Delen vinden we super lief

In je huis moet je jezelf natuurlijk echt thuisvoelen. Dit kun je bereiken door jouw interieur meer persoonlijker te maken, want hierdoor krijgt het een echte persoonlijke uitstraling. Het past zo beter bij jou en dit kan jou een goed gevoel geven. Maar hoe doe je dat dan, het persoonlijker maken van je interieur? Wij geven je wat handige tips, dus lees snel verder!

de parken, hermitage, l'hermitage, ermitage, rhone, wijn, apeldoorn, stadsvilla, rijksmonument

1. Je favoriete kleuren laten terugkomen

Een tip die je in gedachten kunt houden als je jouw interieur graag persoonlijker wilt maken, is om jouw favoriete kleuren te laten terugkomen. Je hebt ongetwijfeld wel wat favoriete kleuren die je in huis goed kunt verwerken. Je kunt deze kleuren terug laten komen op je muren, maar ook inbijvoorbeeld woonaccessoires. Het hoeft niet meteen ontzettend op te vallen, je kunt de kleuren ook subtiel in je interieur verwerken.

2. Persoonlijke items toevoegen

Heb je een verzameling? Of een hobby die je vaak uitoefent? Laat dit gewoon terugkomen in je interieur! Dit past tenslotte goed bij jou en op deze manier zal je jezelf in huis ook veel sneller thuisvoelen. De beoordelingen van anderen is hierbij niet zo relevant, zolang jij jezelf hier maar goed bij voelt. Jij bent tenslotte degene die veel tijd doorbrengt in huis. Het kan dus helemaal geen kwaad om een aantal persoonlijke items aan je interieur toe te voegen.  

 interieur, slaapkamer, logeerkamer
Werken met kleur

3. Foto’s toevoegen

Zeg je een persoonlijk interieur, dan zeg je foto’s. Het toevoegen van foto’s in huis kan ervoor zorgen dat jouw interieur in één keer persoonlijk wordt. Foto’s van jezelf of foto’s met familie of vrienden: het is allemaal mogelijk. Het kan mooi zijn om deze foto’s allemaal in dezelfde soort kleur te verwerken in je interieur. Als je het niet te rommelig wilt maken, kunnen bijvoorbeeld zwart-wit foto’s een goede oplossing zijn. Wil je foto’s op een bijzondere manier in je interieur verwerken? Dan kun je ook nadenken over een foto op canvas.

4. Interieur persoonlijker met kunst

slaapkamer make over, make-over, nachtrust, interieur
Een kijkje bij ons in de hermitage

Niet alleen het toevoegen van foto’s kan erbij helpen om je interieur persoonlijker te maken, dit geldt ook voor kunst. Als je gek bent op kunst, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooi schilderij op te hangen. Ook het plaatsen van een mooi beeld is een optie. Als je hier veel gevoel bij hebt, zorgt dit er gelijk voor dat er weer een stukje persoonlijkheid in huis wordt toegevoegd.

Als je jouw huis geen persoonlijke uitstraling vindt hebben op dit moment maar dit wel graag zou willen bereiken, is het tijd om hiermee aan de slag te gaan. Deze 4 tips hierboven kunnen je wellicht wat inspiratie geven om een persoonlijke uitstraling te creëren met je interieur.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram


Delen vinden we super lief