Delen vinden we super lief

Ons huis in Diemen

De handgetekende illustraties van Artli hebben een modern design en worden in hoge kwaliteit geprint. Het is een prachtige, persoonlijke herinnering van het huis waar je bent geboren, opgegroeid of waar je bijzondere momenten hebt beleefd. Voor mij is dat bijvoorbeeld het nostalgische, ouderlijk huis waar ik ben opgegroeid, maar toch nog wel meer de plek in Diemen waar ik drie kindjes heb gekregen. Een tekening van je huis is dan ook een magisch cadeau!

Tekening van je huis

In Diemen zijn herinneringen gemaakt en laten we met ons vertrek naar Apeldoorn veel liefde achter. We hebben getwijfeld om ons Diemense huis op een bijzondere wijze vast te leggen. Toch zijn alle pijlen gericht op het woongeluk dat we hopen te creëren in de Hermitage, een iconische plek. Aan de monumentale muur hoorde gewoon een tijdloze tekening van het huis in strakke, zwarte lijnen van Artli.

hermitage, tuin, tuinarchitect, tuinier, de parken, apeldoorn,
De Hermitage Apeldoorn, de plek die wij mogen bewonen

Jouw bijzondere plek

En ook een bijzonder project of winkel kan met de hand worden getekend door echte kunstenaars. Een (hand) tekening van je huis hebben een modern en stijlvol design en kunnen ingelijst worden geleverd, dat extra cachet geeft. Met name als je een passe partout gebruikt.

Nadat we een foto geselecteerd hadden, die we graag getekend zouden willen zien, gingen de kunstenaars aan de slag. Al snel ontvingen we het eerste concept in onze inbox en ik was heel blij verrast.

Artli

Artli zorgt voor een simpel bestelproces waarbij ze focussen op een stijlvol en persoonlijk resultaat voor een uniek handgetekende illustratie van jouw huis of huisdier. Elke tekening van je huis wordt met zorg gecreëerd door één van onze kunstenaars waarna je feedback kunt geven op het geleverde resultaat. Dit was echt topservice. Het was al zo mooi getekend en toch miste ik de details in de ramen van de serre. Voor ons huis herkenbaar en iconisch. Ze dachten zo goed met me mee.

Dit werd zeer snel opgepakt en een dag later had ik de 2e versie ontvangen. Ze doen er alles aan om jouw droomhuis optimaal gecreëerd te krijgen, geheel naar wens. Zo bijzonder om te geven en te krijgen! Niet voor niets een top cadeau tip! En wat zijn we blij met het eind resultaat!

Waar komt die van jou te hangen?

Bij ons komt het Artli kunstwerk op een bijzonder plek te hangen waar de geschiedenis van de Hermitage begint, de monumentale hal waar je binnen komt als je gasten ontvangt. Dit zal ons kleine museum worden. Het huis kent ook een personeelsingang, die wij omgedoopt hebben tot de artiesten ingang! Yep, ik neem mijn Carré liefde ook mee naar Apeldoorn en via deze deur zullen we veelal in en uit lopen uiteraard delen we snel de foto’s het het er uit komt te zien als het kunstwerk aan de muur hangt!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief