Delen vinden we super lief

Met wall-art kun je iedere ruimte en elk interieur opfleuren. Je kunt een thema aanhouden, of gaan voor een mix aan kunst van één of verschillende kunstenaar(s). Iedere keer als je langs de muur met kunst loopt, sta je waarschijnlijk even stil om ernaar te kijken. Dat zorgt dan weer voor een momentje van rust en bezinning. Daarom ben ik zelf ook graag in het museum om de mooie kunst op me in te laten werken. Dat gevoel creëer ik ook heel graag bij ons thuis om er dagelijks van te kunnen genieten

Wij hebben er voor gekozen om onze slaapkamer in het vakantiehuisje met kunst van wall-art en huidige trendkleuren op te fleuren en harmony in de ruimte te creëren. Ben je benieuwd waarmee? Lees dan snel verder!

Pimp je ruimte met wall-art

Onze slaapkamer is dus het nieuwste project. De muren zijn op dit moment nog wit en kaal die een fijn kleurtje krijgen. En dat kan natuurlijk nog veel spannender! Wij hebben gekeken naar de kleuren van ons interieur op de slaapkamer (denk aan de rolgordijnen, het beddengoed, kleur bed) en aan de hand daarvan bijpassende wall-art kunst uitgekozen. Bij wall-art zie je op de website een verscheidenheid aan kunst van verschillende kunstenaars. Je kunt hier je hart ophalen!

Ik moet zeggen dat het erg lastig was om een kunstenaar uit te kiezen, echt alles is mooi. Uiteindelijk zijn we gegaan voor Huelya vanwege het kleurgebruik en de prachtig geschilderde vrouwen. Het is ook nog eens een super betaalbare manier om je huis van prachtige kunst te voorzien!

Ga zelf aan de slag

Jij hebt vast ook wel een ruimte in je woning die wat opgefleurd kan worden. Ga lekker aan de slag en zoek leuke kunst uit. Je kunt gaan voor posters, behang, foto’s, canvas, maar ook toffe houten platen in bijvoorbeeld de vorm van een hexagon. Naast verschillende soorten kunst heb je dus ook verschillende materialen waaruit je kan kiezen. Zo kun je een origineel geheel maken.

Wees niet bang en toon wat lef. Je hebt vast weleens prachtige foto’s gezien op Pinterest of misschien zelfs in ‘real life’ in restaurants waar ze 1 hele muur hebben volgehangen met kunst. Hoe gaaf is dat? Dit kun je natuurlijk ook gewoon in je eigen woning en in ons geval de slaapkamer doen!

wall-art, kunst, chalet olivette, sprookjescamping, rheeze
De chalet zoals we het kochten heeft inmiddels al een aardige make-over ondergaan

Bepaal de plaats

Zodra je de door jouw gekozen kunst hebt ontvangen, kun je aan de slag. Als je meerdere kunstobjecten hebt gekocht, is het aan te raden om dit op de grond te leggen en een soort collage te maken. Zo kun je goed zien hoe het geheel bij elkaar staat en nog een beetje schuiven. Als je dit eenmaal op schaal op de grond hebt neergelegd en je bent tevreden over de combinatie dan kun je alles aan de muur gaan bevestigen. Het resultaat? Een totale make-over zonder al teveel moeite te hoeven doen! Love it!!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief