Delen vinden we super lief

Kwalitatief beddengoed is voor mij persoonlijk een groot goed! Het katoen dat kraakt en materialen die fijn aanvoelen, zorgen voor de perfecte nachtrust en ultiem comfort. Bij Walra geloven ze in de ‘kracht van zacht’ en daar ben ik het volmondig mee eens! De kracht van zacht stond ook op de website vermeld toen ik tussen de prachtige producten aan het struinen was. En tsja, dan ben ik gelijk om! Want, laten we eerlijk zijn: de wereld heeft wel behoefte aan een beetje meer zachtheid.

Walra, beddengoed, dekbed, katoen, slaapkamer

Verfijnde kleuren en prachtige dessins

Een beetje zachtheid maakt het leven zoveel prettiger en comfortabeler. Enerzijds helpt het om je zware dag voor even te vergeten en daarnaast geeft het warmte als je daar behoefte aan hebt. Net als een knuffel, of een compliment van een dierbare. Ook beschermt zachtheid je tegen de harde buitenwereld. En als ik het allemaal even niet meer zie zitten, duik ik mijn bed in om me te verstoppen onder mijn favoriete dekbed van zacht katoen.

De collectie Odd Twins viel me op door de leuke combi van plusjes en streepjes. Een stoere print met een eigenwijs tintje, door het handgeschreven effect van het dessin

Kwaliteit Pur Sang

Mijn moment van zachtheid pak ik graag, om de wereld om me heen te vergeten. Voor mij gaat er niets boven het krakende katoen van een stevig en kwalitatief dekbedovertrek. Om mezelf en manlief iets extra’s te gunnen, ben ik gezwicht voor een nieuw exemplaar voor in ons vakantiehuisje. We zijn hier veel en goed slapen is een must.

Hier zullen zeer veel mooie momenten beleefd worden. Momenten van zachtheid, waarbij we hopelijk met veel fijne belevenissen en gedachtes in slaap zullen vallen en om energiek vol nieuwe plannen wakker te worden.

Walra, beddengoed, dekbed, katoen, slaapkamer
Sweet dreams engeltje

Walra

Sinds 1873 is Walra het merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Mijn ouders kennen het merk maar al te goed. Ze wist me te vertellen dat je vroeger een hele uitzet van Walra bij elkaar spaarde. De Walra adviseuses brachten zelfs persoonlijk de collectie bij de mensen thuis. Een bijzonder merk dat zijn sporen heeft verdiend doro de jaren heen. Voor ons bed verkies ik ook kwaliteit en heb gekozen voor het dessin Odd Twins. Het was overigens nog lastig kiezen, want de gehele collectie is prachtig en van hoge kwaliteit.

In de webshop van Walra stuitte ik ook op een fijne collectie (sier)kussens, dekbedden, plaids en zelfs keukentextiel. Bereikbare en betaalbare luxe waar ik graag gebruik van maak. Betrouwbaar, kwaliteit, tijdloos, eenvoud, herkenbaar, bereikbaar en doordacht. De producten van Walra vind ik echt dé perfecte aanvulling in ons interieur. In het huisje zal het bed met het beddengoed opgemaakt worden, maar eerst testen we het thuis nog even uit… Sweet dreams

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief