Delen vinden we super lief

Voor in de tuin was ik op zoek naar led-verlichting en wauw, de verlichting van Lumisky is werkelijk een lust voor het oog. Het is een Frans kwaliteitsmerk dat zijn oorsprong kent in Marseille. Je ziet de Franse flair terug in de verfijnde details en het ontwerp van de lampencollectie. En laat ik nu dol zijn op la douche France dat ik dolgraag terug laat komen in ons nieuwe huis. En aangezien we nog wel even in Diemen wonen zorgen we ook hier alvast voor een fijne sfeer.

Vakantie in eigen land

Het ontwerp van de lampencollectie is geïnspireerd door de prachtige omgeving van de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Hiermee breng ik de majestueuze zeegezichten en mediterrane temperaturen een stukje mee naar de Hermitage in Apeldoorn. In mijn middelbare school periode heb ik een lange zomer op camping Le Mas gewerkt nabij Marseille. Overdag was ik kinderanimatrice bij de miniclub en organiseerde ik vele activiteiten.

In de avond varieerde het van Jeu de boules wedstrijden tot aan disco avonden aan het zwembad, uiteraard met heel veel lampjes. Met de Lumisky lampen breng ik dat gevoel weer terug in m’n eigen Hollandse tuin. Het nieuwe huis in Apeldoorn wordt voor ons een mini museum met verschillende kamers dat een eigen stempel krijgt en waar je veel van mijn man en mijzelf terug zal zien. En in de tuin kunnen we s’avonds relaxen na het vele klussen in de weekenden.

Made in EU 

Lumisky heeft een tijdloze verlichtingsdimensie gestalte gegeven met kwalitatieve lampen. Aangezien ik geloof in ‘goedkoop is duurkoop’ wilde ik liever geen goedkope action lampen. Daar ben ik te vaak ingetuind en kon elke zomer weer iets nieuws kopen. Met het veelzijdige assortiment van Lumisky had ik de keuze uit verschillende designlampen, trendy decoratiestukken en zelfs verlicht meubilair voor zowel binnen als buiten. Het werd een selectie lampen waar ik voor mijzelf 250,- voor over had. Wel had ik het geluk dat het ene actie was bij Limango en de lampen dan ook voordeliger waren. Een goede investering vind ik zelf. Ik verheug me nu al op zonnige zomeravonden met een romantisch, verlichte tuin waar we rondom de outdooroven zitten te relaxen. Zo ben ik gezwicht voor de lichtsnoeren, tafellampen en twee staande lampen. Ziet er best frenchie uit toch? 

Weergaloos lampdesign

Goedkoop is duurkoop

De Lumisky lampen zijn van een zeer sterke en robuuste kwaliteit en hebben een uitstraling met een hoofdletter U. Echte eyecatchers voor in onze tuin dat in de avond vóór sfeerlicht zorgt. Het is zo leuk dat het automatisch aanklikt zodra het donker wordt. Wij laten ze dan ook buiten staan en orgt in weer en wind voor een fijne sfeer. De lampen zijn gemaakt van UV bestendig polyethyleen waardoor de lamp bestand is tegen alle temperatuurinvloeden. De staande lampen werken overigens wel op een batterij waardoor je hem overal kunt plaatsen en met de afstandsbediening bepaal je zelf de lichtkleur. Als ze leeg zijn, laad ik ze weer snel op. Geweldige producten toch? Laat dei zomer maar beginnen, wij zijn er klaar voor!

Twee solar lampen van Lumisky die in het donker aanspringen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief