Delen vinden we super lief

Slaap is vandaag de dag bijna een luxe aan het worden. Ik weet niet of jullie dat ook zo ervaren, maar het is net alsof je altijd ‘aan’ moet staan in een wereld waarin slaap een luxe aan het worden is. De stress van continu ‘aan’ staan is voor iedereen voelbaar. Geen wonder dat de kleurentrends voor het komende jaar een ontsnapping bieden uit onze, door data gedreven maatschappij. Een trend die mij wel bevalt en gelijk op de muur wordt gebracht op onze slaapkamer die hoognodig aan een make-over toe is! Wij gaan tot rust komen met een mix van kobalt- en inktblauw.

Trendkleuren

Kleurexperts wereldwijd kozen unaniem voor Histor Chinese Porcelain (PPG-1160-6) als Trendkleur van 2020. En daar kan ik me zeker in vinden! Het is mix van kobalt- en diep inktblauw die rust uitstraalt en een gevoel van hoop biedt in deze rusteloze wereld. De kleur sluit perfect aan bij de drie Histor Kleurentrends voor 2020: “Flow on the Move, Flow at the Core en Flow in the Know.”

image

De steeds sneller veranderende technologie brengt ons dagelijks leven ook wel meer gemak. Bij handelingen als autorijden, het licht aanzetten of de temperatuur in huis regelen hoeven we minder vaak over na te denken.

Dit geeft ruimte om ervaringen en belevenissen op te doen. En als we thuis zijn, hebben we het liefste rust! De kleur Chinese Porcelain komt ons hierbij tegemoet en zorgt voor eenvoud in onze slaapkamer! De zwarte muur wordt blauw, Chinese porcelain welteverstaan!

Blauw geeft je het gevoel dichter bij de natuur te zijn; denk aan de lucht en de zee. Het is een serene tint in iedere omgeving. Onze slaapkamer heeft gelijk een hele andere sfeer en uitstraling!

Kleur is de trend

Blauw is de makkelijkste kleur om van neutraal over te stappen naar een wereld vol kleur. Chinese Porcelain is een frisse, traditionele tint die past bij iedere levendige accentkleur. In de slaapkamer met wit katoenen beddengoed is het mijn inziens prachtig. In de woonkamer werkt het goed met andere blauwtinten en fluwelen meubels, evenals met natuurtinten als Ginger Cake.

De Histor Kleurentrends 2020

Flow on the Move, een vrolijk en speels palet. Flow at the Core roept een gevoel van nostalgie op met kleuren uit een rijke botanische tuin. Flow in the Know zoekt naar de balans tussen natuur en techniek met rauwe natuurtinten en geoxideerd blauw-groen.

Flow on the Move

Dit vrolijk en speels palet brengt kleuren van over de hele wereld samen. Hierdoor ontstaat er een fris nieuw beeld dat zowel modern als bekend aandoet. ‘Vloekende’ kleuren als Sweet Sheba, LA Heart en Chinese Porcelain leveren een opgewekte combinatie die expressie aanmoedigen in de zelfbewuste en extraverte mens.

Flow at the Core

Moeder Natuur geeft de aanwijzingen in deze botanische, down to earth en duurzame verzameling kleuren. Een perfecte mix voor degene die niet ieder seizoen iets anders wil, maar zoekt naar een sprankelende kleurencombinatie voor de lange termijn. De kleuren van Flow at the Core roepen comfort en nostalgie op, vooral de zachte middentonen.

Troostrijke kleuren als Rose Stain en Saguaro geven een rustgevend gevoel. Helemaal door de toevoeging van donkere tinten als Robin’s Wing en Black Lily. Het lichte deel van het palet is toegevoegd om het geheel meer diepte te geven.

Dit thema zorgt voor een verfijnd samenspel van technologie en natuur door middel van rauwe natuurtinten als Ginger Cake en Talavera, naast natuurlijk geoxideerd blauw-groen wat te vinden is in Chinese Porcelain en Wave of Mystery. Een kleurengroep voor mensen die op zoek zijn naar manieren om de maatschappij te veranderen, door bij te dragen aan een toekomst die beter is dan het verleden. Klinkt top toch!

Over Histor

Histor is een authentiek Nederlands verfmerk uit 1949 en is hét A-merk voor de doe-het-zelver. Het dekt goed en geurloos waardoor we al snel zonder nare geurtjes in slaap konden vallen! Histor weet dat verf veel meer is dan kleur alleen en biedt de helpende hand met topkwaliteit verf voor elk type klus.

Met behulp van hightech innovaties worden continu nieuwe producten en oplossingen ontwikkeld die schilderen gemakkelijker en het resultaat nog mooier maken. Histor is sinds 2007 onderdeel van het internationale netwerk van PPG Industries. Meer info klik hier.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief