #magikdanbijjou #nu #theater #cabaret #music #muziek #musician #amsterdam #

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Donderdag 4 october

Voor ik naar kantoor reed, opende ik de stand op de beurs in Amsterdam. Het team werd bijgepraat, alles stond klaar, netjes en vol enthousiasme stonden ze paraat. Van 10:00-21:00 zou het in de wolken festival geopend zijn en mijn nieuwsgierigheid was groot. Zou het een succes worden deze 1e editie? Zou het de negen maandenbeurs evenaren, of is het helemaal anders? Zouden er bezoekers komen, of zou het rustig blijven. Het is immers de eerste editie en ik had er hoge verwachtingen van.

Voor alle deelnemers en de organisatie een spannend moment. Bij het influencers café heb ik Kimberly van ‘Beebs & Moms’ nog even snel mogen spreken en ben toen richting ’the office’ gegaan. Op de terugweg na werktijd, heb ik nog even hardlopers bijgevuld in de Rai en met een goed gevoel kon ik het team de laatste uren in laten gaan.

 • Warm welkom deze oktober

Bij thuiskomst wachtte manlief me al op met een hapje en drankje. Hij gaat de dag erop namelijk op vakantie en we hadden nog even een moment samen. In oktober begint hij aan een nieuwe uitdaging waardoor ik hem echt nog even een week vakantie gun.

Ik neem thuis de honneurs waar en hij kan even chillen op de Canarische eilanden waar een vriend hem na een paar dagen zal vergezellen. Wel een beetje suf dat ik ook die avond volgepland had. De kaarten had ik al een paar maanden in huis en ik liet het echt niet aan mijn neus voorbij gaan! Ik ging namelijk naar WENDE.

 • Wende’s Kaleidoscoop in Carré

Wende sneijders organiseerde haar eigen festival in het magische theater carré genaamd “Wende’s Kaleidoscoop”! Het was een groot feest met o.a. Singer-songwriter Blaudzun, het nationale ballet, modeontwerper David laport en zanger Jjean gumacrooy Het was een samensmelting van ‘kunst’ vanuit alle windhoeken.

Het was een bijzondere, unieke & magische avond! In het Parool vertelde Wende dat ze het publiek tijdens haar eigen festival nieuwe werelden wilde laten ontdekken en dat is gebeurd. We werden verrast met zang, moderne dans, een lezing & zelfs een modeshow.

week

 • Betoverend oktober

Niet alleen het toneel, maar de gehele piste van Carré werd gebruikt. Deze oktober avond was een cadeautje voor mijn zusje en hoop natuurlijk dat ze net als ik betoverd is door deze bijzondere artiesten. Deze video is gemaakt met korte fragmenten. Ik heb echt genoten deze avond en wilde er enkele shots uit delen. Ik hoop uit het grond van mijn hart dat het weer wordt georganiseerd. Dan is het een absolute aanrader!

Een lach, een traan, een mijmering, kippenvel, prachtige gedichten, liedjes en optredens. Een diepe buiging voor Wende en haar vrienden! Het was net als of we bij haar thuis op visite waren! Ik had dan ook echt wel een te gek gave plek helemaal vooraan.

 • Instagram Wende

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Theater Carré is de plek waar Wende huiskunstenares is. Ze kreeg de vraag wat ze zou doen als ze ‘haar Carré’ een avond mocht inlijven. ‘Wende’s kaleidoscoop’ als resultaat! Het was alsof we bij haar ‘thuis’ mochten zijn, omringd door haar vrienden. Er werd gelachen, ontroerd, ontdekt,(mee)gezongen en ontzettend genoten Dit was echt heel bijzonder bedankt @luwten @jeangu_macrooy @blaudzun @davidlaport @sylviekreusch @dieverdammtespielerei @michelvanderaa @pink_oculus @thepaceshifters @yan @tludowic @wendesnijders @vitomazzeo @ericahorwood en heel veel prachtige ontdekkingen ✨🙏 @theatercarre we komen weer heel graag bij Wende buurten 😊👌👍 . . . . . #wendeskaleidoscoop #amsterdam # oktober 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Oops foutje bedanktschattige babykleertjes

Op de terugweg kwam ik er achter dat ik helemaal geen huissleutel mee had, oeps! De voorstelling was namelijk laat afgelopen en rond half 1 waren we thuis. Manlief sliep natuurlijk al aangezien zijn vlucht die ochtend om 5 uur zou gaan. Het licht bij de buren scheen nog, fioew. Ik trok mijn stoute schoenen aan en belde aan.

 • Nieuwe voordeur

Ik was even vergeten dat we een nieuwe voordeur hebben en zij hadden nog geen sleutel van ons ontvangen, oeps. Dat betekende maar 1 ding, manlief wakker maken…. En hij vond het helemaal niet erg, hij kon toch niet slapen. We kletsen nog eventjes voor we gingen slapen. “Nog twee uurtjes lieverd… mompelde hij op een gegeven moment. “Ok, ok laten we gaan slapen”. Ook ik moest er vroeg uit om drie kids in het gereel te krijgend die vrijdagochtend!

Vrijdag 5 oktober

Broodtrommels, rugzakjes mee, Lucas naar de crèche en kids naar school. Het was net een militaire operatie die ochtend, maar het verliep prima.hatchimalsdag

 • Wereld hatchimal dag

Eindelijk mogen we er over vertellen .We hadden al wel enkele teasers geplaatst en ook over het hatchimals evenement van afgelopen week verteld, maar hierbij ook de beelden! De allernieuwste hatchimals mochten vandaag officieel gelanceerd worden tijdens de wereld hatchimals dag. Wereldwijd werden de nieuwste exemplaren gelanceerd en wat zijn ze leuk!

 • Werk aan de winkel.

Het in de wolkenfestival ging van start en in no-time stond alles weer klaar. Het is heel leuk om last minute aan een beurs deel temen, maar dat betekent wel ‘snel kunnen schakelen’. Ik ben immers moeder van drie kindjes, manlief is op vakantie en het gezinsleven gaat wel door. Hulp werd ingeschakeld en mijn schoonmoeder wilde met liefde de kindjes asiel bieden.

oktober

 • Waarom

Eind van de middag haalde ik de kinderen vroeg op bij de opvang en scheurden we door naar Apeldoorn. Op die route was er wel een moment dat ik dacht… “waarom deed ik dit ook alweer?” We hadden mega file en die avond zat ik pas laat thuis met mijn voetjes omhoog. Maar wel home-alone zonder verplichtingen.

Zaterdag 6 oktober

Met een kop koffie en goed ontbijt begon de oktober dag. Ik kon me opmaken voor een lange dag. De laatste dag van het ‘in de wolken festival’ betekent ook afbouwen. Dit ben ik gewend, maar het is wel een fysieke uitdaging en een struggle met 200 standhouders die allemaal tegelijkertijd willen afbouwen.

 • Hulpdienst

Mijn collega’s zouden die dag beginnen en ik was de telefonische hulpdienst mochten er onverhoopt opstartproblemen zijn. Rond het middaguur was ik present en eigenlijk was dit de leukste dag. Veel sfeer, reuring en gezellige bezoekers, kijk maar mee in onderstaande video. Ook Aileen onze gastblogger vertelde over de beurs, zo leuk om haar ervaringen te lezen…

Lees ook: We bezochten het ‘In de wolken festival’ van ‘Ouders Van Nu’. Dit is wat wij er van vonden…

Zondag

Uitslapen is er echt niet bij met een ingebouwde klok. Dan maar vroeg uit de veren en blogs tikken. Door de enerverende, drukke 1e week van oktober liep ik nogal achter de feiten aan. Voor ik naar Apeldoorn ga om de kindjes op te halen, wilde ik eerst mijn to-do lijstje leegmaken. En alles staat klaar om verder te klussen! Project kinderkamer is bijna klaar. We maakten een aantal items zelf met eigen gereedschap!

Rond het middaguur was ik in Apeldoorn en we kinds gelijk doorrijden naar balkbrug. Oma-Oma is 92 jaar geworden en dat vieren we elk jaar op de boerderij! leu kom de familie weer te zien! De kids hadden het maar wat naar hun zin met het heerlijke weer.

Videoimpressie

Het was een fijne, maar ook wel drukke week. Aankomende week zal het buffelen worden zonder manlief in huis. Ik ga mijn best doen! ‘ Keep you posted‘ ! Fijne week iedereen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzicht overzicht

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk! #weekoverzicht 37 Nazomer tijd! Haal die zonnebril maar weer tevoorschijn! Het is genieten geblazen in dit   #weekoverzicht 38: Wijn is het thema van deze week en ook kerst, verdriet en monkey town. Het is een week van uitersten #weekoverzicht 39 De week van de lach, verhuizing, volle maan, hasbro en hatchimals event. Er was zoveel te doen #weekoverzicht 40 Een verrassende oktober week met Wende, de campagne “Buiten de Pixels”, Claudia de Breij, het in de wolken festival …. oktober, oktober #weekoverzicht 41

Delen vinden we super lief