Delen vinden we super lief

Het onmogelijke realiseren door het onvoorstelbare te bedenken? Dat is precies wat Arsène Lupin doet om zijn plannen uit te voeren. Lupin stond binnen no-time in het rijtje van de meest succesvolle Netflix-series ooit. Het eerste seizoen van deze magische franse film werd door meer dan 70 miljoen huishoudens gekeken en ook het recent verschenen tweede seizoen wordt goed ontvangen. Voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen, is dit boek een aanrader. Als Lupin fan stond ik als eerste in de rij. Van dit mysterieuze verschijnsel wilde ik meer weten!

Arsène Lupin, Arsène Lupin

Gerelateerde blog: ‘Doe en denk als Frida Kahlo’- Een boek om met lef te leven en van je leven een kunstwerk te maken

Doe en denk als Arsène Lupin.

Arsène Lupin kent geen onzekerheid en is in alles wat hij onderneemt de zekerheid zelve. Zeker als het gaat om zijn bedrog en listen die hij altijd voor een goede zaak aanwendt. Hij gebruikt zijn intelligentie en logica op een manier die indruist tegen alles waarvan iedereen denkt dat het een gegeven is. Met andere woorden: hij is een meester in het out of the box denken.

Laat Arsène Lupin je coach zijn

Arsène Lupin
Doe en denk als Arsène Lupin | Auteur: Stéphane Garnier | ISBN: 9789021590059 | Prijs: €15,99 | Verschijnt op 23 juli 2021

Leer van Lupin hoe je je op een slimme en elegante manier uit moeilijke situaties kunt redden. Zijn adviezen gaan je helpen om het beste uit jezelf te halen, of het nu in je werk of je privéleven is. Leer denken buiten de kaders om je doelen te realiseren. Je zult merken dat zijn grote en kleine geheimen snel onmisbaar worden…

Over de auteur

Stéphane Garnier is de auteur van talrijke boeken, waaronder de megabestseller Doe en denk als een kat. Dit boek is in 37 talen vertaald en er zijn meer dan 300.000 exemplaren van verkocht. Een aanrader voor elke koffietafel!

Gerelateerde blog: Doe en denk als de Kleine Prins – Leer van dit fenomenale personage uit de Franse literatuur

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief