Delen vinden we super lief

september

En dan is het eindelijk zover, het is 3 september! De nieuwe rugzakken, broodtrommels en outfits konden uit de kast gehaald worden! De scholen zijn weer geopend. Manlief en ik gingen die ochtend samen op pad om een hernieuwd ritme te ontdekken. Eerst Yvette, of toch Olivier? Splitsen, of toch van het ene naar het andere raam rennen om te kunnen zwaaien? Het is gelukt en beide kinderen hebben een warm ontvangst gekregen. Olivier heeft een nieuwe juf en Yvette haar eerste schooldag is deze september dag een feit…smelt….snik…

Maandag 3 september

 • BACK TO SCHOOL

Kinderjaren gaan snel, “geniet er van“, hoor ik van ervaringsdeskundigen” En dit klopt! Deze ochtend knuffelde ik de kindjes net even iets langer. We hebben naar de eerste schooldag uitgekeken en het is dan ein-de-lijk zover! Voor Olivier (5) is het spannend om na een lange vakantie zijn vriendjes weer te zien! Ook krijgt hij een nieuwe juf, waar hij wel even aan moet wennen! En Yvette (4) is een echte peuter die haar 1e schooldag zal hebben. Zakdoekjes mee dus!!

Ze groeien zo snel en de tijd vliegt. Ook Lucas is al geen baby meer. Onze ‘Benjamin’ zal ons nog veel avonturen verzorgen en Yvette is van dreumes in een echte dame veranderd! Het is een cliché, maar het is waar: ‘De tijd vliegt’!

 • Realitycheck

In een fractie van tijd zijn het tieners en veranderen ze in 2 jonge mannen en ongetwijfeld een opstandige puberdochter. Ik meimer en knuffel nog heel even verder… tot de 2e snoozzzz gaat… en toen kwam de onvermijdelijke REALITYCHECK! Tijd om op te staan! Broodsmeren, tafeldekken, douchen, twee broodtrommeltjes vullen, nieuwe outfit aan en een bak koffie voor mama. Een dikke knuffel en ‘Off-we-go’

Het wegbrengen ging goed met de bijbehorende traan, snik! Overdag ging mijn gedachten toch wel naar de kleintjes. Hoe zouden ze het hebben en zou Yvette het naar haar zin hebben…

Dinsdag 4 september

 • De september Militaire operatie

Een nieue ritme en ook een extra broodtrommel erbij. Het lijkt op een militaire operatie en het is nog even zoek naar een goede ochtend routine.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het was weer een militaire operatie vanmorgen 😅 Twee broodtrommeltjes, 3 ontbijtbordjes met ieder kindje eigen wensen: “nééhéé mama, geen kipfilet, ik wil smeeheerkaas” riep m’n dochter en ook zoonlief was niet tevreden met z’n pindakaas pfff. Als moeder dien je echt over managing skills te beschikken! Het fruit en broodjes zitten weer in de broodtrommels, yesss I idd iT 😅 . . . . #militaireoperatie #mymepal september

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • L.O.L Always look on the Pink side of LifeL.O.L. Surprise Biggie Pets

Bij thuiskomst wachtte er een verrassing op de kleine meid. Ze mocht haar lang gewenste L.O.L uitpakken. Samen met oma Judith nam ze er alle tijd voor om de verrassingen te ontdekken.
De L.O.L. Surprise-poppen zijn voor ons echt een ontdekking. We hadden er al veel over gehoord en ook dat er een ware run op was! Dit maakte mij nieuwsgierig! Wat is er nu zo bijzonder aan dit speelgoed fenomeen? We zijn het gaan uitzoeken.

Zie ook: De L.O.L. Surprise Biggie Pets met verrassende aanwijzingen zijn een ontdekking bij ons thuis.
 • Theaterfan

Ben jij dol op theater? Het liefst zou ik een tent opzetten en dagelijks een voorstelling bekijken. Dit gaat helaas niet, waardoor ik altijd de pareltjes kies van al het aanbod. Van Hoorne entertainment heeft de voorstellingen van het theaterseizoen bekend gemaakt. Er zitten wel een aantal favoriete tussen!

Lees ook: De voorstellingen van het theaterseizoen 2018-2019 ‘Van Hoorne entertainment’ is bekend! Hierbij het overzicht
 • Lions

  Theaterseizoen van van hoorneTheaterseizoen van van hoorne

Elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand heb ik eigenlijk Lions vergadering en wilde daar graag bij zijn. Manlief had een teambuildings uitje vanuit zijn werk waardoor het onmogelijk was om thuis weg te gaan. Normaliter zou ik oppas regelen en helpt iedereen ons uit de brand, maar in deze eerste schoolweek vond ik dat iets te veel van het goede. Ik koos voor een lang bedritueel en veel slaapklets.

Woensdag 5 september

 • Rijbewijs ophalen

Kids naar school en hopla door naar het gemeentehuis in het dorp van Diemen. Mijn nieuwe rijbewijs lag klaar. Ik mag weer veilig de weg op. Al was ik wel even het Diemerfestijn vergeten. Nondedju, wat een gedoe om te parkeren.

Lees ook: Vloeken, je lost er niets mee op! Maar F**K wat is het soms een uitlaatklep, “Nondeju”
 • School

Na een halve dag school, waren de kids afgedraaid. De eerste schoolweek viel de kinderen best zwaar. Oma Judith was dinsdag ook echt helemaal k.o en leeggezogen. De kids dagen elkaar uit en zijn echt strontvervelend. Deze middag kwam een vriendje van Olivier spelen en met de stortregen leek het me verstandiger om ze te halen met de auto. De regen zorgde voor heel veel pret!

Vier kindjes door de stromende regen met ieder een paraplu naar de auto dirigeren, was een uitdaging. Wat was ik blij toen ze droog aan tafel zaten met een tosti en wat drinken. Ze waren ook zo leuk aan het spelen.

Donderdag 6 september

Deze dag nam ik vrij van mijn werk, het was namelijk een zeer bijzondere dag! Met een inspirerende groep bloggers waren we on tour en zijn we ondergedompeld in een wereld van trends, gadgets, toffe merken & producten. O.a the Xfactor heeft haar deuren geopend om ons alles te vertellen over de brands waar ze mee werken. De Milestonecards, de beauty’s van Koel4kids, kleurrijk primus, de eyecatchers van Bullagi, de handige zoocchini producten, Pura… En ook Sophie la girafe, De Loonies en zoveel meer…

 • Xfactor

Bij de Factory gingen we van start waar ik weer oog in oog stond met mijn favoriete merken. Koel4Kids dragen mijn kinderen graag en snel delen we alles over de nieuwe collectie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met een inspirerende groep bloggers waren we gisteren on tour en zijn we ondergedompeld in een wereld van trends, gadgets, toffe merken & producten. O.a @thexfactor_pr Heeft haar deuren geopend om ons alles te vertellen over de brands waar ze mee werken. Uiteraard delen we alles en zullen we al onze ontdekkingen met jullie delen waaronder, de @milestonecards, de beauty’s van @koel4kids, kleurrijk primus, de eyecatchers van @bullagi, de handige @zoocchini producten, Pura… En ook @sophielagirafe_officielle @sophie_de_giraf, De Loonies @bkfootwear_official en zoveel meer…. . . . . . #blogmom # september  #inspiratie #pr #trends #uitgenodigd #thnx #staytuned ( @bulbbynl Reporterbags)

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

PR factory september

 • HouseOfRebels

Beelden zeggen veel meer dan woorden. Het was een inspirerende dag met fijne ontdekkingen. Je leest er snel meer over. We proberen zoveel mogelijk brands afzonderlijk uit te lichten.

In bovenstaande video zie je bekende en onbekende ontdekkingen voorbij komen. Stay tuned voor meer details en info over bepaalde producten. House of rebels rebelpersdag september

 

 

 • StokkeEvent

We zijn bij de grand opening van de Tripp Trapp® gallery, om te vieren dat deze prachtige, iconische stoel er eentje voor het leven is. Want wie groeit er niet op met de Tripp Trapp®? Bij ons thuis staan er drie hoor 🙂 Tijdens deze feestelijke middag duiken we in het heden en verleden van deze idealekinderstoel en werden we ludiek op de foto gezet door een professionele fotograafseptember

fsagency september

 • FSAgency

Om echt alles uit de dag te halen van deze toffe dag, planden we ook nog een snel bezoekje aan het team van FSAgency. In rap tempo wisten ze ons van alles op de hoogte te brengen. De slofjes van Bergstein zijn cute en ook de haaraccessoires van Zenen zijn me opgevallen, leuk. We hebben weer fijne ontdekkingen gedaan. Na dit bezoek nam ik afscheid van de meiden en ging ik huiswaarts.

 • Borreltijd

En de dag eindigde extra feestelijk! Die avond kwam mijn ex-collega Caja een borrel drinken. En uiteraard raakten we niet uitgepraat en wist manlief in een handomdraai een diner op tafel te toveren. Heerlijk om haar weer te zien en bij te kletsen.

Vrijdag 7 september

 • Businesstrip

“Kijk, daar gaat mama vandaag naartoe en morgen ben ik er weer met het avondeten” M’n kids vinden het altijd maar wat raar als ik weer met het vliegtuig weg ga. Ook deze morgen werd ik weer bestookt met vragen waar ik uiteraard de tijd voor nam. Deze keer ging de reis naar Marseille waar ik het salesteam in Aix en Provence alle ins & outs mocht presenteren. ✈️ . . september aix en provence

Zaterdag 8 september

De ochtend sloten we af met het team en in de middag profiteerde ik van het prachtige Aix-en-Provence. Zo maakte ik van mijn werk toch pleasure.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Parijs heeft de ‘Champs-Élysées’, Nice haar ‘Promenade des Anglais’, Marseille de ‘Canebière’ & Aix en Provence heeft het idyllische ‘Cours Mirabeau’ met prachtige Franse panden, terrasjes en fonteinen. 🍾🇫🇷 Als je naar Aix en Provence gaat dan is het een aanrader om overheen lopen, waarna je de smalle straatjes gaat doorkruisen in het oude deel. Genoeg gelopen? Er is een grote keuze aan terrasjes nabij een fontein, of met uitkijk op de hordes toeristen die voorbij struinen! 🇫🇷🥐 Elke zaterdagochtend is er markt met diverse franse marktkramen met souvenirs, kleding, groenten en fruit! Ik viel met de m’n neus in de boter en verlekkerde me aan alle Franse delicatessen. Er wordt momenteel veel gebouwd en de stad ligt overhoop, maar daar heb je geen last van als rond wandelende toerist 🥖🧀🍷Ik ben er maar voor heel eventjes, straks weer Heading Home ✈️ #aixenprovence #aixmaville #provence #aixjadore #frankrijk #instagood #ontdekkingen #southoffrance #weekend #soleil #igers #24hrtourist #summer #rondstruinen #jebenterzo #frenchy #saturday #provencealpescotedazur #igersfrance #coursmirabeau #cotedazur #globetrotter #igersaixenprovence #shoppen #coupdecoeur

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

De dag vloog voorbij en wat was ik weer ontzettend blij dat ik richting huis mocht vliegen. Het waren succesvolle dagen en ‘I nailed’ de presentatie. Altijd weer spannend om voor een club van 40 sales agenten een Franse presentatie te geven en vervolgens overladen te worden met vragen. Achteraf is het altijd minder eng en ging het hartstikke goed.

Zondag 9 september

Wakker worden in je eigen bedje omringd met je dierbaren is goud!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Papa is hun allergrootste held ⚡️ en omgekeerd zie ik de tomeloze liefde die hij heeft voor deze drie belhamels! Iedereen kan een vader zijn, maar het is een ander verhaal om papa te zijn 💙❤️💙 Deze rol vervult hij als een Pro … en dan is hij ook nog lief voor mij 🥇😎Ik ben inmiddels weer terug op het nest #HomeSweetHome #daddyisthebest #baby #babygirl #wereldsbestepapa #goodvibes #papaistop #love #papaistderbeste #toddlerlife #daddyrules #motherhood #enkelliefde #family #motherhoodunplugged #tripletsofinstagram #unconditionallove #treasureeverymoment #hegotmealways #motherhoodrising #lifestyleblog #threesome #sibblings #weekendalamer #myloves #dutchmom #momofthree

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Hugs & Cuddles deze september ochtend

De dag bestond enkel uit lummelen, spelen, geinen en tijd voor elkaar. De kids hadden me zichtbaar gemist en waren niet bij me weg te slaan. Helemaal niet erg, daar kan ik echt van genieten. En ook ben ik zelf even onder de wol gekropen. Het het heen en weer gereis gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Maar het was een zeer succesvolel afspraak in Frankrijk en daar doe je het voor, bamn. Morgen weer ‘back to business‘ met mijn gezellige collega’s om me heen.

Ik zie er wel echt record brekend moe uit! Maar ach who cares… deze bandito’s werken beter dan welke vorm van cafeïne!

Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🦇⚡️ Batman is even aan het bijtanken en heeft pauze ~ In Gotham Diemen staat iedereen er dus eventjes alleen voor ⚡️🤡 . . . . #verkleden #buitenspelen #rondjesfietsen #aperitief #zondagmiddag #samenzijn #batman #dccomics #comics #marvel #dc #superhero #harleyquinn #gotham #brucewayne #dcuniverse #gothamcitysirens #batmancomics #vegaoo #vegaooparty #weekend #sofun #momlife #viedemaman #instamom #bloggermom #maviedemaman #blogueusemaman # september 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Fijne week iedereen! En laten we nog heel veel genieten van het heerlijke nazomer weer. De ‘R’ zit in de maand en voor we het weten is het herfst!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Weekoverzicht overzicht

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36 September begint met de eerste schoolweek en eindigt in Frankrijk!

Delen vinden we super lief