Delen vinden we super lief

nijntje miffyHet beroemdste konijntje ter wereld prijkt op de best verkochte babyfles van Nederland, de S-fles. Daarnaast is  er een matching lijn vertrouwde Difrax fopspenen in 5 maten verkrijgbaar. Hierdoor kunnen nijntje en haar vriendinnetje nina met je kindje meegroeien. Tof om te weten, vooral als je bezig bent om de baby musthaves in huis te halen.

De nijntje Difrax S-fles dé nr. 1 babyfles

De S-fles heeft de vrolijke figuren van nijntje en nina dat mijn hart heeft weten te veroveren. De fles is ideaal vanaf de eerste dag. Vooral doordat de S-Fles in verschillende maten verkrijgbaar is. Direct na de geboorte gebruikte ik het kleinste formaat van 170ml die vervolgens groter werd en meegroeide met de kids. Ik koos eerst voor wit, maar als snel ging ik mixen en matche met de verschillende kleurtjes flessen. De  nijntje S-fles is een welkome aanvulling aan het assortiment.

Anti-colic

s-fles difrax sfles

Naast het unieke anti-colic systeem achterin de S-fles heeft de babyfles een speciale S-vorm dat zorgt voor een constante toevoer van melk. Hierdoor ontstaan er minder luchtbelletjes die zich ook niet mengen met de voeding. Alle voedingsstoffen blijven daardoor behouden en baby’s hebben daardoor minder last van darmkrampjes. Ideaal natuurlijk en de fles ligt door de vorm ook nog eens fijner in je hand. win-win.

  • Voorkom vacuüm zuigen

Er bestaan flessen die vacuüm zuigen tijdens het voeden en zodra je het flesje uit het mondje haalt, zuigt de fles lucht in de fles. Dit effect wil je voorkomen aangezien deze lucht voor extra boertjes en vervolgens darmkrampjes zorgt. Bij het gebruik van de S-Fles zul je merken dat het lang duurt (of helemaal niet) voordat je kindje een boertje laat na de voeding! Ideaal dus!

Ruime collectie

De nijntje S-fles is een welkome aanvulling op het brede S-flessen assortiment van Difrax. De nijntje S-fles is verkrijgbaar in 250 ml en in 2 verschillende kleuren combinaties. Het is verkrijgbaar bij de Nederlandse babyspeciaalzaak Prénatal, Kruidvat en difrax.com. De adviesprijs van de nijntje S-fles is € 11,99. Meer informatie over de S-Fles en de vele voordelen vind je hiernijntje, Miffy

De nijntje fopspeen

De Difrax fopspeen is te herkennen aan het vlindervormige schildje. Difrax is het enige merk met 5 verschillende maten fopspenen in 2 vormen (Natural & Dental). Het zuiggedeelte en schildje worden steeds groter, zodat het past bij het groeiende gezichtje van het kindje.

difrax sflesHet zuiggedeelte wordt ook steeds massiever waardoor het zich precies aanpast aan de zuigbehoefte van kindjes van verschillende leeftijden. Het gezichtje van een pasgeboren kindje is klein en ik zie zo vaak baby’s met een enorme speen in het mondje, Mijn inziens geen gezicht en daarnaast kan het ook voor huidirritatie zorgen doordat het onder de speen niet kan ademen. Let hier dus op bij de keuze van je speentje.

Gerelateerde blog: Stoppen met de speen, tips & tricks van alle mama-experts

Liefs olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief