Delen vinden we super lief

Dat de knoop is doorgehakt en we dus echt gaan verhuizen, zorgt voor een creatieve brain wave. Velen waren verbaast dat we ons vertrouwde Diemen gingen verlaten en kregen veel vragen aangezien we net hadden verbouwd. Ook hebben we de tuin aangepakt, werden de granol muren strak getrokken en kregen vele kamers een prachtige make-over.

Met de juiste posters aan de muur creëerden we echt VT wonen bij ons thuis., waar de fotograaf ook erg blij van werd. Bij de webshop van Poster Store was de ene afbeelding nog mooier dan de andere waarbij het begon te kriebelen om gelijk alle kamers stijlvol in te richten.

Ik kan mijn hart weer ophalen met een verhuizing in het vooruitzicht. Mijn voorliefde voor Parijs zal ik in onze nieuwe logeerkamer kunnen vormgeven en voor het nieuwe huis kon ik weer lekkerbekken bij alle mooie inspiratie foto’s. Bij het zien van de social media foto’s bij Poster Store wordt je toch instant gelukkig!?

Bij Poster Store kun je betaalbare kiezen uit verschillende kleuren, materialen en formaten van Scandinavisch design. De ene inspiratiekamer is nog mooier dan de ander.

Posters voor aan de muur

Bij Poster Store kun je je eigen favoriete thema doorvoeren. In de logeerkamer was dat Parijs en in het rijksmonument de Hermitage waar we gaan wonen, breng ik heel graag groene tinten en de natuur naar binnen. In het verleden heb ik zitten klungelen en lijstjes bij elkaar lopen zoeken. Dit werd al snel een rommeltje, waardoor ik blij ben met een beetje hulp. Ik heb mijzelf een Muuto vaas cadeau gedaan en diverse andere Scandinavische design objecten, waarmee ik een gehele probeer te vormen.

De muur geven we graag een kleurtje waardoor de afbeeldingen nog beter tot zijn recht komt. Deze keer viel mijn oog op mosgroen, goud en zwarte tinten. Onderstaande afbeeldingen bleek de perfecte match en klikte ze allemaal aan.

Van kamer naar kamer

In Diemen werkten we met de styling van boven naar beneden. In Apeldoorn is dat andersom, aangezien we veel beneden zullen zijn. De keuken en de woonkamer vormen samen de kern van het huis, dat we als eerste huiselijk willen maken. Met bovenstaande afbeeldingen en mijn beoogde meubelen, besloten we de borrel kamer, jaja die gaan we creëren, in te richten. Dit wordt de tussenkamer bij de keuken en woonkamer.

Ook is er speciaal geselecteerde wanddecoratie van getalenteerde fotografen verkrijgbaar als van Tove Frank, Vee Speers, Love Warriors en Daniel Casson. Je kunt je hart ophalen met al dat moois!

Passepartout voor de extra WOW

Met een passe-partout geef je extra klasse aan je afbeelding. Je kunt hiermee spelen door een grotere lijst te kiezen om de gehele afbeelding te laten zien. Maar ook kun je hiermee een deel van een afbeelding uitlichten door her en der een kader toe te voegen. Het combineren vond ik zelf nog wel een heel project, maar ook heel leuk om te doen.

De inspiratiefoto’s werken daarom heel goed. Eerst koos ik voor een wand qua afmeting, daarna voor de look en feel dat mij aansprak om vervolgens de designs te selecteren. Hierbij voegde ik wat meer groen toe en als extraatje een wijn poster, leek me wel leuk in een borrelkamer.

Kleur lijst

Bij de keuze van de lijst stond ik al voor een dilemma, is zwart geschikt, of toch weer goud zoals zo succesvol is gebleken op onze logeerkamer, luze problemen of niet… Toch is het wel een investering die je doet in een stijlvolle wand. De keuzes wil ik dan ook graag weloverwogen maken. Op interieur blogs zag ik dat anderen ook speelden met een fijne klok en spiegel waar ik deze keer ook voor wilde gaan. Ik koos dus wederom voor goud, een echte trendkleur

Er zijn ongekend veel mooie afbeeldingen verkrijgbaar bij Poster store. Zowel detail fotografie , kunst, quotes, of natuur fotografie. Je kunt er echt alle kant mee op.

Kunst in huis

Met de juiste kunst in huis, maak je van je interieur een thuis. Naast de keuze van de lijst, wel, of geen Passe Partout en de afbeelding, kun je ook gaan spelen met de wijze van ophangen. Alles recht hangen vond ik ietwat saai, waardoor het een strak geheel werd met verspringingen. En echt niet dat ik dit allemaal zelf heb bedacht hoor!

Op de online inspiratiepagina van de Poster Store zie je gelijk hoe je een slaapkamer, kantoor of woonkamer kunt stylen en een make-over kunt geven.

Review Poster Store

Poster Store, inteireur, de kern van eht huis, styling, stijl tips , posters

De webshop is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en je vindt snel wat je nodig hebt. Het zoeken op thema, kleur, layout en formaat is praktisch, waardoor je eenvoudig je keuze kunt maken. nadat je je bestelling geplaatst hebt, duurt het circa twee tot vier werkdagen voordat je alles in huist hebt. In die tijd kon ik mooi de muur schilderen. Ben jij ook zo dol op posters en kun je niet wachten om een make-over te verrichten met producten van psoterstore.nl bij jou aan de muur? Doe dan zeker inspiratie op en bestel met veel korting!

Gebruik de kortingscode olivette35 en ontvang 35% korting op alle posters (excl. selection): De code is geldig t/m 7/06. Heel veel plezier met het kiezen uit als dat moois!

Onze logeerkamer met Poster store posters

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief