Delen vinden we super lief

wifi verbinding, Devolo, internet verbinding

Kijk jij er naar uit om weer deeltijds op kantoor te mogen werken? Eindelijk weer fysieke interactie met de collega’s en een praatje bij het koffieapparaat! Ondanks het goede nieuws, geef ik dat het thuiswerken ook wel ideaal was waarbij we langer in ons bed konden blijven liggen, file-vrij huiswaarts konden gaan en in de meest comfortabele loungewear achter het computer kon gaan zitten. Het nieuwe ‘hybride werken’ betekent eigenlijk dat we binnenkort kunnen genieten van het beste van twee werelden. In ons nieuwe huis zullen we dan ook zorgen voor de ideale home office met deze 5 thuiswerk essentials.

wifi verbinding, Devolo, internet verbinding

5 home office essentials

De één had zijn home office in de slaapkamer ingericht de ander werkte aan de keukentafel. Wij hadden de zolder omgebouwd tot een werk walhalla. Maar al heb je geen hele kamer voor jezelf, met deze 5 essentials wordt jouw werkplek je favoriete plek in huis (of toch bijna).   

wifi verbinding, Devolo, internet verbinding

1. Een computerbril

Thuis breng je waarschijnlijk nog nét wat meer tijd door achter een computerscherm dan op kantoor. Die koffiebreaks met je favoriete collega, brainstorms en online meetings zijn nu allemaal digitaal. Na een dag hardwerken zijn ook mijn ogen vermoeid en kamp ik wel eens met hoofdpijn. We creeren voldoende afstand tot het beeldscherm en staren af en toe 20 seconden lang in de verte, maar zelfs ultra-geconcentreerde werknemers zullen dat wel eens vergeten. De speciale computerbril is ideaal om het blauwe licht te neutraliseren. Een hele fijne vondst.

2. Een betrouwbare, snelle WiFi-verbinding

Als er één ding is waar we allemaal behoefte aan hebben, is het wel een betrouwbare, snelle internetverbinding in elke hoek van het huis. Het is mijn must have om goed mijn werk te kunnen doen. De online meetings, of het videobellen met een collega via onze smartphone terwijl we naar de keuken lopen, moet haperloos mogelijk zijn. Het is voorgekomen dat de verbinding verbroken werd, maar dat was echt een no-go.

De Powerline-adapter, zoals de devolo Magic 2 WiFi next is een uitkomst! Hiermee verloopt de internetverbinding via het elektriciteitsnetwerk waarbij je de adapter gewoon in het stopcontact stopt en hoppa: je hebt altijd en overal in huis supersnel internet, met een bereik van wel vijfhonderd meter. Voor bij ons in de tuin ook echt een uitkomst zodat ik in elk hoekje van de tuin kan werken.

wifi verbinding, Devolo, internet verbinding

3. Een hangplant

Planten zorgen voor extra zuurstof in je kamer, het staat gezellig en zorgt voor een concentratie boost. Goede reden voor een bezoekje aan het tuincentrum, of mijn favo-tuin winkel op de Albert Cuyp. Geen ruimte op je bureau? Kies dan voor een hangplant, zoals de scindapsus, aeschynanthus of philodendron. Die krijg je niet zomaar dood én ze voegen zelfs meer sfeer toe dan een normale plant. En het staat ook zo gezellig, niet geheel onbelangrijk als je er zoveel tijd doorbrengt.

wifi verbinding, Devolo, internet verbinding

4. Een bureauplanner

Tijdens het thuiswerken is het soms best verleidelijk om niet non-stop afgeleid te worden. Wasjes draaien, de was vervolgens opvouwen, bedden opmaken, afwasmachine, die ene serie afkijken, de hond die een extra blokje om wil: de verleiding om iets anders te doen als je thuiswerkt, is groot. Om de dag efficienter te beginnen is een to-do-list op een bureauplanner een must have. De taken die je die dag wilt afvinken liggen daarmee altjjd in het zicht en zie je in één oogopslag welke taken je nog af te ronden hebt. Hallo productiviteit! En tjsa, een bureauplanner in toffe kleuren staat natuurlijk ook gewoon heel gezellig.

wifi verbinding, Devolo, internet verbinding

5. Motivatiequotes

Er zijn dagen dat de motivatie echt ver te zoeken is en dan kaneen inspirerende quote, net als in de sportschool als mantra werken. De posters van Poster store doen het overigens ook altijd goed. Net als op een kleurrijke post-it, op een leuke pen, of poster kan het als magie werken! Geen inspirerende collega’s om te citeren? Kijk dan zeker ook even op Pinterest. Maar wel scrollen buiten de werkuren hé!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief