Delen vinden we super lief

De deurgreep van vandaag de dag is allang het deurbeslag niet meer anno 2021 en is een serieus interieurobject geworden! Het moet een ideale match zijn met de deur en al helemaal passen bij de rest van het interieur. Voor een monumentaal huis wilden we graag de juiste keuze maken met stijlvolle deurklinken en wonnen daarom advies is.

Niet 1,2, maar 24 deurklinken! We plaatsten de bestelling en werden blij verrast!

Het vervangen van je deurbeslag kan echt direct zorgen voor een totaal andere stijlvolle indruk van je woning en besloten dit aan te pakken. Voor ons werd deurgrepenwinkel.nl dé plek waar wij onze deurgrepen hebben gevonden. Het assortiment is ideaal en ze hadden precies de deurklinken die ik zocht. Er zit dan ook vast iets van jouw gaarding tussen zit voor een eerlijke prijs.

Strak design

Een mix aan handgrepen die we graag nieuw leven inblazen in ons nieuwe huis

Deurklinken met RVS-look of -afwerking; zie je terug in vrijwel elk huishouden. In het huis waar we gaan wonen zag ik al bij de bezichtiging dat de deurklinken old-school waren. Om geen afbreuk te doen aan het rijksmonument kozen we er voor om veel oude elementen terug te laten komen, maar wel gemixt met strakke basiselementen. De (mat) zwarte deurklink op rozet viel altijd al bij me in de smaak waarmee je op een subtiele manier een deur een stoer karakter geeft.

De deurklinken in het nieuw gekochte huis zullen allemaal vervangen worden met stijlvolle zwarte handvatten

De RVS(-look) en zwarte interieuraccessoires zijn inmiddels niet meer weg te denken uit een hedendaagse woninginrichting en geeft je huis een moderne touch. Met name bij een pand uit 1878 waarbij een zwarte handgreep al snel industrieel aan doet. Toch was het geen één-tweetje om in dit huis het deurbeslag te vervangen. Het ging namelijk om het vervangen van 24 deurklinken!

Je begrijpt dat daar even over nagedacht moest worden aangezien je met een nieuw huis voldoende kosten hebt. En is het vervangen van de deurklinken dan een must have of een Nice to have… tsja… ik koos voor beiden… Zwarte deurklinken gaat echt het verschil maken in ons rijksmonument en de deurgrepen winkel biedt kwaliteit tegen een scherpe prijs, win-win…

Deurklink

We kozen voor de deurklink Stef de foto hier rechtsonder afgebeeld. De deurklink heeft een zwarte kleur met matte afwerking dat perfect past in een industrieel interieur. De deurklinken zijn gemaakt van metaal en voelen heel fijn aan, helemaal anno 2021

Hang- en sluitwerk in een zwarte uitvoering geeft een uitgesproken uitstraling aan jouw deur

Deurgrepenwinkel

Deurgrepenwinkel is een jong bedrijf dat me tegelijkertijd wist te inspireren om de keuken in het nieuwe huis op te knappen in plaats van te vervangen. Het kan absoluut een upgrade krijgen, maar een nieuwe keuken is te gortig qua budget. In deze consumptiemaatschappij wordt ook wel snel afscheid genomen van spullen en snel iets nieuws gekocht terwijl het veel duurzamer kan.

deurklinken, deurgrepen, handvat, deurklink, deurbeslag, deurgrepen
Deurklink Stef | zwart metaal | 15.5 x 7.0 x 5.0 cm (lxbxh) | industrieel/modern

De deurgrepen winkel laat met hun producten zien dat je door het vervangen van de deurgrepen van een (keuken)kast een keuken nieuw leven kunt geven. Een ideale oplossing! Ik kom dan ook graag bij hen terug! Love it!

deurgrepen, handvat, deurklink,Hermitage, grohe, monument, keuken, G.W.Molleruslaan 38, de parken, hermitage, l'hermitage, ermitage, rhone, wijn, apeldoorn, stadsvilla, rijksmonument

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebookYoutube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief