Delen vinden we super lief

Voel je je soms verloren in een wereld waarin alles te snel gaat en waarin je jezelf niet herkent? Het verhaal van de Kleine Prins zal je dan zeker aanspreken, dat je zal leren om je minder aan te trekken van wat anderen van je vinden. Neem vooral de tijd om te leven en accepteer dat je mensen soms niet begrijpt. In Doe en denk als de Kleine Prins laat bestsellerauteur Stéphane Garnier je kennismaken met de levenslessen van dit fenomenale personage uit de Franse literatuur. Het kan echt een waardevolle eye opener zijn voor jong ên ouder!


Doe en denk als De Kleine Prins: Vrij, dromerig, vol verwondering, charmant, gul, eerlijk, vriendelijk.. | Auteur: Stéphane Garnier | ISBN: 9789021582900 | Prijs: €15,99 | Verschijnt op: 31 augustus 2021

Le Petit Prince’, oftewel ‘De Kleine Prins’, is na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld. Het verhaal over het eenzame jongetje dat diverse planeten afstruint op zoek naar vriendschap. Het succes is ongekend en is vertaald in maar liefst 398 talen en dialecten. Van de legendarische Kleine Prins kunnen we veel leren en de kenner weet dat het boek vol levenslessen zit.

Leerzame lessen van de kleine prins

Pas de grootste principes van deze tijdloze held toe en je leven zal kalmer worden en je zult je vrij voelen om te zijn wie je bent. De Kleine Prins helpt je je weg te vinden in een wereld die maar doordraait dat veel stress en onrust met zich mee kan brengen.

Rationeel denken kan je ver brengen, maar pas als je je gevoel volgt en je passie serieus neemt, kan je reiken voor de sterren. Laat zien dat je gedreven bent in wat je doet en ook daadwerkelijk ergens voor staat.

Over de auteur

De kleine prins (Frans: Le Petit Prince) is een poëtisch verhaal van de hand van schrijver en piloot Antoine de Saint-Exupéry, gepubliceerd in 1943. De illustraties van de schrijver zijn wellicht net zo bekend als het verhaal zelf. je hebt er tegenwoordig serviesgoed, speelgoed en kleding van.

Stéphane Garnier heeft Doe en denk als de Kleine Prins vorm gegeven en staat bekend om zijn luchtige humor. Hij schreef eerder de succesvolle Doe en denk als een kat boeken waarvan er meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht en dat werd vertaald in 33 talen. Het is een fijne exemplaar dat ik regelmatig erbij pak.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief